Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy - i zebraliśmy 4314 zł!!! :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D

Zaklepuję 100 zł - kto da więcej ? ;)

Książka w tłumaczeniu AgnesK ....120zł :D

zdążyłam ??? :wink:

Uffff, bo już myślałam że mam halucynacje :oops:

Widzę licytację Ew-ki, zmieniam, wracam ... a tu zonk...Ew-ki nie ma :D

Czy Szanowna Komisja licytacyja uzna jesli poprosze o uscisk i buziaka w lewy policzek za 50 zl i prawy policzek za 50 zl :) tuż po zakończeńiu aukcji .... pls !!!!! razem 100 zł :lol:

Oczywiście, bo w tym przypadku nie podkupujesz nikomu już wylicytowanej rzeczy :D

Popieram... :D

Kolejna licytacja zakończona, zawsze jak nadchodzi taki moment to mam takie trochę dziwne wrażenie, że kończy się coś bardzo ważnego, ale i zarazem cudownego.

Chciałbym bardzo serdecznie podziękować Wszystkim licytującym, wystawiającym fanty, Edzi i Ponuremu oraz całej ogromnej grupie ludzi dla których Tomek nie jest obojętny. Jestem pewien, że to dzięki Wam Tomek odzyska swoją sprawność ciała, bo o ducha nie musimy się chyba martwić, Tomek to po prostu Tomek.

Wiem, że z pieniędzy zebranych na tej licytacji ma być wykupiony drugi turnus dla Tomka w Konstancinie. Jak wiemy od naszych korespondentek Tomek poczynił tam ogromne postępy, zatem po drugim turnusie będzie jeszcze lepiej.

Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuje w imieniu swoim oraz oczywiście Tomka

pozdrawiam

maksiu

Kurcze, myslalam, ze liczy sie czas z zegara forumowego i dlatego Ew-ka mnie przelicytowala :cry:

sorry ....ale szykowałam sie na te książkę od poczatku licytacji :wink: AgnesK -to matka chrzestna moich komentarzy .....razem budowałyśmy swoje domki-wiec sama rozumiesz ....sentymenty :D

ps..... zegar musisz sobie przestawic sama we własnym profilu(+2hours czas kaliningrad ) :D

Kolejna licytacja zakończona, zawsze jak nadchodzi taki moment to mam takie trochę dziwne wrażenie, że kończy się coś bardzo ważnego, ale i zarazem cudownego.

Chciałbym bardzo serdecznie podziękować Wszystkim licytującym, wystawiającym fanty, Edzi i Ponuremu oraz całej ogromnej grupie ludzi dla których Tomek nie jest obojętny. Jestem pewien, że to dzięki Wam Tomek odzyska swoją sprawność ciała, bo o ducha nie musimy się chyba martwić, Tomek to po prostu Tomek.

Wiem, że z pieniędzy zebranych na tej licytacji ma być wykupiony drugi turnus dla Tomka w Konstancinie. Jak wiemy od naszych korespondentek Tomek poczynił tam ogromne postępy, zatem po drugim turnusie będzie jeszcze lepiej.

Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuje w imieniu swoim oraz oczywiście Tomka

pozdrawiam

maksiu

Maksiu - dziękuję

To prawda kolejna licytacja zakończona, kolejna zakończona sukcesem....satysfakcja, że wspólnymi siłami realnie mogliśmy pomóc- pomóc Tomkowi.

Dziękuję wszystkim uczestnikom tej licytacji.

Tomek się odwdzięczy swoim pierwszym wpisem na który z niecierpliwości czekamy.

Edzia&ponury63

Dziś odwiedziłam dziennik budowy Tomka i znalazłam wpis

PS. Na spotkaniu mogę rozdawać autografy lub, wedle życzenia, buziaki.

PS. PS. Z facetami raczej się nie całuję. :D

Teraz Tomeczku już nie masz wyjścia :D

Tak, numer konta podany jest tutaj >> http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t181904.htm

Potem pozostaje umówić się z osobami wystawiającymi fanty w celu omówienia sposobu dostarczenia wylicytowanych dóbr

Kurcze, myslalam, ze liczy sie czas z zegara forumowego i dlatego Ew-ka mnie przelicytowala :cry:

Właśnie z uwagi na zmianę czasu napisałem godzinę przed końcem posta przypominającego o czasie letnim

Czas na Forum już jest przestawiony, jednak we własnych ustawieniach trzeba to zrobić samemu

>>> http://forum.muratordom.pl/post4140189.htm#4140189