TMK 03.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Choć to wygląda na żart, przez te 2 dni baza starego forum jest przekładana do nowego. Po czym to poznacie? Będzie przerwa techniczna. A potem nowe życie forum... Przewrót pałacowy Moje drugie ulubione forum http://forum.nikon.org.pl/ także zrobiło psikusa na 1 kwietnia ze zmianą layoutu, jednak w opcjach jest możliwość ustawienia "STAREGO" wyglądu tj. z czarnym tłem. Czy tutaj możemy liczyć na podobną funkcjonalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.04.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Może tak właśnie będzie - możliwość korzystania też ze starego wyglądu. A generalnie - nowy program daje bardzo dużo możliwości użytkownikom, ułatwiając i wzbogacając korzystanie z wielkiej bazy forum. Początki są niestety trudne, także dla nas. Prosimy o wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja na przykład nie mogę się doszukać ilości moich postów. U niektórych forumowiczów jest podana ilość postów, a u innych (w tym także u mnie) chyba średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.04.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja na przykład nie mogę się doszukać ilości moich postów. U niektórych forumowiczów jest podana ilość postów, a u innych (w tym także u mnie) chyba średnia. O to pytasz? http://img192.imageshack.us/img192/749/tabaluga.jpg Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Tak, o to. Chociaż teraz wydaje mi się, że to faktycznie ilość postów, tylko dodali przecinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kolejny mini błąd nowego forum, dobrze że najmniej groźny ze wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Tak, o to. Chociaż teraz wydaje mi się, że to faktycznie ilość postów, tylko dodali przecinek. A teraz przecinek zmienili na kropkę:no: Namieszali, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.04.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Może tak właśnie będzie - możliwość korzystania też ze starego wyglądu. Nie mogę się doczekać. To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Nie mogę się doczekać. To kiedy? Jak widać nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts