Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy - i zebraliśmy 4314 zł!!! :D

Recommended Posts

Bogdan,

jutro miną 2 miesiące od dnia, kiedy umarł mój Tato. Na raka płuc. Palił. W czerwcu skończyłby 60 lat...

Smutno...

:-(

Dziekuje, moje najszczersze kondolencje.

Zastanawialem sie co ma oznaczac ta czarna wstazka w Twoim Avatar kiedy zauwazylem ja pierwszy raz, no tak teraz znam przyczyne.

Czasem tak jest, niemamy na to wiekszego wplywu ale jest pytanie gdyby.

Edytowane przez Bogdan_905

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tlumaczenie ze, ktos tam jeden na milion nie palil i umarl pomaga palaczom bagatelizowac zagrozenie. To ze umieraja na raka pluc ludze nie palacy, palacze uzywaja jako usprawiedliwienie dla swojej slabosci charakteru

O tym samym pomyślałam po przeczytaniu mejla Gosi. I niestety, nałóg potrafi dojść do takiego stanu, że palacze kłamią i oszukuja, żeby tylko zapalić. Poz rakiem płuc sa jeszcze inne raki (np. przy raku trzustki papierowsy tez są jedna z przyczyn), POHP...

Przepraszam, Bogdan, za przyparcie Cię do muru, ale po prostu się martwiłam. Pomyślałam, że skoro sam napisałeś o sprawie na forum, to mogę zapytać. Jeśli wolisz o tym nie mówic, to oczywiscie - koniec tematu.

O tym samym pomyślałam po przeczytaniu mejla Gosi. I niestety, nałóg potrafi dojść do takiego stanu, że palacze kłamią i oszukuja, żeby tylko zapalić. Poz rakiem płuc sa jeszcze inne raki (np. przy raku trzustki papierowsy tez są jedna z przyczyn), POHP...

Przepraszam, Bogdan, za przyparcie Cię do muru, ale po prostu się martwiłam. Pomyślałam, że skoro sam napisałeś o sprawie na forum, to mogę zapytać. Jeśli wolisz o tym nie mówic, to oczywiscie - koniec tematu.

Tak to nazwalem, przyparcie do muru z przymruzeniem oka. ;)

Moja poczta ciągle woła, że jakies błędy... Szlag!

Musze więc publicznie:

Madzia 1976, Ew-ka prześlijcie mi swoje adresy pocztowe, chciałabym wysłać Wam wylicytowane fany:)

Agnes - nie potrafie Ci wysłać pw bo chyba masz zapchaną skrzynke i musisz ja usunąć ...ja juz swoja usunęłam

masz tu instrukcjie jak to zrobic

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH&p=4047177&viewfull=1#post4047177

Margoth, Edzia, tabaluga1 - podajcie mi, Dziewczynki kochane, na PW Wasze adresy - w przyszłym tygodniu mam nadzieję zacząć wysyłkę chlebków, szczegóły transportu też ustalimy. :)

Achaja!

Proszę o przekazanie wylicytowanego przeze mnie obrazu "Dwa prawdziwki" na następną licytację dla kolejnej potrzebującej osoby.

Pozdrowienia dla Autorki obrazu, z życzeniami samych sukcesów artystycznych!

Edytowane przez bpis