Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uwagi, propozycje, pogaduchy dotyczące licytacji

Recommended Posts

Czy można dać fant wygrany w poprzedniej licytacji? nowy, nieużywany, nierozpakowany i tak ładny że mi szkoda było używać :oops: a tu by się przydał może :roll: ale nie wiem czy tak wypada :oops:

pewnie, że wypada, wiele fantów jest "przechodnich" np. maczuga ;-) na tej aukcji też wystawiona.

no tak ale to jest kultowa maczuga :lol: a mój fant bardziej domowego użytku ale cóż spróbuję, mam nadzieję, że nikogo nie urażę :D

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiem, Żelcia .... ino ja taka baba w gorącej wodzie kąpana ....

już bym chciała wszystko widzieć :oops: :D

Trza mówić ludziom .... bo może się ktoś krępuje ... a tu do krępowania nic nie ma .... wyskakiwać z fantów trza w imię słusznej idei i tyle :D :D :D

Czy w ramach licytacji można zaoferować również usługi?

"Wykonam coś za symboliczne 10% rynkowej wartości - kto da więcej na licytacji ten wygrywa super-tanią usługę". Więcej rzecz jasna wpłacane jest na konto licytacji przez licytującego.

Problemem może być zasięg terytorialny świadczenia tej usługi.

Tak, chodziło o wykonanie kompletnej instalacji elektrycznej domku jednorodzinnego, ale jak sami zauważyliście "usługa" źle się kojarzy więc wole się nie wychylać z szeregu.

Prościej dla mnie jest wziąć udział w licytacji i kupić coś za kilkaset złotych niż tłumaczyć dlaczego obniżam cenę o kilka tysięcy.

można ... cały czas można dodawać fanty ......

też mi się zdo, że ciutkę mało jest ......

ostatnio wylicytowałam już nie pamiętam od kogo taką piękną biżuterię .....

jakby tak ktoś wstawił - to ja chętnie :wink: :D