Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa odsłona Forum Muratora - wkrótce!

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widziałem na pewnym forum bardzo fajną rzecz.

Nazywa sie opcja "pomógł".

Każdy uzytkownik (lub tylko założyciel wątku) mógłby kliknąć jeden raz przycisk "pomógł" przy wiadomości, którą uznał za pomocną.

W profilu kazdego uzytkownika, obok licznika postów widniałby licznik ilości przyznanych mu "pomógł".

Dzięki temu zerknięcie na profil przy wiadomości użytkownika i porównanie ilości postów z ilością "pomógł" dawałoby jakąś tam ocenę tego użytkownika pod względem merytorycznej zawartości jego postów.

Gość ANSEXXX

zmienić w ogóle tytułowanie NAJLEPSZY DORADCA NA FORUM - itd - jest to żenujące i można w jeden tydzień zdobyć taki tytuł ,ale w imię czego :o :o pisanie zachwycanie itd . Można to zrobic pomógł!!!!! ale kto to będzie sprawdzał ???Moderator :o :o :o :o dziwna sprawa- w oparciu o książki :p :p :p :p

NAUKA TO NIE TYLKO TEORIA

A przede wszystkim zrobić osoby odpowiedzialne za każdy wątek dział - bo to co jest w tej chwili to zwykłe naciąganie wszystkich ludzi do utrzymania miesięcznika MURATOR DOM

Piszę to ponieważ jak moderator może posiadać wiedzę zrób to sam w dziecinie drewna czy hydrauliki itp. i jednocześnie z dziedziny prawnej :p

Gość ANSEXXX
Aleś się spienił. I po co?

Opcja "pomógł" jest banalna, a tytuły nadawane przez Redakcję, na wnioski forumowiczów wyróżniają to forum spośród innych, sztampowych.

i Twierdzisz ze przez pisanie takich postów nadanie tytułu jest oświeceniem w udzieleniu pomocy innym

Ja jak się tu rejestrowałem to mi nie było szkoda tych tytułów co rozdają ! :roll:

Nie zabiegałem i nie prosiłem.

Myślę że tak samo pozostali.

EDIT : I wszystko jasne ,,,

http://forum.muratordom.pl/dyskryminacja-na-murator-dom,t183152.htm

Ciężki chleb na tym forum, nie dziwie się !

Nic a nic . :lol:

Niech Was Redakcjo ręka boska broni przed zmienianiem grafiki!

To primo.

A secundo - licznik postów powinien zostać, natomiast tytuły typu "najlepszy doradca" trafiają - bywa - do osób, które na przykład nabijają sobie licznik w jakichś dziwnych tematach, takich jak rekord wpisów... Może więc jednak przydałby się jakiś "licznik wartości merytorycznej" zamieszczanych treści?

w dziale wymiana doświadczeń powinno być mniej takich dziwnych tytułów

dla przykładu z kilku pierwszych stron

Firma na czarną listę

SOSNA W ŁAZIENCE

Przedłużacz

Do brukarzy

Roben :)

dach

prośba

dachimex

Gdzie moge kupić taką "żyletę"

Poszukuję ekipy

ruuki classic premium

r-eco

gość

OWIES

Gość ANSEXXX
w dziale wymiana doświadczeń powinno być mniej takich dziwnych tytułów

dla przykładu z kilku pierwszych stron

Firma na czarną listę

SOSNA W ŁAZIENCE

Przedłużacz

Do brukarzy

Roben :)

dach

prośba

dachimex

Gdzie moge kupić taką "żyletę"

Poszukuję ekipy

ruuki classic premium

r-eco

gość

OWIES

dobry pomysł

nie raz był temat dziwnych tytułów poruszany :wink:

ale - ludzie posty piszą (boszszsz... właśnie nucę ciąg dalszy że listonosz jedzie :oops: :lol: ) .... więc tutaj pewnie nic się nie zmieni .... dopóki ludzie nie zrozumieją , ze jak napiszą "pomocy" w tytule to nic z tego nie wynika .... :roll: :lol:

a szczerze wątpię i nawet nie proponuję , żeby moderatorzy mieli czas i chęć poprawiać nagminnie dziwne tytuły wątków .... :roll: