bax 31.01.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Komfortowy został sprzedany ze względu na sąsiada vel dziada. Kuchnia może podobna ale materiał na nią inny (lepszy) Ale chyba pomieszkaliście trochę w Komfortowym ? Jaka jest Wasza opinia o tym projekcie, bo właśnie go kupiłem i zamierzam budować. I jeszcze jedno pytanie ; komfortowego budowaliście z ceramiki, a tego już nie - dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszunia58 31.01.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Projekt komfortowy jest ok. nasze oczekiwania spełniał całkowicie. Dorobiliśmy do niego wiatę i niewielkie przeróbki w środku dot. przejścia między domem a kotłownią. Jak zawsze mamy krótki czas na postawienie domu więc zaczynamy zawsze zimą a wprowadzamy się latem, po takim tempie budowy wilgoć z ceramiki nie wyjdzie tak szybko. Silka jest znacznie mniej higroskopijna i do tego antyalergiczna co jest dla nas ważne. A naszym marzeniem jest dom z litego bala o przekroju 30-40 cm i myślimy że kiedyś te marzenia spełnimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasek 09.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam, gratuluje pieknego domu! Musiala pani chyba ukonczyc logistyke bo tempo budowy bylo kosmiczne! Pisze gdyz szukam i szukam i w koncu znalazlam osobe ktora zbudowala ''Egide'' z dobre domy. Wspolnie z mezem chcemy zbudowac ten dom, tymbardziej po obejrzeniu pani dziennika budowy. Czesto po znalezieniu projektu, gdy udalo mi sie znalezc zdjecia- przestrzen dzienna poprostu nie grala, tu u ''egidy'' jest inaczej. Znalazlam pani zdjecia na fotsiku ale wiekszosc z nich jest niedostepna. My jestesmy na tematy budowlane zieloni, dlatego wazne bylo dla mnie podpatrzenie tych zdjec, z czego pani budowala, z kad okna, jaki piec, tymbardziej ze bylo to tylko rok temu. Czy jest cos co pani by zmienila? Bardzo prosze o kontakt, moze jesli to mozliwe pare zdjec wnetrz. Z powazaniem. Ewa Griffin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasek 09.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ps. przepraszam za bledy, moja gramatyka nie taka jak kiedys! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts