Gość 23.01.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Może ktoś zna dobrą firme z okolic Lubina ,macie może jakieś doświadczenia z firmami z tego regionu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgu 23.01.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Może ktoś zna dobrą firme z okolic Lubina ,macie może jakieś doświadczenia z firmami z tego regionu . Witam "sąsiada". Ja buduję w okolicach Legnicy. Okna już mam firmy Thermo Plast. Ja kupiłam je u przedstawiciela z Wrocławia, ale mają swojego człowieka w Lubienie. Bardzo polecam- super okienka, tyle, że plastiki. Jeżeli chodzi o drewno to ponoć Urzędowski, ale to ze słyszenia. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Jano 24.01.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Ja kupilem z frimy SCORPIO wlasnie z Lubina. Jest to profil Aluplast 6-komorowy (gr 80mm), na okuciach WINKHAUS. Montowala je firma NORTA z Wroclawia. Najwieksze zastrzeżenia mam do okuc (choc WINKHAUS to szeroko ropowszechniona firma, podobno renomowana). Natomiast reszta jest ok.Uwazam ze warto doplacic z najlepszy profil jaki maja.'Jezeli chodzi o drewno, to potwierdzam ze Urzedowski od ponad roku ma nowy profil, ktory jest sliczny.Bardzo dobra firma jest GEBAUER, ale jest droga. W woj opolskim jest kilka innych firmy z najwyzszej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts