Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uwagi, propozycje, pogaduchy dotyczące licytacji

Recommended Posts

To co rozpoczynamy licytację na rzecz naszego dzielnego Tomka 1950?

Tu piszemy uwagi, propozycje dotyczące licytacji.

To wątek roboczy, żeby nie zaśmiecać wątków merytorycznych: licytacyjnego i galerii fantów. :D

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie, ja jestem trochę nie w temacie, nie brałam udziału w poprzedniej licytacji :oops: i nie wiem jak wygląda finalizacja jest jakieś konto na które się wpłaca pieniądze za wygrane przedmioty itd.? Jakby mi ktoś na PW napisał jak wygląda syt. jak się coś wylicytuje i jak się coś sprzeda, mam jeszcze kilka drobiazgów do wystawienia.

Słuchajcie, ja jestem trochę nie w temacie, nie brałam udziału w poprzedniej licytacji :oops: i nie wiem jak wygląda finalizacja jest jakieś konto na które się wpłaca pieniądze za wygrane przedmioty itd.? Jakby mi ktoś na PW napisał jak wygląda syt. jak się coś wylicytuje i jak się coś sprzeda, mam jeszcze kilka drobiazgów do wystawienia.

wygląda to tak (przynajmniej tak było w poprzednich aukcjach), że osoba wygrywająca wpłaca pieniążki na konto osoby, dla której licytujemy (tu dla Tomka - Komtura), a potem kontaktuje się z tobą na mail czy priv i wysyłasz jej przedmiot.

Tutaj trzeba wklejac fotki fantow,

http://forum.muratordom.pl/galeria-fantow-tu-mozna-wklejac-zdjecia,t181331.htm

dopisac cene, ew, jakas dodatkowa informacje, wielkosc, z czego zrobione itp. Ew. koszty wysylki jesli dajacy do licytacji nie chce sam pokryc koszt przesylki...

Tutaj

http://forum.muratordom.pl/tu-licytujemy-ogladaj-i-przebijaj,t181338.htm

licytujemy, to co jest na fotkach.

Numer konta podadza Moderatorzy.

Na koniec Ci co wylicytowali jakis fant wplacaja pieniaszki na podane konto, a na pw. osoby czyji fant wylicytowali, podaja swoj adres do przesylki.

Jesli cos pominelam, to prosze pytac. :roll:

Taka sugestia - wiem, ze wielu forumowiczów ma ustawione w wyszukiwarce przejście do forum bezpośrednio na dział który ich bezpośrednio interesuje .... nie zagłębiając się w inne działy forum .... i właśnie dlatego może wielu ludziom umknąć fakt licytacji .

Ja mam taką propozycję ..... na działach najbardziej uczęszczanych czyli wnętrza i wymiana doświadczeń zrobić przyklejony temat z linkiem do licytacji ....

zaraz to zrobię i proszę o przyklejenie moich tematów na górze .... zwiększy to szansę na uczestnictwo w aukcji większej liczby osób ... :wink:

Kochani - cały czas można dokładać fanty ..... !!!!!!!!!!

Kurrrcze .... ludziska .... mobilizować się ..... fanty dawać na licytację .....

mało..... mało.... mało..... jest .....

fanty odjechane nieco zwichrowane też mile widziane :D :D :D