wimech 24.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jak i gdzie można jeszcze wpłacić pieniądze dla Tomka i jak przekazać fanty do licytacji. I co wogóle u Niego. Nie często wchodziłem na stare forum , ale nowe to horrorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.04.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jak i gdzie można jeszcze wpłacić pieniądze dla Tomka i jak przekazać fanty do licytacji. I co wogóle u Niego. Nie często wchodziłem na stare forum , ale nowe to horrorek. Licytacja została zakończona jakiś czas temu, ale pomóc poprzez wpłatę można zawsze; link do konta podałem 3 posty wyżej A Tomek, nasz Super Hero ? Szybko wraca do zdrowia >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?136046-Wiadomo%C5%9B%C4%87-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82-tomek1950&p=4078325&viewfull=1#post4078325 >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157667-Pozdrowienia-od-Komtura-Wielkiego-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 a ja czekam na talon węglowy, dobrze, że się ciepło zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Chlebek od DPSi dostałam dziś po południu i jednego bochenka już prawie nie ma. Pyszotka- a jak smakował maluchom Dziękuję bardzo DPS-iu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Kochana - na zdrowie, to ja dziękuję, że mój chlebek wybrałaś na licytacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Achaja - pieniążki za wysyłkę przelej na konto Tomka. I masz z głowy wycieczkę na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 a jak naszyjnik z malz jeszcze nie sprzedany to ja podbijam do 85 zl naszyjnik wystawila zazdrosnica ( nie wiem czemu przeczytalem najpierw zlosnica )i od basiah2 wisiorek z bursztynem ksiezyc czy cos w podobie 70 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.06.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 a jak naszyjnik z malz jeszcze nie sprzedany to ja podbijam do 85 zl naszyjnik wystawila zazdrosnica ( nie wiem czemu przeczytalem najpierw zlosnica ) i od basiah2 wisiorek z bursztynem ksiezyc czy cos w podobie 70 zl Nawet tytuł wątku wyraźnie sugeruje, że licytacja została ZAKOŃCZONA nie mówiąc o tym, że przed napisaniem czegokolwiek warto przeczytać choćby pierwszy post w danym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.07.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 naszyjnik sprzedany, kasa poszła, naszyjnik nie dotarł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 26.07.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 naszyjnik sprzedany, kasa poszła, naszyjnik nie dotarł ... widzę że nie jestem sama. i widze że swojego fanta kupiłas/wylicytowałas od tej samej osoby. mój fant tez przepadł mimo, że pieniążki wpłaciłam tak dawno, że juz prawie zapomniałam. kasa poszła na "zbożny" cel, ale niesmak mi pozostał jednak jakiś. nie chodzi nawet o kwote bo ta nie była jakaś powalajaca tylko o to , że czuję się oszukana. już więcej w licytacje jakieś bawić się nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie wiem, czy próbowałyście tę sprawę wyjaśnić z Zazdrośnicą; niemniej przed chwilą wysłałem priwa z prośbą o ustosunkowanie się do dwóch powyższych wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 26.07.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Od siebie napiszę tak:Najpierw myślałam,że to przez to nowe forum problemy z komunikacją są więc czekałam cierpliwie.Póź niej dopadła mnie proza życia pt: robimy dach więc wypadło mi z życia trochę czasu bo wszystko, całą budowę ciągniemy sami z małżem bez fachmanów.Więc trzeba było się nauczyć i położyć dachówkę itp. sprawy, więc zwyczajnie zapomniałam o internecie i o forum.Teraz po baaaardzo długiej przerwie zajrzałam na forum i przypomniało mi się o licytacji. wiec zajrzałam tutaj i widzę, że nie jestem sama. No to sie odezwałam też. i tyleNie wyjasniałam niczego z Zazdrośnicą bo uważam, że tu nie ma co wyjasniać.Następnym razem wpłace pieniążki na konto bez bawienia sie w licytacje i tyle, jeśli bede miała chęć i kasę żeby komuś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.07.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 a co mam wyjaśniać?Pieniądze wpłaciła, zameldowałam że wpłaciłam, adres podałam....czy coś jeszcze powinnam zrobić?????Chyba ja nie.....Ponury, nie naciskaj proszę Zazdrośnicy, ja nie potrzbuję tego naszyjnika, powiem więcej, nawet go nie chcę, najważniejsze, że pieniądze dotarły dla osoby, która ich bardzo potrzebowała.Przepraszam AgnesK, może w ogóle nie powinnam pisać o braku przesył, bo domyślam się w jakiej niekomfortowej sytuacji ty jesteś.... a w licytacji udział wezmę, ale dokładnie zastanowię się od kogo będę kupować fanty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.07.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 (...) zajrzałam tutaj i widzę, że nie jestem sama. No to sie odezwałam też. i tyle Nie wyjasniałam niczego z Zazdrośnicą bo uważam, że tu nie ma co wyjasniać. Pieniądze wpłaciła, zameldowałam że wpłaciłam, adres podałam....czy coś jeszcze powinnam zrobić????? Chyba ja nie..... Ponury, nie naciskaj proszę Zazdrośnicy, ja nie potrzbuję tego naszyjnika, powiem więcej, nawet go nie chcę, najważniejsze, że pieniądze dotarły dla osoby, która ich bardzo potrzebowała. Normalna procedura po zakończeniu licytacji to wpłata gotówki, ustalenie z osobą oferującą fanty sposobu dostarczenia przesyłki i ewentualne reklamacje, gdyby coś było nie tak. Skoro pojawiły się posty o niedotrzymaniu umowy przez oferującą fanty, normalne jest że powinna się wypowiedzieć, tym bardziej że ma dostęp do FM - na mój priw odpowiedź dostałem natychmiast. Pominę - na razie - jej treść, bo Zazdrośnica miała się z Wami skontaktować, i na to potwierdzenie tego faktu czekam. To, że ewentualnie zrezygnujecie z fantów, to Wasza decyzja, ale na razie sprawa nie jest załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nie dostałam żadnej wiadomości od Zazdrośnicy. Czy mogę Cię Ponury prosić o wysłanie jakiejkolwiek wiadomości na priv, bo nie wiem czy z moją skrzynką jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.07.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Oczywiście, już wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.07.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki Ponury Doszło. Tak więc moja skrzynka działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.07.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dostałam wiadomość od Zazdrośnicy. Sprawa zakończona.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts