retrofood 22.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jedna z zaproszonych celebrytek (pominę familię z litości) właśnie przed chwilą twierdziła, że jednym z miast tworzących śląską metropolię jest... Zakopane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 22.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 to znaczy sie, hanysowo siega juz do zakopca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zakopane - stolicą Śląska. Ja wiem - brzmi troszkę śmiesznie. Chyba PS: nareszcie będę miał zniżkę na krupówkowym parkingu jako "ziomal" i ceprem mnie przestaną wyzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dla części Polaków Rzeszów to Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dla części Polaków Rzeszów to Bieszczady mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dla części Polaków Rzeszów to Bieszczady Dla sporej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 22.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dla części Polaków Rzeszów to Bieszczady Za Rzeszowem zaczyna się teren pagórkowaty, niektóre z tych pagórków mają dość strome stoki, prawie jak Bieszczady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 22.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jedna z zaproszonych celebrytek (pominę familię z litości) właśnie przed chwilą twierdziła, że jednym z miast tworzących śląską metropolię jest... Zakopane...Może to przez dymy z kominów takie śląskie skojarzenie się jej nasunęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.02.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jedna z zaproszonych celebrytek (pominę familię z litości) właśnie przed chwilą twierdziła, że jednym z miast tworzących śląską metropolię jest... Zakopane... Retro, nie bądź wiśnia, dawaj familię, bom okrutnie ciekawa któż to Podejrzewam, że jakaś osóbka znana, z tego, że ... jest znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.02.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jedna z zaproszonych celebrytek (pominę familię z litości) właśnie przed chwilą twierdziła, że jednym z miast tworzących śląską metropolię jest... Zakopane... Retro, nie bądź wiśnia, dawaj familię, bom okrutnie ciekawa któż to Podejrzewam, że jakaś osóbka znana, z tego, że ... jest znana nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 23.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mnie to raczej nie dziwi.Bardziej, że ,Retro, oglądasz to gooowno.Chyba że robisz jakieś badania socjologiczne albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.02.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mnie to raczej nie dziwi.Bardziej, że ,Retro, oglądasz to gooowno.Chyba że robisz jakieś badania socjologiczne albo co? eeee tam, oglądasz, po prostu przypadek, że na to włączyłem telewizor... jakby nie olimpiada, to bym ani tu nie zajrzał (telewizji w zasadzie nie oglądam, poza programami geograficznymi i sportem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Stasiu, nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mnie to raczej nie dziwi.Bardziej, że ,Retro, oglądasz to gooowno.Chyba że robisz jakieś badania socjologiczne albo co? Prędzej badanie parazytologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 O jej o paru kilometrow robic problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 jakby nie olimpiada, to bym ani tu nie zajrzał (telewizji w zasadzie nie oglądam, poza programami geograficznymi i sportem) jasne, zapomniałeś jeszcze o "Różowej Landrynce" ściemniaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Stasiu, nie daj się prosić Przykro, ale ja nie znam tych znanych z tego, że są znani. Już zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Stasiu, nie daj się prosić Przykro, ale ja nie znam tych znanych z tego, że są znani. Już zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 25.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Katarzyna Zielinska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts