Zazdrośnica 25.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czy można dać fant wygrany w poprzedniej licytacji? nowy, nieużywany, nierozpakowany i tak ładny że mi szkoda było używać a tu by się przydał może ale nie wiem czy tak wypada pewnie, że wypada, wiele fantów jest "przechodnich" np. maczuga na tej aukcji też wystawiona. no tak ale to jest kultowa maczuga a mój fant bardziej domowego użytku ale cóż spróbuję, mam nadzieję, że nikogo nie urażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 daaaawaj .... kochana .... w imię idei - wszystko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Część ludzi z tego co wiem przygotowuje jeszcze fanty. Po prostu aukcja musi potrwać dłużej aby dać wszystkim szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wiem, Żelcia .... ino ja taka baba w gorącej wodzie kąpana .... już bym chciała wszystko widzieć Trza mówić ludziom .... bo może się ktoś krępuje ... a tu do krępowania nic nie ma .... wyskakiwać z fantów trza w imię słusznej idei i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Tak jest, tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta aukcja musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 25.02.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czy w ramach licytacji można zaoferować również usługi?"Wykonam coś za symboliczne 10% rynkowej wartości - kto da więcej na licytacji ten wygrywa super-tanią usługę". Więcej rzecz jasna wpłacane jest na konto licytacji przez licytującego.Problemem może być zasięg terytorialny świadczenia tej usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Moooożna, usługi maści wszelakiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 boję się zapytać co to za usługa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 boję się zapytać co to za usługa .... instalacja elektryczna pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 25.02.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Tak, chodziło o wykonanie kompletnej instalacji elektrycznej domku jednorodzinnego, ale jak sami zauważyliście "usługa" źle się kojarzy więc wole się nie wychylać z szeregu.Prościej dla mnie jest wziąć udział w licytacji i kupić coś za kilkaset złotych niż tłumaczyć dlaczego obniżam cenę o kilka tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wstawiłam fanty do licytacji, powodzonka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 To jak można usługi - tylko nie wiem czy ktoś się zdecyduje - rozliczenie PIT - byliby chętni? rozliczam też z ulgami, małżonkami, dziećmi itp. Myślę, że usługa nieograniczona terytorialnie, bo wszystko można wysłać elektronicznie lub fax-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ziaba Kawikaaaaaaaaaa Jak Ty myślisz o tym samym co i ja myślę...to weź se pomyśl o czem innem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ojojoj oj o ja gapa, fujara nic nie wiedziałam dajcie mi ze dwa dni coś na pewno wrzucę i mam jeszcze zdjęcia TOMKA z poprzedniej licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.03.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 matka ( w domyśle - jest tylko jedna) .... gdzieś Ty była , jak Cie nie było??? wrzucaj, wrzucaj ..... poczekamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ponad miesiąc nie miałam internetu - wchodze dziś i co widzę.....musze szybko coś znaleźć i wystawić na licytację dla Tomka naszego no i znależć coś do licytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ziaba Kawikaaaaaaaaaa Jak Ty myślisz o tym samym co i ja myślę...to weź se pomyśl o czem innem. hehehehehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Słuchajcie, ja nad tą Hanka siedziałam całą ciążę z Natką. Ostatnia strone kończyłam jak już regularne skurcze miałam... Cena MUSI być zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Marnie to idzie jakoś. Nie, żeby licytowanie, ale fantów mało jak na moje oko. Można po niedzieli jeszcze dodać fanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 można ... cały czas można dodawać fanty ...... też mi się zdo, że ciutkę mało jest ...... ostatnio wylicytowałam już nie pamiętam od kogo taką piękną biżuterię ..... jakby tak ktoś wstawił - to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts