EDZIA 23.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To co rozpoczynamy licytację na rzecz naszego dzielnego Tomka 1950? Tu piszemy uwagi, propozycje dotyczące licytacji. To wątek roboczy, żeby nie zaśmiecać wątków merytorycznych: licytacyjnego i galerii fantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.02.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 zaraz poskładam myśli ..... coś na pewno na licytację wystawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja też na pewno coś znajdę. Tylko muszę się ogarnąć (nie wiedziałam,że coś szykujemy , ale jestem za ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ja dziś padam na twarz po 17 godzinach pracy, ale jak tylko się ogranę (jutro powtórka z rozrywki) to kole środy powklejam fanty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 23.02.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Słuchajcie, ja jestem trochę nie w temacie, nie brałam udziału w poprzedniej licytacji i nie wiem jak wygląda finalizacja jest jakieś konto na które się wpłaca pieniądze za wygrane przedmioty itd.? Jakby mi ktoś na PW napisał jak wygląda syt. jak się coś wylicytuje i jak się coś sprzeda, mam jeszcze kilka drobiazgów do wystawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.02.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Słuchajcie, ja jestem trochę nie w temacie, nie brałam udziału w poprzedniej licytacji i nie wiem jak wygląda finalizacja jest jakieś konto na które się wpłaca pieniądze za wygrane przedmioty itd.? Jakby mi ktoś na PW napisał jak wygląda syt. jak się coś wylicytuje i jak się coś sprzeda, mam jeszcze kilka drobiazgów do wystawienia. wygląda to tak (przynajmniej tak było w poprzednich aukcjach), że osoba wygrywająca wpłaca pieniążki na konto osoby, dla której licytujemy (tu dla Tomka - Komtura), a potem kontaktuje się z tobą na mail czy priv i wysyłasz jej przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ja mam propozycję aby podwiesić link do aukcji w najczęściej odwiedzanych działach typu - wymiana doświadczeń, psycholog..oczywiście jeśli jest taka możliwość i chęć moderów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Słuchajcie, ja jestem trochę nie w temacie, nie brałam udziału w poprzedniej licytacji i nie wiem jak wygląda finalizacja jest jakieś konto na które się wpłaca pieniądze za wygrane przedmioty itd.? Jakby mi ktoś na PW napisał jak wygląda syt. jak się coś wylicytuje i jak się coś sprzeda, mam jeszcze kilka drobiazgów do wystawienia. Tutaj trzeba wklejac fotki fantow, http://forum.muratordom.pl/galeria-fantow-tu-mozna-wklejac-zdjecia,t181331.htm dopisac cene, ew, jakas dodatkowa informacje, wielkosc, z czego zrobione itp. Ew. koszty wysylki jesli dajacy do licytacji nie chce sam pokryc koszt przesylki... Tutaj http://forum.muratordom.pl/tu-licytujemy-ogladaj-i-przebijaj,t181338.htm licytujemy, to co jest na fotkach. Numer konta podadza Moderatorzy. Na koniec Ci co wylicytowali jakis fant wplacaja pieniaszki na podane konto, a na pw. osoby czyji fant wylicytowali, podaja swoj adres do przesylki. Jesli cos pominelam, to prosze pytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 23.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ok, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ale super:) Fant już przygotowany. Musze ino pstryknąć i opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 23.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 oczywiście biorę udział pomyślę co mogłabym wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 24.02.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 kurcze, kurcze, już ruszyło, ojku, poszukam też fantów, cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Taka sugestia - wiem, ze wielu forumowiczów ma ustawione w wyszukiwarce przejście do forum bezpośrednio na dział który ich bezpośrednio interesuje .... nie zagłębiając się w inne działy forum .... i właśnie dlatego może wielu ludziom umknąć fakt licytacji . Ja mam taką propozycję ..... na działach najbardziej uczęszczanych czyli wnętrza i wymiana doświadczeń zrobić przyklejony temat z linkiem do licytacji .... zaraz to zrobię i proszę o przyklejenie moich tematów na górze .... zwiększy to szansę na uczestnictwo w aukcji większej liczby osób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dziękuję Moderacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tam se ciupkę kasy zostawić, bo fanty ode mnie będą dopiero około połowy marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.02.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Tam se ciupkę kasy zostawić, bo fanty ode mnie będą dopiero około połowy marca... Nabierają mocy znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kochani - cały czas można dokładać fanty ..... !!!!!!!!!! Kurrrcze .... ludziska .... mobilizować się ..... fanty dawać na licytację ..... mało..... mało.... mało..... jest ..... fanty odjechane nieco zwichrowane też mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czy można dać fant wygrany w poprzedniej licytacji? nowy, nieużywany, nierozpakowany i tak ładny że mi szkoda było używać a tu by się przydał może ale nie wiem czy tak wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 no pewnie , że tak ..... ja też dałam maczuge przechodnią Depiego potem coolibraa..... nawet nie zdążyłam jej odebrać od zuz@nki i nie zdążyłam użyć na niedobrego męża ... no ale też i powodów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 25.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czy można dać fant wygrany w poprzedniej licytacji? nowy, nieużywany, nierozpakowany i tak ładny że mi szkoda było używać a tu by się przydał może ale nie wiem czy tak wypada pewnie, że wypada, wiele fantów jest "przechodnich" np. maczuga na tej aukcji też wystawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts