Nefer 24.02.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Małe okienko do logowania już na pierwszej stronie, bez dodatkowego klikania "zaloguj". Moja sugestia Jak sie ma jedno konto to nie trzeba się za każdym razem logować , bo się można się "zapamiętać" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 24.02.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ...więcej sexu , mniej gadania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 24.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Powtórzę za innymi: możliwość wyboru konkretnej strony wątku, bez przeskakiwania po kilka (przy galeriach, gdzie 50 % postów to kawki to konieczność) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.02.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ja też dopisuję się do koncertu życzeń: 1. Udoskonalenie opcji SZUKAJ 2. Cytowanie Selektywne czyli zaznaczamy tekst który chcemy cytować ( to co teraz jest to bałagan) 3. Proszę nie zmieniać grafiki i kolorów Forum jeśli to jest możliwe ponieważ ludzie już się do tego przyzwyczaili 4. Dopisać skrypt Pomógł/ Pomogła 5. Na pewno zweryfikować konta które są nie aktywne ( usunąć ) 6. Usunąć opcję ilość postów napisanych bo czasami to wprowadza w błąd ludzi... 7. Przesunąć godziny backupu To by było na tyle Pozdrawiam i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 24.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Czekamy na Wasze propozycje ulepszania forum. Dodać dział "Ośla łączka" dla wpisów z rażącymi naruszeniami zasad poprawnej pisowni. Nie chcemy więcej "Dziennikuff bódofy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Czekamy na Wasze propozycje ulepszania forum. Dodać dział "Ośla łączka" dla wpisów z rażącymi naruszeniami zasad poprawnej pisowni. Nie chcemy więcej "Dziennikuff bódofy". popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Czekamy na Wasze propozycje ulepszania forum. Dodać dział "Ośla łączka" dla wpisów z rażącymi naruszeniami zasad poprawnej pisowni. Nie chcemy więcej "Dziennikuff bódofy". popieram Niee..., bo się zrobi forum policyjne Już lepiej poprawiać na bieżąco (ja poprawiam i żyję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 25.02.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a kto Ci będzie te poradniki pisał? Byłoby bosko, gdyby powstało coś w rodzaju SPISU TREŚCI papierowych wydań Muratora z ostatnich kilku lat albo chociaż przy danych kategoriach tematycznych odnośniki - w których numerach temat był omawiany. Gdyby podzielić pracę między użytkowników - powiedzmy każdy chętny wziąłby do skatalogowania jeden numer, mogłoby się udać... jak myślicie? Na dobry początek zgłaszam się pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 25.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Myślę że brakuje na forum czegoś takiego jak spis treści, gdzie można byłoby odnaleźć NAJCIEKAWSZE TEMATY - wątki posegregowane tematycznie. coś takiego jak: http://forum.muratordom.pl/najczesciej-zadawane-pytania-czyli-zanim-napiszesz,t47119.htm dzięki niemu wiele osób zamiast tworzyć nowe wątki by zadać po raz setny to samo pytanie mieli by od razu odpowiedź. Jeśli nawet by tej odpowiedzi tam nie znaleźli - mogli by właśnie tam zadać swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 25.02.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wnioskuję również, by można było wybierać sposób wyświetlania wątku: od najstarszych czy najnowszych wpisów. Pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 25.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 "Najlepszy doradca na forum" powinien mieć prawo założenia jednego wątku na którym byłby sam moderatorem.Myślę, że takie prowadzenie wątku przez "NDF" byłoby bardziej przejrzyste i uporządkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik2605 26.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja proponuję Galerię ogrodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.02.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A można uprosić informatyków o postawienie takiej zapory, by z jednego IP nie można było się trollować w nieskończoność ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 26.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A można uprosić informatyków o postawienie takiej zapory, by z jednego IP nie można było się trollować w nieskończoność ??? Większość ma zmienne IP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 26.02.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Może dodać ostrzeżenia np. 3 i dopiero BANNNN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Może dodać ostrzeżenia np. 3 i dopiero BANNNN strzał w dyche w temacie .... ostrzeżenia publiczne i dopiero potem ban .... jestem "za" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 26.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja bym proponował przed wprowadzeniem zmian utworzenie kopii zapasowej forum. Czasem przy zmianach rożne rzeczy mogą się wydarzyć Co by forum od podstaw nie budować. Ciekawy tez jestem czy część postów nie przepadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolabella 27.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja proponuję Galerię ogrodów Popieram również pomysł utworzenia GALERII OGRODÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.02.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Niee..., bo się zrobi forum policyjne Już lepiej poprawiać na bieżąco (ja poprawiam i żyję ) Na policyjnym moderatorzy wytykają błędy na czerwono. Jednak tylko wtedy gdy jest ich dużo w jednym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Mnie się marzy normalnie dzialają skrzynka, z której posty nie znikają po kilku tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts