BeataWojtek 28.10.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 No więc byłam dzisiaj na budowie Piękna pogoda sprzyjała i pracy i zdjęciom na poczatek nasze chaszczory o których pisałam: a takie cuś nam zakwitło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 28.10.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a domek do przodu, choć nie tak bardzo jak bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.10.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) a dzisiaj wygląda to tak: 1. na dachu mieści się równo 36 dachówek w rzędzie i nic nie trzeba przycinac Edytowane 30 Października 2010 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.10.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 a teraz front i kuchnia bez lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 02.11.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 bylismy dzisiaj na budowie tytulem ustalenia, gdzie maja byc okna polaciowe. poniewaz podnieslismy scianke kolankowa o 1 pustak to nie chcemy dawac okien tak jak w projekcie, bo wtedy nawet glowy przez nie nie wystawie. okna beda wiec mniej wiecej na rowno z trojkatem. ponadto postanowilismy okno z gabinetu przerzucic do pokoju dzieciecego, oraz przesunac okno na klatce schodowej celem zyskania swiatla. a tak to bedzie wygladac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 wreszcie spodobało mi się coś z łazienek:) kolory bez/krem łamany z jagodą lub ciemną mailną wstepnie plan jest taki: 1. murowany prysznic: brodzik wpuszcany beżowy, beżowe kafle na ścianie z baterią, pozostałe ściany ciemne. Sciana wychodząca na WC miałaby rząd luksfer beżowych, gdzieniegdzie między nimi byłaby szklana pułeczka na świeczkę co by z wanny było widać a w prysznicu był poblask 2. nad wc i bidetem zabudowa jasna, nad zabudową ciemno- cała sciana tak żeby leżąc w wannie był widok na "ciemno" 3. wanna obudowana na ciemno, 4. umywalki jasno, pewnei gdzies naokolo lustra ciemno czy cos pólki, blaty myslę że z drewna kolor około buk/orzech? zdjęcie z muratora: [ATTACH=CONFIG]29197[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 inaczej wsadzone zdjecie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 09.11.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 okna nam wstawiają dzisiaj, a mieli jutro. jeju jeju... musze jechac koniecznie zobaczyc Fotorelacje wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 10.11.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 wczoraj po wystaniu sie w korkach nie miałam już siły na dziennik, ale dzisiaj wstepny reportaz z okien [ATTACH=CONFIG]30017[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]30018[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 10.11.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 kuchnia:) salon drzwi tarasowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 10.11.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 oraz wykusz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 10.11.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 18.11.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]30943[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]30944[/ATTACH] Edytowane 20 Listopada 2010 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.11.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 powyzej zdjecia wlozone inaczej. Mega balagan.. wiem nie wiem tylko czemu raz mi się wkładaja poprawnie a raz nie? mam nadzieje jednak ze teraz, Czytacze, zobaczycie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 29.11.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 chyba mamy problem ;/ wydaje mi się że mamy za duzy odstęp między krawędzią okna a dachówką ;/ teraz jest to przysypane śniegiem więc tak się nie rzuca w oczy ale bez sniegu nie wyglada fajnie. Mozecie mi powiedzieć, czy to jest normalne? tzn czy ten odstep jest normalny czy tam sie powinno przyciąć jeszcze jedną dachówke na te8 cm (na oko)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.12.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Dostalismy wstepny projekt i wycene kuchni. ponieważ nie bedziemy miec spizarki to we wnece bedzie cargo 50 cm. Mam wrzenie ze spokojnie starczy jako spizarka. Kolorystyka w tej chwili calkowicie dowolna podstawowe meble: 5100 ciche domykanie do szuflad 200 złx12 szt: 2400 kosz cargo 1900 montaz 10% aha: calosc oleina no i oczywiscie mozna dokupic rozne duperele typu przekladki do talerzy, kosz na stortowanie smieci itd ale wszytsko mozna dokupywac systematycznie wiec na razie tego wogole nie liczymy. [ATTACH=CONFIG]34087[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]34089[/ATTACH] Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 04.01.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Po cięzkich bojach, 3 dniach zwiedzania salonów i 4 godzinnym męczeniu pani Anity ("a może by jeszcze sprobowac tak tę szafkę postawic?") wybraliśmy projekt kuchni. Meble fronty z forniru, nie wybrane uchwyty. we wnęce kolor krem blat i barek- krem wszystkie szafki z cichym domykaniem. W szafie/spizarce 4 szuflady typu kosz wysuwane na prowadnicach. pod zlewem sortownik na śmieci. Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 04.01.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 We wnece nie bedzie jednak szafki typu cargo. Po 1. cena kosza cargo o tych wymiarach to 1900 zł, po 2. zostaliśmy przekonani, że "po co wyciągac całe domowe zapasy na raz skoro można wysynąć z szafy jedną pójkę". No i racja. Będą 4 pójki typu kosz licząć od dołu szafy. powyżej zwykłe pójki bo do kosza i tak nie dosięgnę. nie będzie mikrofali- od 3 lat nie używamy więc uznaliśmy że używać nie będziemy. Nad barkiem bedzie półka podwieszana a w niej światełka. Na niej pewnie jakieś kwiatki zwisające. I pod nią podwieszane zaczepy na kieliszki? (do zastanowienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 04.01.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 od wczoraj na budowie jest elektryk więc mamy juz narysowane na scianach właczniki, wyłaczniki, halogenki, swiatelka i wtyczki. Strasznie duzo tego wyszło. chodzenie po domu i macanie ścian ze względu na "tak jednak bedzie lepiej" zajęło nam 2 godziny. wczesniej 3 godziny rozrysowywaliśmy na kartce co gdzie i jak. W środę przychodzi Pan hydraulik oraz Pan od mebli na pomiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 04.01.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 na tę chwilę na budowie:1. nadal nie mamy komina od kotłowni (jest wyprowadzony ale nie jest obudowany cegłami.2. nie mamy wykończonego komina wentylacyjnego- nie będziemy go ciągnąć w góre tylko zakończymy dachówkami wentylacyjnymi (taka dachówka-komin w jednym)3. mamy postawioną koze i grzejemy jak ktoś jest w domu.4. robi sie elektryka5. bedzie sie robic hydraulika od przyszlego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts