daggulka 24.02.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 zajrzyj na kawe ... pogadamy ... a ja jeszcze chciałam przychylić się do propozycji Barbossy o tym całkiem nowym dziale o wykonawcach ... bo teraz na wymianie doświadczeń to niezły bur.... mamy , siostrzyczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 24.02.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A ja żądam wybrany fragment a nie tylko całość, to chyba już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 24.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A ja żądam wybrany fragment a nie tylko całość, to chyba już jest ale chyba bez żądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaiMichal 24.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja również stawiam na bardziej precyzyjną wyszukiwarkę - jako nowa forumowiczka mam problemy z wyszukiwaniem interesujacych mnie wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja również stawiam na bardziej precyzyjną wyszukiwarkę - jako nowa forumowiczka mam problemy z wyszukiwaniem interesujacych mnie wątków póki co - rada - szukaj przez google wpisując np." forum muratora pompa ciepła" ... tak łatwiej i lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 24.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dagullka ja też jestem tu nowa - dzięki za radę, ale w przyszłości też postawiłabym na nową wyszukiwarkę - bardzo precyzyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dlatego poprosiłam o nią na początku wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Proponuję, aby wydzielić osobny dział pt. „Porady Budowlane” z tematami np; fundamenty, ściany, dach, ogrzewanie, wentylacja, instalacje.Warunkiem byłoby dość „mocne moderowanie”, tak aby nie przekształcić tego w następną wymianę doświadczeń. Tu byłoby miejsce tylko na konkrety – zgodne ze sztuką budowlaną i przepisami, a nie „bo ja tak zrobiłem”. Może powołać ekspertów, ale już bez umieszczania tego faktu w ich „opisie”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 sSiwy12idea słuszna, ale nie sądzę, aby jakieś atomowe umysły pie.. się w moderowanie tematów "porad budowlanych" a każde takie "porady" mogą być obarczone błędem, chyba, że lachę położyć na czyjeś bzdury i po prostu tego nie czytaća to nie zawsze wychodzi, nie zawsze będzie się chciało komuś przejść obok tego obojętniepowstanie spór, czyli mordobicie, czyli syf w temacie, a moderator będzie robił zyg zyg w zależności od jego wiedzy na ten tematczyli móżg atomowy na etacie redakcjiwątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.02.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Fakt, tego nie brałem pod uwagę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.02.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wymiana doświadczeń zostanie podzielona na kategorie tematyczne. To ułatwi korzystanie z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 24.02.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 sSiwy12 myślę że takie silne moderowanie może zabić idee tego forum..pomysł bardzo dobry ale raczej w formie poradników bez możliwości ingerencji forumowiczów...czyli użytkownicy czytają dany poradnik poznając podstawy i ogólny zarys problemu i zadają pytania lub udzielają odpowiedzi w dziale wymiana doświadczeń etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a kto Ci będzie te poradniki pisał? raczej miejsce na felietony powinno być np Adasia a co do podziału na branże, może ok, ale takie forum już jest, nawet firmy są tam transparentnie eksponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 obawiam się tych zmian ..... boję się, że to forum po radykalnych zmianach straci swój niepowtarzalny charakter i klimat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 24.02.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wiem w końcu to była by konkurencja dla samego Murator w wersji papierowej no ale korzyści były by wymierne.. odesłanie początkującego inwestora do takiej lektury skutkowało by w późniejszym czasie trafionymi pytaniami na forum ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 24.02.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dagga ale zostaną niepowtarzalne i w niezmiennej formie zloty użytkowników tego forum a jako inwestorka która już ukończyła swoją wymarzoną inwestycję to jest najbardziej istotne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.02.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nie sądzę, by Murator SA chciał wysupłać jakąś kasę na "moderatorów etatowych" odpowiedzialnych za merytoryczną zgodność treści w tematach budowlanych, skoro z dużo większą korzyścią dla wszystkich (i zgodnie z logiką biznesu) może przekierowywać do odpowiednich działów własnej strony domowej >> http://www.muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 obawiam się tych zmian ..... boję się, że to forum po radykalnych zmianach straci swój niepowtarzalny charakter i klimat .... Otóż to, też tego się boję http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ryczy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dagga ale zostaną niepowtarzalne i w niezmiennej formie zloty użytkowników tego forum a jako inwestorka która już ukończyła swoją wymarzoną inwestycję to jest najbardziej istotne.. Mylisz się ..... zloty nie są dla mnie najbardziej istotne ... Form dało mi wiedzę podczas budowy , którą teraz czasem się dzielę na wymianie doświadczeń. Ważni są dla mnie ludzie których w czasie tych 4 lat bytności na forum poznałam i którzy nadal tu są - na forum . Zloty to inna bajka ..... forum nie jest mi potrzebne do tego , żeby spotykać się z przyjaciółmi których tu znalazłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.02.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Małe okienko do logowania już na pierwszej stronie, bez dodatkowego klikania "zaloguj". Moja sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts