Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy - i zebraliśmy 4314 zł!!! :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przesyłki wysłane!

Dziewczyny, proszę dać mi znać jak dotrą do Was. Jeszcze raz, dziękuję i pozdrawiam. :p

Żelko!

Przecudnej urody serwetnik dotarł od razu następnego dnia:) - normalnie arcydzieło - jestem pod wrażeniem Twego talentu!

Dzięki serdeczne!

tola! - proszę o wybaczenie :)

Wszystkim życzę Wesołych Świąt!

Żelko,

wszystko dotarło :-)

Ptaszki wiszą na firance w salonie, przecudne serduszko na kominku, a pudełko prześliczne czeka na Mamy imieniny. Cudności!!! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!

Aniu serduszko jest prezent od froschi. To wiesz, nie. ;-))

ja też poproszę o namiary bardzo.

Ze skruchą przyznaję , że nie zrobiłam jeszcze przelewu - bo byłam uprzejma zablokować sobie dostęp do konta.

Hasło już odzyskałam - ale teraz namiary na Gabrysię zniknęły ..

dzięki dzięki :)

A można byłoby namiary raz jeszcze upublicznić ?

Moja skrzynka priv mówi , że jest zapchana i nic nie przyjmie - chociaż nic w niej nie ma ...

Edytowane przez Zochna

Zochna - na dole strony wiadomosci znajdziesz informacje, ile wiadomości musisz usunac - te operacje usuwania musisz powtorzyc we wszystkich folderach wiadomosci. Tez tak mialam, ale..juz poczta dziala :)

O , dobry czlowieku - wielkie dzieki. Juz teraz moge spac spokojnie :) Przelew poszed :) DPS - iu dziekuje - Ty wiesz, ze to za ten numer :) :) Edytowane przez anSi

Emotikony sa w zakladce: zaawansowana edycja ( na dole okienka wiadomosci po - pradopodobnie - prawej stronie ( nigdy nie wiem, która to prawa, która lewa :) )

Ale nie powinas tam zagladac Zosiu - bo te emotikony brzydkie sa. Poczekajmy na ladniejsze :)