amalfi 05.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wklejcie do swoich dzienników może. Ja do swojego zaraz wkleje. Wstyd, bo tak sie wszyscy ucieszyli, taki ruch w Tomkowych wątkach, a tu jakoś tak niemrawo. (Celowo piszę małymi literkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze taka uwaga. Myślę, że ważna jest duża ilość fantów. Niech one będą tanie, ale niech będą. Jak jest mało fantów, to pozostaje windowanie cen tej ograniczonej ilości, a na to ludzi nie stać. Więc dawać buziaki, macanie (czegokolwiek, jak jedna z forumowiczek ostatnio), klepanie, wspólne picie i co tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Więc dawać buziaki, macanie (czegokolwiek, jak jedna z forumowiczek ostatnio), klepanie, wspólne picie i co tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 a kartki na Boże Narodzenie mogą być? mam kilka zestawów (pakowane po chyba 8 szt. z kopertami) - chciałam je wystawić ostatnio, ale aukcja kończyła się przed samiuśkimi świętami więc i tak nikt by nie zdążył wysłać, no a teraz to tak wielkanocnie bardziej więc też nie wiem czy wystawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 myślę, że wzięcie miałyby też wszelkiego rodzaju wyroby - przetwory - nalewki - jak na aukcji dla Frania, więc wyskakiwać z fantów kto tam co ma w piwniczce schowane DPSia mogłaby jakim chliebkiem zarzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Amalfi, czy Zbigniew wie, że jest licytacja? Może mógłby swoje kg wystawić Ja się nad moimi cały czas zastanawiam... A może za każdy zgubiony przez Zbysia kg dam piątaka na Tomka? Zbysiu dawaj - to się nazywa motywacja! Muszę iść Zbysia zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 a kartki na Boże Narodzenie mogą być? mam kilka zestawów (pakowane po chyba 8 szt. z kopertami) - chciałam je wystawić ostatnio, ale aukcja kończyła się przed samiuśkimi świętami więc i tak nikt by nie zdążył wysłać, no a teraz to tak wielkanocnie bardziej więc też nie wiem czy wystawiać? dawaj, dawaj ja chętnie o nie powalczę /mam nadzieję, że dożyję do Bożego Narodzenia, a jak nie, to rodzina powysyła / no to dodałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.03.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zostawcie sobie troszkę na barank moejgo wyrobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A piekne baranki naszej delfiny można zobaczyć tutaj http://forum.muratordom.pl/szycie-i-masa-solna-tilda,t182045.htm Warto poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 kurrrrde ..... jakie bossssskie baranki ...... czekam z niecierpliwością .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 DPSia mogłaby jakim chliebkiem zarzucić ? Z przyjemnością! Bałam się trochę, że to za ubogi fant i ograny... Ale już lecę wklejać do fantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.03.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 DPSia mogłaby jakim chliebkiem zarzucić ? Z przyjemnością! Bałam się trochę, że to za ubogi fant i ograny... Ale już lecę wklejać do fantów. DPSiu ubogie??? ograne??? dżizas kobieto!!! idź i zobacz jakie mają już wzięcie twoje chlebki - ledwoś je wystawiła!!! Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.03.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Czekam na te barrrany są cudne delfinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mi się wydaje, bo mi mignęło, że ktoś licytował krem z Niemiec a nie ma w spisie na 1 stronie będzie ten krem można zobaczyć jakoś i do jakiej jest skóry? a już wiem kto Gosiek: "od Gabrieli krem Lierac Coherence Nuit (na noc) - 70 zł " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mi się wydaje, bo mi mignęło, że ktoś licytował krem z Niemiec a nie ma w spisie na 1 stronie będzie ten krem można zobaczyć jakoś i do jakiej jest skóry? a już wiem kto Gosiek: "od Gabrieli krem Lierac Coherence Nuit (na noc) - 70 zł " Dziękujemy za zwrócenie uwagi, jak widać czasami coś może uciec kwota za krem już jest na swoim miejscu pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziękujemy za zwrócenie uwagi, jak widać czasami coś może uciec kwota za krem już jest na swoim miejscu pozdrawiam maksiu niezamaco my też po to jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 DPSia mogłaby jakim chliebkiem zarzucić ? Z przyjemnością! Bałam się trochę, że to za ubogi fant i ograny... Ale już lecę wklejać do fantów. DPSiu ubogie??? ograne??? dżizas kobieto!!! idź i zobacz jakie mają już wzięcie twoje chlebki - ledwoś je wystawiła!!! Dobra robota No to migusiem lecę zobaczyć! To i tak wszystko przez ten Twój zakwas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ruszyło się trochę Kurcze, myślę, myślę i nie mam co wystawić. Chyba mi to macanie zostaje Może jeszcze co wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 przepraszam, jeżeli gdzieś tę wiadomość przegapiłam - nie mogę się doszukać kiedy koniec licytacji jest przewidywany . Będę bez dostępu do sieci 12.03 - 22.03 a muszę pilnować Frosiowych jajek - mam jeszcze szansę po powrocie do sieci ? Nieaktualne - już znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kończymy w niedzielę 28 marca o godz 22.00, decyduje data stempla pocz... tzn. godzina na zegarze forumowym Co do fantów - panuje dokładnie taka sama dowolność jak podczas ostatniej licytacji tzn. można wystawić dowolną rzecz i w dowolnym czasie od początku licytacji do - powiedzmy - wczesnych godzin ostatniego dnia licytacji; oczywiście im wcześniej fant się pojawi, tym lepiej - ma szanse na uzyskanie wyższej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts