ponury63 28.03.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Pewnie, tylko czemu uciekłaś ? zaklepane powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 na koniec to ja talon od Bodzia za 30 złotków odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Uwaga, ostatnia minuta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Pewnie, tylko czemu uciekłaś ? zaklepane powyżej nie chciałam spalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 28.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 tatuaż sćienny za 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Wszystkie wpisy z godz. 22:00 będą ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 K O N I E C Gratuluję strzelcom wyborowym Zaraz pouzupełniamy, Maksiu zadeklarował podliczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 28.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czy Szanowna Komisja licytacyja uzna jesli poprosze o uscisk i buziaka w lewy policzek za 50 zl i prawy policzek za 50 zl tuż po zakończeńiu aukcji .... pls !!!!! razem 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Zaklepuję 100 zł - kto da więcej ? Książka w tłumaczeniu AgnesK ....120zł zdążyłam ??? Uffff, bo już myślałam że mam halucynacje Widzę licytację Ew-ki, zmieniam, wracam ... a tu zonk...Ew-ki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Zaklepuję 100 zł - kto da więcej ? Książka w tłumaczeniu AgnesK ....120zł zdążyłam ??? Uffff, bo już myślałam że mam halucynacje Widzę licytację Ew-ki, zmieniam, wracam ... a tu zonk...Ew-ki nie ma buziak Edzia za omamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czy Szanowna Komisja licytacyja uzna jesli poprosze o uscisk i buziaka w lewy policzek za 50 zl i prawy policzek za 50 zl tuż po zakończeńiu aukcji .... pls !!!!! razem 100 zł Oczywiście, bo w tym przypadku nie podkupujesz nikomu już wylicytowanej rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czy Szanowna Komisja licytacyja uzna jesli poprosze o uscisk i buziaka w lewy policzek za 50 zl i prawy policzek za 50 zl tuż po zakończeńiu aukcji .... pls !!!!! razem 100 zł komisja przychylnie podchodzi do takich pomysłów pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czy Szanowna Komisja licytacyja uzna jesli poprosze o uscisk i buziaka w lewy policzek za 50 zl i prawy policzek za 50 zl tuż po zakończeńiu aukcji .... pls !!!!! razem 100 zł Oczywiście, bo w tym przypadku nie podkupujesz nikomu już wylicytowanej rzeczy Popieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 28.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kurcze, myslalam, ze liczy sie czas z zegara forumowego i dlatego Ew-ka mnie przelicytowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kolejna licytacja zakończona, zawsze jak nadchodzi taki moment to mam takie trochę dziwne wrażenie, że kończy się coś bardzo ważnego, ale i zarazem cudownego. Chciałbym bardzo serdecznie podziękować Wszystkim licytującym, wystawiającym fanty, Edzi i Ponuremu oraz całej ogromnej grupie ludzi dla których Tomek nie jest obojętny. Jestem pewien, że to dzięki Wam Tomek odzyska swoją sprawność ciała, bo o ducha nie musimy się chyba martwić, Tomek to po prostu Tomek. Wiem, że z pieniędzy zebranych na tej licytacji ma być wykupiony drugi turnus dla Tomka w Konstancinie. Jak wiemy od naszych korespondentek Tomek poczynił tam ogromne postępy, zatem po drugim turnusie będzie jeszcze lepiej. Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuje w imieniu swoim oraz oczywiście Tomka pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kurcze, myslalam, ze liczy sie czas z zegara forumowego i dlatego Ew-ka mnie przelicytowala sorry ....ale szykowałam sie na te książkę od poczatku licytacji AgnesK -to matka chrzestna moich komentarzy .....razem budowałyśmy swoje domki-wiec sama rozumiesz ....sentymenty ps..... zegar musisz sobie przestawic sama we własnym profilu(+2hours czas kaliningrad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kolejna licytacja zakończona, zawsze jak nadchodzi taki moment to mam takie trochę dziwne wrażenie, że kończy się coś bardzo ważnego, ale i zarazem cudownego. Chciałbym bardzo serdecznie podziękować Wszystkim licytującym, wystawiającym fanty, Edzi i Ponuremu oraz całej ogromnej grupie ludzi dla których Tomek nie jest obojętny. Jestem pewien, że to dzięki Wam Tomek odzyska swoją sprawność ciała, bo o ducha nie musimy się chyba martwić, Tomek to po prostu Tomek. Wiem, że z pieniędzy zebranych na tej licytacji ma być wykupiony drugi turnus dla Tomka w Konstancinie. Jak wiemy od naszych korespondentek Tomek poczynił tam ogromne postępy, zatem po drugim turnusie będzie jeszcze lepiej. Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuje w imieniu swoim oraz oczywiście Tomka pozdrawiam maksiu Maksiu - dziękuję To prawda kolejna licytacja zakończona, kolejna zakończona sukcesem....satysfakcja, że wspólnymi siłami realnie mogliśmy pomóc- pomóc Tomkowi. Dziękuję wszystkim uczestnikom tej licytacji. Tomek się odwdzięczy swoim pierwszym wpisem na który z niecierpliwości czekamy. Edzia&ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dziś odwiedziłam dziennik budowy Tomka i znalazłam wpis PS. Na spotkaniu mogę rozdawać autografy lub, wedle życzenia, buziaki. PS. PS. Z facetami raczej się nie całuję. Teraz Tomeczku już nie masz wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Rozumiem, że numer konta jest ten sam jak podany w dziale "nr konta"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Tak, numer konta podany jest tutaj >> http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t181904.htm Potem pozostaje umówić się z osobami wystawiającymi fanty w celu omówienia sposobu dostarczenia wylicytowanych dóbr Kurcze, myslalam, ze liczy sie czas z zegara forumowego i dlatego Ew-ka mnie przelicytowala Właśnie z uwagi na zmianę czasu napisałem godzinę przed końcem posta przypominającego o czasie letnim Czas na Forum już jest przestawiony, jednak we własnych ustawieniach trzeba to zrobić samemu >>> http://forum.muratordom.pl/post4140189.htm#4140189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts