Cpt_Q 13.03.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ja nieśmiało przypomnę o wspomnianej już przerwie konserwacyjnej, czy do sporządzania kopii bezpieczeństwa... tuż po północy - toż to najbardziej produktywny czas dla wielu Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 i prosze niech te reklamy będą na dole wkurzają mnie strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 14.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 i prosze niech te reklamy będą na dole wkurzają mnie strasznie popieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dajcie już spokój z narzekaniem na reklamy, wszystko opisane, co i jak zrobić - zapomniałem o temacie już ze dwa lata temu. NIE MAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.03.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 a wiesz ze nie natknelam sie na ten opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryzipiórek 15.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Widziałem na pewnym forum bardzo fajną rzecz.Nazywa sie opcja "pomógł". Każdy uzytkownik (lub tylko założyciel wątku) mógłby kliknąć jeden raz przycisk "pomógł" przy wiadomości, którą uznał za pomocną. W profilu kazdego uzytkownika, obok licznika postów widniałby licznik ilości przyznanych mu "pomógł". Dzięki temu zerknięcie na profil przy wiadomości użytkownika i porównanie ilości postów z ilością "pomógł" dawałoby jakąś tam ocenę tego użytkownika pod względem merytorycznej zawartości jego postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 15.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 i za jakas ilosc punktow "pomogł" moglby miec tansza prenumerate muratora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 15.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 i za jakas ilosc punktow "pomogł" moglby miec tansza prenumerate muratora;) A kto to czyta? Lepiej dopłata do browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 15.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 i co, kiedy ta odsłona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 zmienić w ogóle tytułowanie NAJLEPSZY DORADCA NA FORUM - itd - jest to żenujące i można w jeden tydzień zdobyć taki tytuł ,ale w imię czego pisanie zachwycanie itd . Można to zrobic pomógł!!!!! ale kto to będzie sprawdzał ???Moderator dziwna sprawa- w oparciu o książki NAUKA TO NIE TYLKO TEORIA A przede wszystkim zrobić osoby odpowiedzialne za każdy wątek dział - bo to co jest w tej chwili to zwykłe naciąganie wszystkich ludzi do utrzymania miesięcznika MURATOR DOM Piszę to ponieważ jak moderator może posiadać wiedzę zrób to sam w dziecinie drewna czy hydrauliki itp. i jednocześnie z dziedziny prawnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.03.2010 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aleś się spienił. I po co? Opcja "pomógł" jest banalna, a tytuły nadawane przez Redakcję, na wnioski forumowiczów wyróżniają to forum spośród innych, sztampowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 16.03.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aleś się spienił. I po co? Toczy wojnę na wszystkich frontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aleś się spienił. I po co? Opcja "pomógł" jest banalna, a tytuły nadawane przez Redakcję, na wnioski forumowiczów wyróżniają to forum spośród innych, sztampowych. i Twierdzisz ze przez pisanie takich postów nadanie tytułu jest oświeceniem w udzieleniu pomocy innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 16.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja jak się tu rejestrowałem to mi nie było szkoda tych tytułów co rozdają ! Nie zabiegałem i nie prosiłem. Myślę że tak samo pozostali. EDIT : I wszystko jasne ,,, http://forum.muratordom.pl/dyskryminacja-na-murator-dom,t183152.htm Ciężki chleb na tym forum, nie dziwie się ! Nic a nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Niech Was Redakcjo ręka boska broni przed zmienianiem grafiki! To primo. A secundo - licznik postów powinien zostać, natomiast tytuły typu "najlepszy doradca" trafiają - bywa - do osób, które na przykład nabijają sobie licznik w jakichś dziwnych tematach, takich jak rekord wpisów... Może więc jednak przydałby się jakiś "licznik wartości merytorycznej" zamieszczanych treści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 16.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 pamiętam kilka lat temu był taki gostek, który natrzaskał kilka tysięcy postów w kilka czy kilkanaście dni. Nawiasem mówiąc jest to możliwe i należały mu się duże słowa uznania ale już nie pamietam jakim tytułem szlacheckim został uhonorowany pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.03.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 i Twierdzisz ze przez pisanie takich postów nadanie tytułu jest oświeceniem w udzieleniu pomocy innym Tyle masz postów i jeszcze nie jesteś zorientowany? Mój tytuł jest obligatoryjny i nie z powodu zbyt aktywnego uczestnictwa w RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 16.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 w dziale wymiana doświadczeń powinno być mniej takich dziwnych tytułów dla przykładu z kilku pierwszych stron Firma na czarną listę SOSNA W ŁAZIENCE Przedłużacz Do brukarzy Roben dach prośba dachimex Gdzie moge kupić taką "żyletę" Poszukuję ekipy ruuki classic premium r-eco gość OWIES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 w dziale wymiana doświadczeń powinno być mniej takich dziwnych tytułów dla przykładu z kilku pierwszych stron Firma na czarną listę SOSNA W ŁAZIENCE Przedłużacz Do brukarzy Roben dach prośba dachimex Gdzie moge kupić taką "żyletę" Poszukuję ekipy ruuki classic premium r-eco gość OWIES dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 nie raz był temat dziwnych tytułów poruszany ale - ludzie posty piszą (boszszsz... właśnie nucę ciąg dalszy że listonosz jedzie ) .... więc tutaj pewnie nic się nie zmieni .... dopóki ludzie nie zrozumieją , ze jak napiszą "pomocy" w tytule to nic z tego nie wynika .... a szczerze wątpię i nawet nie proponuję , żeby moderatorzy mieli czas i chęć poprawiać nagminnie dziwne tytuły wątków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts