BeataWojtek 22.03.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 22.03.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) a dół wczoraj wyglądał tak: Ekipa, mimo że miała być w srode/czwartek a weszła w poniedziałek .... "zapitala" bo tego sie inaczej nazwać nie da. Jak mróweczki. Mąż na razie nie może wyjść z podziwu. dzisiaj mają skończyć, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy. Edytowane 26 Marca 2011 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.03.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) zamówiliśmy schody wzór jak u Kasi stal-> satyna drewno ciemne.... no cóż, inne mi sie nie podoba. Teraz mamy ciemne, myjemy raz w tygodniu, oczywiscie widać lekki kurz jak dla mnie zaraz po umyciu, ale trudno koszt całości: 6600 zł Edytowane 26 Marca 2011 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.03.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Tak, tak, zgodnie z planem mamy wszedzie wylewki. Przez weekend wkleję zdjęcia bo dziś jedziemy wybierać pstryczki elektryczki No i mamy pomiary drzwi więc decyzje "ościeżnicowe" też będą jeśli Wam kiedyś licznik wody "jak grzechotka" w ręce zostanie to jest to efekt mrozu. Nas kosztował 160 zł. A prosiłam speców, żeby wody nie puszczali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich4san 25.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 witamprzyglądam sie Waszym postępom-my wlasnie zaczęliśmy nasza koniczynke-i mam pytanko.Macie ogrzewanie podłogowe w salonie? Moze pisałaś ale tak si eskupiłam na zdjęciach że nie zauważyłamPozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 26.03.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 obiecane zdjęcia z wylewek:) salon (tak wygląda z małym zasłonietym oknem co utwierdza mnie w przekonaniu że warto było je zostawić a tak wygląda kuchnia bez małego okna: no i dylatacja: mamy w przejsciu między wszystkimi pomieszczeniami oraz na każdym rogu tak jak tutaj przy kominie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 26.03.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Jak sobie tak patrzę na te zdjęcia to się zachwycam że roboty tak idą domek juz jak domek wygląda. Mąż zwrócił uwagę Panom od wylewek, że nam przestrzeń kradną . Jak się spędza czas w pomieszczeniach 285 a potem się robi 265 no to różnicę zasadniczą "czuć". Przez okna połaciowe nie wystawię głowy, trudno... do parapetów w kuchni mamy 92 cm. udało się Za to okazało się że gniazda w kuchni mamy za nisko. Przy aktualnej wysokości będą "leżały" na blacie a tak być nie może. Ale Pan elektryk, co go wszędzie chwalę jak mogę , jak przyjedzie na biały montaż to podniesie. pstryczki wybrane z legranda-> Sistena™ Life białe oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 26.03.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 w media promocja 23% na AGD, zadzwonimy zobaczymy ile to jest 23% w media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 26.03.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 sprzedam przyczepę kempingową: Przyczepa kempingowa typ N 515 Zarejestrowana, dożywotni przegląd techniczny! 2 sypialnie składane w "salon", kuchnia, łazienka z umywalką. Idealna na cele budowlane. Zapraszam do kontaktu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.04.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 2 kwietnia o godzinie 1:45 urodził się Aleksander:) Po 10 dniach w szpitalu jesteśmy już w domku i rośniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.04.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) wieści z budowy: W kuchni są już kafle położone- własnymi siłami . dzisiaj montuja nam bramę garażową mamy już posadzkę na ganku odebraliśmy wszystkie kafle do całego domu i armaturę do dolnej łazienki. Kafle LM do kuchni- są bardzo ładne, ale między paczkami jest po 1 mm różnicy w kaflach no i niestety część z nich ma zawinięte do góry brzegi. Mąż z moim tatą dali sobie z tym radę, ale opinię napisać warto:) Mąż Kochany bierze się za kafle w wiatrołapie i korytarzu- mają być w weekend położone. moze po weekendzie dostanę od M. zdjęcia to wkleję Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.04.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 miałam napisac o promocji 23% no to ceny 23% są wyższe niż normalnie no i już wiadomo ze nie dla idiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.04.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Synuś ma przestawiony dzień z nocą.. trzeba się uzbroić w cierpliwość. Mąż Kochany kładzie płytki - c.d. może uda mi się wieczorem zdjęcia wkleić jak mój mały książe przypadkiem spać pójdzie we wtorek po świetach montaż drzwi wejściowych. sufity i skosy ciągle się robią. robota wre a mnie tam nie ma... troszkę smutno, ale jaka radość widzieć postępy na zdjęciach zamówiliśmy łóżko u stolarza (tego od schodów), takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.04.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Synuś czasochłonny jest więc korzystając z chwiluni wklejam fotki. Na budowie zmiany wielkie: 1. jest brama i drzwi zobaczcie jakie śliczniutkie 2. są kafle w wiatrołapie, przedpokoju i kuchni 3. jest przygotowana do kafelkowania łazienka (zagruntowana i zabezpieczona folią w płynie) 4. poddasze jest prawie zaregipsowane całe- gdzieniegdzie brakuje tylko gładzi i pierwszego malowania czyż nie pięknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.04.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 08.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 witam, piękne drzwi. Jeśli można spytać jaki jest koszt taki drzwi. również buduję koniczynkę i tak rozglądam się za jakimiś drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.05.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 sorki ze tak pozno ale nie spodziewalam sie pytania w dzienniku, raczej w komentarzach:) koszt drzwi to niecałe 6 tys ale nie pamiętam w tej chwili dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 29.05.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 A oto nasza sypialnia. Łóżko i szafki na zamówienie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.06.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No i mamy obudowę kominka:) zostało malowanie- będzie ciemny brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.06.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts