krzycha16a 19.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 to ja chyba czegos nie rozumiem: masz juz ocieplone, warstwe zbrojaca i masz problem ze znalezieniem kogos w cenie 15zl za polozenie tynku i 27/28 za poprawki ewentualne i polozenie tynku?! Problemu już nie mam, bo poczytałam forum i wiem, że 30-35PLN (robocizna) + 20-25PLN (Caparol/m2) to baardzo wysoka cena jak za SAMO TYNKOWANIE (tyle nam krzyknęła polecana i zachwalana ekipa od tynków zewnętrznych), i już wiem, że są ekipy (nawet w Warszawie), którym opłaca się zrobić to za 15-17PLN (robocizna bez żadnych poprawek) + 20-25 PLN (Caparol/m2). Długo nie było mnie na forum, nie miałam pojęcia o cenach, dobrze, że jest "takowe fajne" forum, gdzie można być na bieżąco z cenami. Raczej szukam kilku ekip, proszę o wycenę i wybieram tą polecaną, ale dobrą cenowo, często czekam (czasami bardzo długo) na termin, ale nam się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batot 07.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Drogie te koszta robocizny..Jak się dobrze rozejrzycie to w cenie 35zł brutto ocieplenie+tynk znajdziecie.Po znajomości kolega (sprawdzony) zejdzie do 30zł brutto.Brat z jakąś firmą w tym roku wynegocjował 27zł brutto przy >400m3 ocieplenia z tynkiem.Region południowy Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oczko361 23.10.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Opolskie 45zł/m2 za robocizny, trochę skomplikowana mamy bryłę budynku, balkony, lukarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 02.08.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Czy możecie podać aktualne ceny za docieplenie z tynkiem lub bez? styropian 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorbb 31.08.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy możecie podać aktualne ceny za docieplenie z tynkiem lub bez? styropian 15 Robocizna z tynkiem na gotowo ok. 40-45 zł. Grubość i rodzaj styropianu nieistotna. Cena dla Bielsko-Biała Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez inwestorbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drapek 03.09.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 w okolicach Kozienic (woj. mazowieckie) 30-35zł/m2 za wykonanie elewacji "na gotowo" (tj. styropian, klej + siatka, tynk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario9 20.07.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 (edytowane) Czy 110 zł/m2 to dużo za: grunt+styropian+siatka+klej+tynk sylikonowy i styropian austrotherm grafitowy 15 cm? Wszystko w cenie z materiałem. @inwestorbb mógłbyś dać namiary na jakąś sprawdzoną ekipę z okolic Bielska na PW?Z góry dziękuję. Ewentualnie może ktoś ma dobrą brygadę z okolic Chrzanowa? Edytowane 21 Lipca 2016 przez mario9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts