Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa odsłona Forum Muratora - wkrótce!

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mi tu brakuje działu o budownictwie drewnianym i wszystkimi rzeczami związanymi z tym klimatem w ogóle niema takiego sensownego forum w necie więc można by było stworzyć taki dział

Jak najbardziej, coś tam obecnie jest o budownictwie szkieletowym, ale przydałoby się faktycznie w wyodrębnionej formie jak również o eksploatacji takich budynków

Toż Guru Nitka ma swoje forum.

Jak najbardziej popieram usprawnienie wyszukiwarki.

Poza tym cytowanie selektywne.

Jestem przeciwna wstawianiu zdjęć z forum (tzn. niech zostanie z serwera zewnętrznego). Obawiam się, że forum tego nie wytrzyma.

To co się już też pojawiło- więcej porządku w działach, np. w wymianie doświadczeń poddziały: okna, ogrzewanie, ściany itp. To co się najwięcej powtarza.

W grupach budujących mile widziany podział na województwa i dopiero tam niech się tworzą zaczynający wiosną, kończący latem itp. ;)

mi tu brakuje działu o budownictwie drewnianym i wszystkimi rzeczami związanymi z tym klimatem w ogóle niema takiego sensownego forum w necie więc można by było stworzyć taki dział

Jak najbardziej, coś tam obecnie jest o budownictwie szkieletowym, ale przydałoby się faktycznie w wyodrębnionej formie jak również o eksploatacji takich budynków

O tak - ja również będę bardzo wdzięczna za dział o szkieletowcach. Temat jest bardzo rozległy a pytań mam miliony :)

1. Poproszę koniecznie o wklejanie zdjęć prosto z HDD użytkownika, to oszczędzi mnóstwo czasu wielu użytkownikom.

2. Poproszę koniecznie o opcję Ignoruj - tyle pyskówek mniej by było... :D

3. Poproszę koniecznie o wieeeelką ostrożność, żeby nie zrobiło się kolejne forum, takie samo jak setki innych forów. Grafika koniecznie taka sama, pliiisss!

Toż Guru Nitka ma swoje forum.

Dla kogo guru to guru :wink:

Ad:

Jak najbardziej popieram usprawnienie wyszukiwarki.

Poza tym cytowanie selektywne.

przecież działa

Jestem przeciwna wstawianiu zdjęć z forum (tzn. niech zostanie z serwera zewnętrznego). Obawiam się, że forum tego nie wytrzyma.

to tylko demonstracja ..

To co się już też pojawiło- więcej porządku w działach, np. w wymianie doświadczeń poddziały: okna, ogrzewanie, ściany itp. To co się najwięcej powtarza.

W grupach budujących mile widziany podział na województwa i dopiero tam niech się tworzą zaczynający wiosną, kończący latem itp. ;)

A ja jestem nowa i nie wiem co zmienić bo i tak z trudem się tu poruszam.

Jedno co już zauważyłam to bałagan w tematach - należy je bardziej uporządkować, podzielić na konkretne branże. Wklejać zdjęć nie umiem, więc nawet nie próbuję. Chcę wybudować dom z pomocą tu zarejestrowanych i to mi wystarczy.

jak dla mnie przydało by się coś w rodzaju"najbardziej przydatne posty" żeby forumowicze mogli merytoryczne posty jakoś wyszczególniać i potem, żeby moc je łatwo odnaleźć za pomocą wyszukiwarki.

np. znajdź posty z najwyższą oceną z działu wymiana doświadczen/okna...

Gość coolibeer
Ja nowa jestem i nie wiem czy to tylko ja tak mam, ale u mnie w skrzynce wiadomości wysłane są w zakładce "do wysłania" :roll: Może możnaby było coś z tym zrobić? I fakt - mała ta skrzynka. I jeszcze szukajka - dla nowej osoby - masakra, trudno cokolwiek znaleźć :(

Sylwia tak musi być :) Skrzynka do wysłania to skrzynka w której wiadomość leży do momentu odebrania ją przez odbiorce. później pojawia się w skrzynce do wysłania i możesz ją już usunąć ;)

Sylwia tak musi być :) Skrzynka do wysłania to skrzynka w której wiadomość leży do momentu odebrania ją przez odbiorce. później pojawia się w skrzynce do wysłania i możesz ją już usunąć ;)

Rozumiem - tak musi być :) Co prawda u mnie wiadomość nieodebrana przez odbiorcę siedzi sobie cicho w zakładce "wysłane", ale to już chyba nie ma znaczenia :D