Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uwagi, propozycje, pogaduchy dotyczące licytacji

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze taka uwaga. Myślę, że ważna jest duża ilość fantów. Niech one będą tanie, ale niech będą. Jak jest mało fantów, to pozostaje windowanie cen tej ograniczonej ilości, a na to ludzi nie stać. Więc dawać buziaki, macanie (czegokolwiek, jak jedna z forumowiczek ostatnio), klepanie, wspólne picie i co tam jeszcze.

a kartki na Boże Narodzenie mogą być? mam kilka zestawów (pakowane po chyba 8 szt. z kopertami) - chciałam je wystawić ostatnio, ale aukcja kończyła się przed samiuśkimi świętami więc i tak nikt by nie zdążył wysłać, no a teraz to tak wielkanocnie bardziej więc też nie wiem czy wystawiać?

a kartki na Boże Narodzenie mogą być? mam kilka zestawów (pakowane po chyba 8 szt. z kopertami) - chciałam je wystawić ostatnio, ale aukcja kończyła się przed samiuśkimi świętami więc i tak nikt by nie zdążył wysłać, no a teraz to tak wielkanocnie bardziej więc też nie wiem czy wystawiać?

dawaj, dawaj :) ja chętnie o nie powalczę :)

/mam nadzieję, że dożyję do Bożego Narodzenia, a jak nie, to rodzina powysyła :wink: /

no to dodałam ;-)

DPSia mogłaby jakim chliebkiem zarzucić ? :wink: :wink: :wink:

Z przyjemnością! :D

Bałam się trochę, że to za ubogi fant i ograny... :oops:

Ale już lecę wklejać do fantów. :D

DPSiu ubogie??? ograne??? dżizas kobieto!!! idź i zobacz jakie mają już wzięcie twoje chlebki - ledwoś je wystawiła!!!

Dobra robota ;-)

Mi się wydaje, bo mi mignęło, że ktoś licytował krem z Niemiec a nie ma w spisie na 1 stronie 8) będzie ten krem można zobaczyć jakoś i do jakiej jest skóry? 8)

a już wiem kto Gosiek: "od Gabrieli krem Lierac Coherence Nuit (na noc) - 70 zł "

Dziękujemy za zwrócenie uwagi, jak widać czasami coś może uciec

kwota za krem już jest na swoim miejscu

pozdrawiam

maksiu

DPSia mogłaby jakim chliebkiem zarzucić ? :wink: :wink: :wink:

Z przyjemnością! :D

Bałam się trochę, że to za ubogi fant i ograny... :oops:

Ale już lecę wklejać do fantów. :D

DPSiu ubogie??? ograne??? dżizas kobieto!!! idź i zobacz jakie mają już wzięcie twoje chlebki - ledwoś je wystawiła!!!

Dobra robota ;-)

:o :o :o

No to migusiem lecę zobaczyć! :D

To i tak wszystko przez ten Twój zakwas! :p :lol:

przepraszam, jeżeli gdzieś tę wiadomość przegapiłam -

nie mogę się doszukać kiedy koniec licytacji jest przewidywany .

Będę bez dostępu do sieci 12.03 - 22.03 a muszę pilnować Frosiowych jajek -

mam jeszcze szansę po powrocie do sieci ? :)

Nieaktualne - już znalazłam ;)

Kończymy w niedzielę 28 marca o godz 22.00, decyduje data stempla pocz... tzn. godzina na zegarze forumowym ;)

Co do fantów - panuje dokładnie taka sama dowolność jak podczas ostatniej licytacji

tzn. można wystawić dowolną rzecz i w dowolnym czasie od początku licytacji do - powiedzmy - wczesnych godzin ostatniego dnia licytacji; oczywiście im wcześniej fant się pojawi, tym lepiej - ma szanse na uzyskanie wyższej ceny