Tatarak 31.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ja bym jeszcze chciała, żeby Redakcja się nie podpisywała Redakcja, tylko bardziej osobowo, konkretnie - nie wiem, na przykład inicjałami konkretnej osoby piszącej? bo przecież nie piszecie każdego posta całym zespołem redakcyjnym, si? skończmy z anonimowością w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 01.04.2010 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Nie wiem czy ktoś o tym mówił, albo ta funkcja jest dostępna a ja jej nie widzę, ale fajnie by było gdybym mogła zaznaczyć sobie wątek do ulubionych bez postowania (zaśmiecania), np wybrać dzienniki budowy. Jest wiele takich wątków które śledziłam bo często były postowane a których teraz nie mogę znaleźć bo spadły daleko. Gdybym miała taką opcję bez problemu mogłabym do nich wrócić. na dole w wątku masz link 'śledź odpowiedzi w tym temacie' - wystarczy kliknąć dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 no i? i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 no i? i co? No właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 no i? i co? No właśnie... pewnie na razie programiści piją kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.04.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 no i? i co? No właśnie... pewnie na razie programiści piją kawę A ja myślę, ze wczoraj było redakcyjne "jajeczko" i dochodzą do siebie, bo jajka są ciężkostrawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pewnie panowie dzielnie walczą. A ze tego nie widzimy to chyba lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 I ja się zdziwiłam teraz. Tak pozytywnie Działa, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 A czy ten komunikat nie ukazał się był po północy? I Redakcja zrobiła nam psikusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 01.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 HA !!! Daliście się nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.04.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Choć to wygląda na żart, przez te 2 dni baza starego forum jest przekładana do nowego. Po czym to poznacie? Będzie przerwa techniczna. A potem nowe życie forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 wrrr.... nie poznaje tego miejsca najczęściej zadawane pytania - błąd 404 język angielski echhhh... może przywyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 02.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 szkoda. Nowe forum nie równa się przejrzystością do starego. Może to kwestia przywyknięcia, ale póki co jest na wielki minus ta zmiana. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.04.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Było miło i komu to przeszkadzało?Może ja jestem tradycjonalistą ale kochani dla mnie ta forma jest do bani.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 03.04.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Niestety nowe forum wywala IE. Dokładniej robią to: http://forum.muratordom.pl/media/styles/jquery.jcarousel.css a http://forum.muratordom.pl/media/styles/csshover3.htc wywala runtime error! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Może nie działać całe forum. Przez 2 dni jest w rękach programistów a nie mogliby tego robić w środowisku produkcyjnym i testowym ? fajnie by było jakby sie takiej zasady trzymali (zakładając, że są poważni i a ich Klient ceni sobie lojalnych użytkowników Forum i ryzyko ich migracji na inne fora...... ) Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez marekmarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Zdaję sobię sprawy z tego, że Ktoś sie przy tym dużo napracował.., że ja troche za stara na zmiany i inne takie "że".., ale mi sie( też) to nowe forum jakoś.., wybaczcie.., mniej podoba.... Przydał by się wątek "jak zrobić i gdzie znależć - krok po kroku"... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 nie mogę sie w niczym połapać...gdzie jest opcja pokaż swoje posty ? tyle roboty w domu a ja siedze i ucze sie nowego forum...ehhh czemu tak trudno przywyknąć do zmian :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Zmuszają nas do myslenia. To okrucieństwo. ............. No nic, siem nauczymy.., po malutku.... W "Uwagach o forum" można zadawać pytania jak co zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 03.04.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Obawiam się, że PR dla Muratora jest ważniejszy niż łatwość dostępu i wymiany informacji. Po co zmiana wyglądu Forum? "W serwisie Muratora znajduje się nowoczesne i najpopularniejsze w sieci forum budowlane, na którym tysiące osób wymienia się informacjami? Bla bla bla. Obawiam się, że dla "nowoczesności" tracimy "rzetelność".Apeluję o wprowadzenie opcji "Przywróć klasyczny wygląd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts