bwojtek 23.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 szambo 10m3 na 2 do 3, max 3 z małym kawałkiem tygodni - (przeglądałem watki w archiwum i nikt się nie przynzaje do takich wyników - a podliczajęc same wanny tyle nam wychodzi). Witam w klubie czyściochów! Szczelny zbiornik 5m3 - wywóz raz na tydzień. A brudasy niech się chwalą, że im 10m3 na 3 miesiące starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 23.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Napiszcie ile kosztuje jednorazowy wywóz takiego szamba do 10m3? Z papierkiem, legalnie, okolice wawy 130pln/10m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 23.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam w klubie czyściochów! Szczelny zbiornik 5m3 - wywóz raz na tydzień. A brudasy niech się chwalą, że im 10m3 na 3 miesiące starcza No własnie - znaczy się albo kąpiel raz na jakiś czas albo cała rodzina w jednej wannie albo szybki prysznic przez cały rok albo szambo bez dna. Inaczej w życiu przy rodzinie 2+2 około 8-10m3 na miesiąc nie wyjdzie. A gdzie zmywarka, pralka, kibelek, mycie rąk, golonko ???? Tak czy inaczej lwia częśc szamba zapełnia moja wanna (tak na szybko 0,5m szerokośc * 0,4m głębokość * 1,5m długość) to wychodzi 300 litrów. I tak na oko mi się to zgadza (cały czas porównuje do akwarium jako "stary" akwarysta ). Dodam, że wanna na przemian z prysznicem jest u mnie grana. Przy dwóch wannach dziennie przez 31 dni wychodziło by ponad 18m3 samej wody z wanny . Nie liczyłem jeszcze dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 23.02.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 szambo 10m3 na 2 do 3, max 3 z małym kawałkiem tygodni - (przeglądałem watki w archiwum i nikt się nie przynzaje do takich wyników - a podliczajęc same wanny tyle nam wychodzi). Witam w klubie czyściochów! Szczelny zbiornik 5m3 - wywóz raz na tydzień. A brudasy niech się chwalą, że im 10m3 na 3 miesiące starcza No są jeszcze tacy, którzy mieszkają w cywilizowanych, skanalizowanych rejonach a nie pod stolycą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 23.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 szambo 10m3 na 2 do 3, max 3 z małym kawałkiem tygodni - (przeglądałem watki w archiwum i nikt się nie przynzaje do takich wyników - a podliczajęc same wanny tyle nam wychodzi). Witam w klubie czyściochów! Szczelny zbiornik 5m3 - wywóz raz na tydzień. A brudasy niech się chwalą, że im 10m3 na 3 miesiące starcza No są jeszcze tacy, którzy mieszkają w cywilizowanych, skanalizowanych rejonach a nie pod stolycą Kolego, pod stolyca, tak ze 30 km od centrum, sa miejsca, gdzie wody nie ma i trzeba studnie wiercic lub samemu za wodociag placic. Kanaliza to luksus dla wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 23.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 szambo 10m3 na 2 do 3, max 3 z małym kawałkiem tygodni - (przeglądałem watki w archiwum i nikt się nie przynzaje do takich wyników - a podliczajęc same wanny tyle nam wychodzi). Witam w klubie czyściochów! Szczelny zbiornik 5m3 - wywóz raz na tydzień. A brudasy niech się chwalą, że im 10m3 na 3 miesiące starcza No są jeszcze tacy, którzy mieszkają w cywilizowanych, skanalizowanych rejonach a nie pod stolycą Kolego, pod stolyca, tak ze 30 km od centrum, sa miejsca, gdzie wody nie ma i trzeba studnie wiercic lub samemu za wodociag placic. Kanaliza to luksus dla wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts