mabarte 23.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam. Jestem prawie zdecydowany na taki zestaw rozmiar 51/67, obudowa ciepła. Chętnie poznałbym opinię osób użytkujących lub montujących te wkłady. Nie miałem okazji widzieć ich w akcji wiem jedynie że nie posiadają rusztu. Z góry dziękuję za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabarte 24.02.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 przypominam się z zapytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryloon 17.03.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Odświeżam i zapytuję o kominek z serii Brunnera BSK - model 08. http://pl.brunner.eu/products/products.aspx?group=47&subgroup=3 Ma ktoś taki zestaw z betonową obudową i może podzielić się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 19.03.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Kilka podobnych zmontowaliśmy, jakieś konkretne szczegóły interesują Cię Ryloon? Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, jedynie mam zastrzeżenie do efektu wizualnego samego betonu. Jeżeli zależy Ci na efekcie pięknego, "dopieszczonego" i czystego betonu, to możesz się zawieść. U nas w firmie można zobaczyć podobną obudowę (BSK 01 eck). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts