efilo 31.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Nie wiem czy ktoś o tym mówił, albo ta funkcja jest dostępna a ja jej nie widzę, ale fajnie by było gdybym mogła zaznaczyć sobie wątek do ulubionych bez postowania (zaśmiecania), np wybrać dzienniki budowy. Jest wiele takich wątków które śledziłam bo często były postowane a których teraz nie mogę znaleźć bo spadły daleko. Gdybym miała taką opcję bez problemu mogłabym do nich wrócić. na dole w wątku masz link 'śledź odpowiedzi w tym temacie' - wystarczy kliknąć Brakuje mi też funkcji takiej by można było wejść na profil użytkownika naciskając na jego nazwę przy jego wpisie na forum i wrzucenia np w folder znajomi by łatwo było go odnaleźć a to drugie jest niezłe, choc ja akurat nie mam takiej potrzeby coś w stylu 'dodaj do znajomych' - spotkałam sie na innych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Trafiłam coś takiego jak dodaj do znajomych , ale , kurczaczki , nie pamiętam gdzie Mam wrażenie , że jest. Martwi mnie to, że jak pisał Ponury skrzynka znów będzie niewielka. To chyba najbardziej mi przeszkadzało w tej wersji, bo znikały posty. W nowej będzie pewnie podobnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a ja mam pomysł racjonalizatorski który by nas uchronił od zjadania priwów tylko nie wiem czy wykonalny czy dałoby się robić kopie priwów na maila wraz z powiadomieniem? maile mam archiwizowane i zawsze dałoby sie wrócić do treści. z jednego forum dostaje powiadomienia 'dostałaś wiadomość prywatną o treści...........' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Trafiłam coś takiego jak dodaj do znajomych , ale , kurczaczki , nie pamiętam gdzie Mam wrażenie , że jest. W ogóle przeszukiwanie zakładki Uzytkownicy to przysłowiowy stóg - kiedyś próbowałam dojść do literki K chyba łatwiej przez zniesławioną wyszukiwarkę i szukanie postów autora a tu próbka: 10 najaktywniejszych użytkowników http://img191.imageshack.us/img191/5979/uytkownicym.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a tu próbka: 10 najaktywniejszych użytkowników Przy wyszukiwaniu zmień w pierwszym okienku na "Wszystkich postów", a w drugim na "malejąco" i znajdziesz najaktywniejszych (pierwsza dziesiątka to ofiary błędu w skrypcie) Martwi mnie to, że jak pisał Ponury skrzynka znów będzie niewielka. Jak już pisałem, poprosiłem informatyków (poprzez Redakcję) o jej rozszerzenie do pojemności co najmniej 200 postów Brakuje mi też funkcji takiej by można było wejść na profil użytkownika naciskając na jego nazwę przy jego wpisie na forum i wrzucenia np w folder znajomi by łatwo było go odnaleźć Jest taka opcja na nowym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A mozna by wprowadzic funkcje blokowania privow od pewnych uzytkownikow? Postulowala tez kiedys efi, zeby byla opcja "edytuj", albo zeby skrocono przerwe miedzy postami. Czasami czlowiek walnie literowke, chce poprawic i musi czekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Martwi mnie to, że jak pisał Ponury skrzynka znów będzie niewielka. Jak już pisałem, poprosiłem informatyków (poprzez Redakcję) o jej rozszerzenie do pojemności co najmniej 200 postów Super, dzięki bardzo. Zawsze to troszkę do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A mozna by wprowadzic funkcje blokowania privow od pewnych uzytkownikow? Widzę funkcje Dodaj użytkownika do listy ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A mozna by wprowadzic funkcje blokowania privow od pewnych uzytkownikow? Widzę funkcje Dodaj użytkownika do listy ignorowanych. Aaaa, bo Ty masz przecieki... To super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 wszystko jeszcze zależy od tego co dawałaby funkcjonalnośc 'ignoruj' jakby była szansa nie widzieć postów kogoś kogo wypowiedzi irytują to na pewno byłoby spokojniej na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A mozna by wprowadzic funkcje blokowania privow od pewnych uzytkownikow? Widzę funkcje Dodaj użytkownika do listy ignorowanych. Aaaa, bo Ty masz przecieki... To super. Przestań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 wszystko jeszcze zależy od tego co dawałaby funkcjonalnośc 'ignoruj' jakby była szansa nie widzieć postów kogoś kogo wypowiedzi irytują to na pewno byłoby spokojniej na forum Efilo przetestowałam - dokładnie tak jest. W wątku z udziałem zignorowanje osoby zamiast jej wpisu wyświetla się komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Mam pytanie odnośnie funkcji "ignoruj". Jeśli potraktuję w ten sposób jakiegoś delikwenta, nie widzę co wyprawia. I jeśli np. zrobi coś niezgodnego z Netykietą, czy Regulaminem, nie będę o tym wiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 pewnie tak. BOSKO! świat będzie piękniejszy. ja się cieszę - nie zwykłam pełnić roli policjanta dzięki Edziu. a kiedy start? i pliiiiiiiz - zróbcie możliwość szybszej edycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Moderowanie grupy przez założyciela:) To jest czad ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Moderowanie grupy przez założyciela:) To jest czad ! Jaaaaa, bedzie sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Łoooooooo... Krew się poleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Co rozumiemy przez grupę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A w ogóle to chciałam zapytać, czy jutro i pojutrze ma nie działac TO forum, czy testowe dla testujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.03.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Może nie działać całe forum. Przez 2 dni jest w rękach programistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts