Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa odsłona Forum Muratora - wkrótce!

Redakcja

Recommended Posts

Nie wiem czy ktoś o tym mówił, albo ta funkcja jest dostępna a ja jej nie widzę, ale fajnie by było gdybym mogła zaznaczyć sobie wątek do ulubionych bez postowania (zaśmiecania), np wybrać dzienniki budowy. Jest wiele takich wątków które śledziłam bo często były postowane a których teraz nie mogę znaleźć bo spadły daleko. Gdybym miała taką opcję bez problemu mogłabym do nich wrócić.

na dole w wątku masz link 'śledź odpowiedzi w tym temacie' - wystarczy kliknąć

Brakuje mi też funkcji takiej by można było wejść na profil użytkownika naciskając na jego nazwę przy jego wpisie na forum i wrzucenia np w folder znajomi by łatwo było go odnaleźć

a to drugie jest niezłe, choc ja akurat nie mam takiej potrzeby

coś w stylu 'dodaj do znajomych' - spotkałam sie na innych forach.

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trafiłam coś takiego jak dodaj do znajomych , ale , kurczaczki , nie pamiętam gdzie :oops: Mam wrażenie , że jest.

Martwi mnie to, że jak pisał Ponury skrzynka znów będzie niewielka. To chyba najbardziej mi przeszkadzało w tej wersji, bo znikały posty. W nowej będzie pewnie podobnie..

a ja mam pomysł racjonalizatorski który by nas uchronił od zjadania priwów tylko nie wiem czy wykonalny

czy dałoby się robić kopie priwów na maila wraz z powiadomieniem? maile mam archiwizowane i zawsze dałoby sie wrócić do treści.

z jednego forum dostaje powiadomienia 'dostałaś wiadomość prywatną o treści...........'

Trafiłam coś takiego jak dodaj do znajomych , ale , kurczaczki , nie pamiętam gdzie :oops: Mam wrażenie , że jest.

W ogóle przeszukiwanie zakładki Uzytkownicy to przysłowiowy stóg - kiedyś próbowałam dojść do literki K :wink:

chyba łatwiej przez zniesławioną wyszukiwarkę i szukanie postów autora

a tu próbka:

10 najaktywniejszych użytkowników :D

http://img191.imageshack.us/img191/5979/uytkownicym.jpg

a tu próbka:

10 najaktywniejszych użytkowników :D

Przy wyszukiwaniu zmień w pierwszym okienku na "Wszystkich postów", a w drugim na "malejąco" i znajdziesz najaktywniejszych (pierwsza dziesiątka to ofiary błędu w skrypcie)

Martwi mnie to, że jak pisał Ponury skrzynka znów będzie niewielka.

Jak już pisałem, poprosiłem informatyków (poprzez Redakcję) o jej rozszerzenie do pojemności co najmniej 200 postów

Brakuje mi też funkcji takiej by można było wejść na profil użytkownika naciskając na jego nazwę przy jego wpisie na forum i wrzucenia np w folder znajomi by łatwo było go odnaleźć

Jest taka opcja na nowym forum

Martwi mnie to, że jak pisał Ponury skrzynka znów będzie niewielka.

Jak już pisałem, poprosiłem informatyków (poprzez Redakcję) o jej rozszerzenie do pojemności co najmniej 200 postów

Super, dzięki bardzo. Zawsze to troszkę do przodu :):)

wszystko jeszcze zależy od tego co dawałaby funkcjonalnośc 'ignoruj' jakby była szansa nie widzieć postów kogoś kogo wypowiedzi irytują to na pewno byłoby spokojniej na forum :lol:

Efilo przetestowałam - dokładnie tak jest.

W wątku z udziałem zignorowanje osoby zamiast jej wpisu wyświetla się komunikat.