Ivonesca 18.02.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Alicjanko - udało się, udało sama nie wiem jak (czasami ) ale udało się - od początku roku jesteśmy na swoim....z wielkim piachem wokół pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 18.02.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma o jak u siebie w domu co? Pozdrówka, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Ale kusi, żeby zmienić umiejscowienie działki, przez to koszeni płci pięknej (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 25.11.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Myślę, że dobrze naszym okolicznym panom pod tym względem Sąsiad mi się zwierzył, że bardzo lubi siedzieć na tarasie z papieroskiem i przyglądać się jak któraś z nas (ja, lub jego żona) biega za kosiarką... Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.11.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Moja żona też bardzo lubii kosić (twierdzi że ją to odstresowuje). Dwa niestety:1) nie mamy jeszcze trawnika2) u sąsiadów koszą mężczyźni A zaskoczyłaś mnie tą gliną. Ja też pod Grodziskiem - ale glinę mam dopiero na 1,5 m - wyżej piach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 25.11.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Z tego co wiem moja okolica (okolice WKD Okrężna), jest gliniasta na maksa. Jeden z sąsiadów wiercił studnię i okazało się, że mamy 12m gliny pod sobą! Czyli jak nie spłynie, lub rośliny nie spiją, to cała woda stoi. Natomiast mój forumowy kolega EM, mieszkający w Grodzisku na Wileńskiej (po przeciwnej ode mnie stronie ul. Nadarzyńskiej), ma od sobą piasek. Czyli różnie z tą glebą wypada. Glinę i wilgoć najłatwej poznać po dębach, których u nas dostatek... Pozdrawiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.11.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Faktycznie 9 mcy - szmat czasu. Czas jakoś ostatnio szybko płynie. Jako stała czytelniczka Twojego Dziennika, cieszę się z każdego postępu prac wykończeniowo-ogrodowych. Trawnik robi wrażenie ... Ja też lubiłam kosić, póki mężuś nie kupił wielkiej i ciężkiej kosiary. Proszę o więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 26.11.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Zdjęcia będą wkrótce. Druga łązienka na finiszu, bramę monują dzisiaj tak więc zamierzam uaktualnić album. Pozdrawiam, Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Alicjanko - jak fajnie Cię tu znów widzieć pisz, pisz i wklejaj zdjęcia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 30.11.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Miło znaleźć starych znajomych! No i nowych poznać oczywiście! Pozdrówka, Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.11.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Alicjanko - fajnie, że znowu piszesz Czekam na zdjątka A tak a propos trawniczek masz superowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 30.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Tak apropos trawniczek u mnie czysto Grodziski: ani piękny dywan, ani czysta trawka. Poprostu taka sobie murawka (z koniczynką, krecikami, mleczami itp) Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.12.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 na zdjęciach wcale nie widać, że to taki mieszany tarawiniczek - świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 01.12.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Kochani, pochwalę się, co prawda z mojej dziedziny zawodowej, ale niechtam! Oto link do mojego artykułu (to jest druga część, pierwsza, z częścią teoretyczną była publikowana tylko w Briefie): http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,60806,2410066.html Mam nadzieję, że też będzie dla Was ciekawy... Pozdrówka, Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 01.12.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 bardzo ciekawy, wlasnie czytam "psychologie perswazji", sporo trzeba sie jeszcze uczyc ... i ciagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 01.12.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dzięki! Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 01.12.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Gratulacje, b. ciekawy artykuł. Rozesłalam go do wspólpracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 01.12.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 A w jakiej dziedzinie pracujesz? Myślę, że w pełni dowiedzieć się coś można, jak się przeczyta również część pierwszą (też z przykładami praktycznymi). Mogę Ci ją przesłać mailem w formie worda, jeśli byłoby Ci to użyteczne. Pozdrawiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 01.12.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 W marketingu właśnie, ale myślę, że taka wiedza może się przydać w wielu dziedzinach. Poproszę o maila i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 01.12.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 jezeli to nie problem to ja tez bardzo prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts