Redakcja 02.03.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Już segregujemy tematy do takiego nowego działu:) Czekamy na Wasze kolejne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 02.03.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 mi tu brakuje działu o budownictwie drewnianym i wszystkimi rzeczami związanymi z tym klimatem w ogóle niema takiego sensownego forum w necie więc można by było stworzyć taki dział Jak najbardziej, coś tam obecnie jest o budownictwie szkieletowym, ale przydałoby się faktycznie w wyodrębnionej formie jak również o eksploatacji takich budynków Toż Guru Nitka ma swoje forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 02.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Proponuję dodać opcję Ignoruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ancol 02.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jak najbardziej popieram usprawnienie wyszukiwarki. Poza tym cytowanie selektywne. Jestem przeciwna wstawianiu zdjęć z forum (tzn. niech zostanie z serwera zewnętrznego). Obawiam się, że forum tego nie wytrzyma. To co się już też pojawiło- więcej porządku w działach, np. w wymianie doświadczeń poddziały: okna, ogrzewanie, ściany itp. To co się najwięcej powtarza. W grupach budujących mile widziany podział na województwa i dopiero tam niech się tworzą zaczynający wiosną, kończący latem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 02.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 mi tu brakuje działu o budownictwie drewnianym i wszystkimi rzeczami związanymi z tym klimatem w ogóle niema takiego sensownego forum w necie więc można by było stworzyć taki dział Jak najbardziej, coś tam obecnie jest o budownictwie szkieletowym, ale przydałoby się faktycznie w wyodrębnionej formie jak również o eksploatacji takich budynków O tak - ja również będę bardzo wdzięczna za dział o szkieletowcach. Temat jest bardzo rozległy a pytań mam miliony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 1. Poproszę koniecznie o wklejanie zdjęć prosto z HDD użytkownika, to oszczędzi mnóstwo czasu wielu użytkownikom. 2. Poproszę koniecznie o opcję Ignoruj - tyle pyskówek mniej by było... 3. Poproszę koniecznie o wieeeelką ostrożność, żeby nie zrobiło się kolejne forum, takie samo jak setki innych forów. Grafika koniecznie taka sama, pliiisss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 02.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 (...)Grafika koniecznie taka sama, pliiisss! (...) Też jestem za!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 mi tu brakuje działu o budownictwie drewnianym i wszystkimi rzeczami związanymi z tym klimatem w ogóle niema takiego sensownego forum w necie więc można by było stworzyć taki dział Jak najbardziej, coś tam obecnie jest o budownictwie szkieletowym, ale przydałoby się faktycznie w wyodrębnionej formie jak również o eksploatacji takich budynków Toż Guru Nitka ma swoje forum. Dla kogo guru to guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 03.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A można uprosić informatyków o postawienie takiej zapory, by z jednego IP nie można było się trollować w nieskończoność ??? Sporo osób ma maskaradę, wycinając jedno IP wytniesz pół miasta. Moze ze wycięcie wszystkich IP neostrady napewno skuteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 03.03.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ad: Jak najbardziej popieram usprawnienie wyszukiwarki. Poza tym cytowanie selektywne. przecież działa Jestem przeciwna wstawianiu zdjęć z forum (tzn. niech zostanie z serwera zewnętrznego). Obawiam się, że forum tego nie wytrzyma. to tylko demonstracja .. To co się już też pojawiło- więcej porządku w działach, np. w wymianie doświadczeń poddziały: okna, ogrzewanie, ściany itp. To co się najwięcej powtarza. W grupach budujących mile widziany podział na województwa i dopiero tam niech się tworzą zaczynający wiosną, kończący latem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ja też poproszę o opcję ignoruj i o niemieniony layout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A ja jestem nowa i nie wiem co zmienić bo i tak z trudem się tu poruszam.Jedno co już zauważyłam to bałagan w tematach - należy je bardziej uporządkować, podzielić na konkretne branże. Wklejać zdjęć nie umiem, więc nawet nie próbuję. Chcę wybudować dom z pomocą tu zarejestrowanych i to mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 jak dla mnie przydało by się coś w rodzaju"najbardziej przydatne posty" żeby forumowicze mogli merytoryczne posty jakoś wyszczególniać i potem, żeby moc je łatwo odnaleźć za pomocą wyszukiwarki.np. znajdź posty z najwyższą oceną z działu wymiana doświadczen/okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 04.03.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Na tym forum się wzorujmy http://www.elektroda.pl/rtvforum/index.php?sid=a1881b28669b6f63e15cc3113d6d2c21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 brzydka ta elektroda brrr halo halo a ja mam prośbę, żeby postronne osoby nie mogły się dopisywać do dziennika budowy autora - da się to jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja nowa jestem i nie wiem czy to tylko ja tak mam, ale u mnie w skrzynce wiadomości wysłane są w zakładce "do wysłania" Może możnaby było coś z tym zrobić? I fakt - mała ta skrzynka. I jeszcze szukajka - dla nowej osoby - masakra, trudno cokolwiek znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja nowa jestem i nie wiem czy to tylko ja tak mam, ale u mnie w skrzynce wiadomości wysłane są w zakładce "do wysłania" Może możnaby było coś z tym zrobić? I fakt - mała ta skrzynka. I jeszcze szukajka - dla nowej osoby - masakra, trudno cokolwiek znaleźć Sylwia tak musi być Skrzynka do wysłania to skrzynka w której wiadomość leży do momentu odebrania ją przez odbiorce. później pojawia się w skrzynce do wysłania i możesz ją już usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Sylwia tak musi być Skrzynka do wysłania to skrzynka w której wiadomość leży do momentu odebrania ją przez odbiorce. później pojawia się w skrzynce do wysłania i możesz ją już usunąć Rozumiem - tak musi być Co prawda u mnie wiadomość nieodebrana przez odbiorcę siedzi sobie cicho w zakładce "wysłane", ale to już chyba nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Co prawda u mnie wiadomość nieodebrana przez odbiorcę siedzi sobie cicho w zakładce "wysłane", ale to już chyba nie ma znaczenia to błąd skryptu phpBB od lat niepoprawiony, występuje na różnych forach http://forum.muratordom.pl/post2577279.htm#2577279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 05.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 To od kiedy na nowe forum liczyć można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts