Gość Saxxxnt 23.02.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 WitamPoszukuje schodów na strych.Jest to strych nad garażem z którego mam zamiar często korzystać więctypowe schody składane strychowe odpadają.Wymyśliłem że dobre by były schody zwyczajne proste tyle że podnoszone w całości i chowane w stropie.Podnoszenie zapewne musiało by być wspomagane jakoś sprężyną lub innym patentem.Odrazu powiem że wymyśliłem sobie tak żeby nie tracić miejsca na tradycyjne schody. Czy ktoś z was ma takie schody lub wie gdzie takie można kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 23.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Znajdż producenta schodów chowanych i pogadaj o swojej potrzebie jak znam życie za odpowiednia kase zrobią co zapragniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravbc 23.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jeśli masz zamiar faktycznie często z nich korzystać, to musiały by być bardzo wygodnie chowane/rozkładane, by Ci się chciało je w ogóle składać. Może po prostu wstaw tam schody zajmujące mniej miejsca (kręcone albo kacze)? Jeśli koniecznie chowane, to może tzw. nożycowe (czy tak jakoś) by się nadały - wyglądają kiepsko ale rozkłada się je chyba jednak zauważalnie szybciej niż typowe strychowe. Tylko czy to jest wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 23.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 skoro chcesz z nich często korzystać to po co się męczyć i robić chowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 23.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Chcę zrobić takie same - mam podobną sytuację. Myślę żeby zrobić je samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 23.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Chce zrobić chowane dlatego że to jest garaż i gdybym ich nie złożył to będą przeszkadzać autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravbc 23.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Masz garaż na styk? To jak z auta wysiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 23.02.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Masz garaż na styk? To jak z auta wysiadasz? Konkretnie w temat się wstrzeliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravbc 23.02.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Masz garaż na styk? To jak z auta wysiadasz? Konkretnie w temat się wstrzeliłeś. Ale ja celowo o to pytam. Skoro masz miejsce na otwarcie drzwi samochodu w garażu, a zakładam, że garaż jest prostokątny, to może jesteś w stanie wygospodarować jakieś 1,5 m2 na stałe schody? No chyba, że taką opcję już definitywnie odrzuciłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 23.02.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 http://www.artbud.pl/Schody_strychowe_skladane_OMAN_NOZYCOWE_TERMO_120x70_1szt-7926.html O takie, na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 24.02.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Schody z linku nie wyglądają zbyt wygodnie. Raczej myślę aby były mniej strome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 24.02.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 i większego przedmiotu niż 55-65 cm na strych już nie wniesiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 24.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Schody z linku nie wyglądają zbyt wygodnie. Żadne schody nie są wygodne, ponieważ schody, to tylko taka wygodniejsza drabina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts