celtus 02.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, Niedzielna Króliczka od Delfiny7 właśnie wczoraj do nas dotarła, więc święta mamy z królikiem:), dziękuję bardzo za przesyłkę, zdrowych i pogodnych świąt przede wszystkim dla Ciebie Tomku, dla Ciebie Delfina7 i dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 02.04.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dzięki,zielony_listek i Margoth* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 03.04.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przesyłki wysłane! Dziewczyny, proszę dać mi znać jak dotrą do Was. Jeszcze raz, dziękuję i pozdrawiam. Żelko! Przecudnej urody serwetnik dotarł od razu następnego dnia:) - normalnie arcydzieło - jestem pod wrażeniem Twego talentu! Dzięki serdeczne! tola! - proszę o wybaczenie Wszystkim życzę Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 bpis, dzieki za info. Cieszę sie, że sie w realu tak samo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Żelko, wszystko dotarło Ptaszki wiszą na firance w salonie, przecudne serduszko na kominku, a pudełko prześliczne czeka na Mamy imieniny. Cudności!!! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 03.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przez to nowe ( wrrrr ) forum zapomniałam podziękować Żelce za gratisowe ptaszki:) - wiszą sobie wśród kwiatów i cieszą oko - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dziękuję za piękne jajo Dotarło na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Pierwsze pytanie na nowym forum - czy ktoś miłościwy poda mi nr konta Gabrysi. jakoś nie potrafię znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2010 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Żelko, wszystko dotarło Ptaszki wiszą na firance w salonie, przecudne serduszko na kominku, a pudełko prześliczne czeka na Mamy imieniny. Cudności!!! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! Aniu serduszko jest prezent od froschi. To wiesz, nie. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Zielonemu_listkowi bardzo dziękuję, przesyłka dotarła szybko, ale nie miałam jak powiadomić, bo FM nie działało... pozdrawiam, sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Help again ! Nie zapisalam nr konta Gabrysi, nie mogę teraz tego nr znalezc. Kto pomoze i tu lub na priva nr wklei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.04.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 To samo, plizzzzzzzzzzz, wciągło mi numer Gabrysiowego konta.Poratujta dobre ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ziaba poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ziabko kochana - to moze przekieruj do mnie, gdy juz otrzmasz nr konta - ja ciagle nie mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) ja też poproszę o namiary bardzo. Ze skruchą przyznaję , że nie zrobiłam jeszcze przelewu - bo byłam uprzejma zablokować sobie dostęp do konta. Hasło już odzyskałam - ale teraz namiary na Gabrysię zniknęły .. dzięki dzięki A można byłoby namiary raz jeszcze upublicznić ? Moja skrzynka priv mówi , że jest zapchana i nic nie przyjmie - chociaż nic w niej nie ma ... Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zochna - na dole strony wiadomosci znajdziesz informacje, ile wiadomości musisz usunac - te operacje usuwania musisz powtorzyc we wszystkich folderach wiadomosci. Tez tak mialam, ale..juz poczta dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.04.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hejka przelew wykonany, tu macie dane do przelewu Gabriela Gab 02-433 Warszawa ul. Przednia 5m6 mBank 65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) O , dobry czlowieku - wielkie dzieki. Juz teraz moge spac spokojnie Przelew poszed DPS - iu dziekuje - Ty wiesz, ze to za ten numer :) Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jea Ansi - czuję się jak gupek bez szkoly, z tydzien mi to usuwanie zajmie ekhm.. a gdzie są emotikony ? bo jakoś u mnie nie widzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Emotikony sa w zakladce: zaawansowana edycja ( na dole okienka wiadomosci po - pradopodobnie - prawej stronie ( nigdy nie wiem, która to prawa, która lewa ) Ale nie powinas tam zagladac Zosiu - bo te emotikony brzydkie sa. Poczekajmy na ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts