Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa odsłona Forum Muratora - wkrótce!

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem czy ktoś o tym mówił, albo ta funkcja jest dostępna a ja jej nie widzę, ale fajnie by było gdybym mogła zaznaczyć sobie wątek do ulubionych bez postowania (zaśmiecania), np wybrać dzienniki budowy. Jest wiele takich wątków które śledziłam bo często były postowane a których teraz nie mogę znaleźć bo spadły daleko. Gdybym miała taką opcję bez problemu mogłabym do nich wrócić.

na dole w wątku masz link 'śledź odpowiedzi w tym temacie' - wystarczy kliknąć

dzięki :oops:

Może nie działać całe forum. Przez 2 dni jest w rękach programistów :)

a nie mogliby tego robić w środowisku produkcyjnym i testowym ? fajnie by było jakby sie takiej zasady trzymali :) (zakładając, że są poważni i a ich Klient ceni sobie lojalnych użytkowników Forum i ryzyko ich migracji na inne fora...... ;) )

Edytowane przez marekmarian

Zdaję sobię sprawy z tego, że Ktoś sie przy tym dużo napracował.., że ja troche za stara na zmiany i inne takie "że".., ale mi sie( też) to nowe forum jakoś.., wybaczcie.., mniej podoba....

Przydał by się wątek "jak zrobić i gdzie znależć - krok po kroku"... :-)))

Obawiam się, że PR dla Muratora jest ważniejszy niż łatwość dostępu i wymiany informacji. Po co zmiana wyglądu Forum? "W serwisie Muratora znajduje się nowoczesne i najpopularniejsze w sieci forum budowlane, na którym tysiące osób wymienia się informacjami? Bla bla bla. Obawiam się, że dla "nowoczesności" tracimy "rzetelność".

Apeluję o wprowadzenie opcji "Przywróć klasyczny wygląd"