Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy - i zebraliśmy 4314 zł!!! :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak i gdzie można jeszcze wpłacić pieniądze dla Tomka i jak przekazać fanty do licytacji. I co wogóle u Niego. Nie często wchodziłem na stare forum , ale nowe to horrorek.

Licytacja została zakończona jakiś czas temu, ale pomóc poprzez wpłatę można zawsze; link do konta podałem 3 posty wyżej

A Tomek, nasz Super Hero ? Szybko wraca do zdrowia :)

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?136046-Wiadomo%C5%9B%C4%87-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82-tomek1950&p=4078325&viewfull=1#post4078325

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157667-Pozdrowienia-od-Komtura-Wielkiego-))

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
a jak naszyjnik z malz jeszcze nie sprzedany to ja podbijam do 85 zl

naszyjnik wystawila zazdrosnica ( nie wiem czemu przeczytalem najpierw zlosnica )

i od basiah2 wisiorek z bursztynem ksiezyc czy cos w podobie 70 zl

Nawet tytuł wątku wyraźnie sugeruje, że licytacja została ZAKOŃCZONA

nie mówiąc o tym, że przed napisaniem czegokolwiek warto przeczytać choćby pierwszy post w danym temacie...

• 4 weeks później...
naszyjnik sprzedany, kasa poszła, naszyjnik nie dotarł ...

widzę że nie jestem sama.

i widze że swojego fanta kupiłas/wylicytowałas od tej samej osoby.

mój fant tez przepadł mimo, że pieniążki wpłaciłam tak dawno, że juz prawie zapomniałam.

kasa poszła na "zbożny" cel, ale niesmak mi pozostał jednak jakiś.

nie chodzi nawet o kwote bo ta nie była jakaś powalajaca tylko o to , że czuję się oszukana.

już więcej w licytacje jakieś bawić się nie będę.

Od siebie napiszę tak:

Najpierw myślałam,że to przez to nowe forum problemy z komunikacją są więc czekałam cierpliwie.

Póź niej dopadła mnie proza życia pt: robimy dach więc wypadło mi z życia trochę czasu bo wszystko, całą budowę ciągniemy sami z małżem bez fachmanów.Więc trzeba było się nauczyć i położyć dachówkę itp. sprawy, więc zwyczajnie zapomniałam o internecie i o forum.

Teraz po baaaardzo długiej przerwie zajrzałam na forum i przypomniało mi się o licytacji. wiec zajrzałam tutaj i widzę, że nie jestem sama. No to sie odezwałam też. i tyle

Nie wyjasniałam niczego z Zazdrośnicą bo uważam, że tu nie ma co wyjasniać.

Następnym razem wpłace pieniążki na konto bez bawienia sie w licytacje i tyle, jeśli bede miała chęć i kasę żeby komuś pomóc.

a co mam wyjaśniać?

Pieniądze wpłaciła, zameldowałam że wpłaciłam, adres podałam....czy coś jeszcze powinnam zrobić?????

Chyba ja nie.....

Ponury, nie naciskaj proszę Zazdrośnicy, ja nie potrzbuję tego naszyjnika, powiem więcej, nawet go nie chcę, najważniejsze, że pieniądze dotarły dla osoby, która ich bardzo potrzebowała.

Przepraszam AgnesK, może w ogóle nie powinnam pisać o braku przesył, bo domyślam się w jakiej niekomfortowej sytuacji ty jesteś....

a w licytacji udział wezmę, ale dokładnie zastanowię się od kogo będę kupować fanty...

(...) zajrzałam tutaj i widzę, że nie jestem sama. No to sie odezwałam też. i tyle

Nie wyjasniałam niczego z Zazdrośnicą bo uważam, że tu nie ma co wyjasniać.

Pieniądze wpłaciła, zameldowałam że wpłaciłam, adres podałam....czy coś jeszcze powinnam zrobić?????

Chyba ja nie.....

Ponury, nie naciskaj proszę Zazdrośnicy, ja nie potrzbuję tego naszyjnika, powiem więcej, nawet go nie chcę, najważniejsze, że pieniądze dotarły dla osoby, która ich bardzo potrzebowała.

Normalna procedura po zakończeniu licytacji to wpłata gotówki, ustalenie z osobą oferującą fanty sposobu dostarczenia przesyłki i ewentualne reklamacje, gdyby coś było nie tak. Skoro pojawiły się posty o niedotrzymaniu umowy przez oferującą fanty, normalne jest że powinna się wypowiedzieć, tym bardziej że ma dostęp do FM - na mój priw odpowiedź dostałem natychmiast. Pominę - na razie - jej treść, bo Zazdrośnica miała się z Wami skontaktować, i na to potwierdzenie tego faktu czekam. To, że ewentualnie zrezygnujecie z fantów, to Wasza decyzja, ale na razie sprawa nie jest załatwiona.