myszonik 07.04.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.04.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Z reporterskiego obowiązku melduję, że meble dzisiaj dotarły:)Zdjęcia będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Oto i meble. Zdjęcia jak zwykle jakieś kiepskie wyszyły, ale robione wieczorem. Dziś pochmurno, więc pewnie też nie byłyby lepsze Przy okazji w tle załapał się domek ogrodowy w szokujących barwach Oczywiście do przemalowania! A to szafka RTV jeszcze w niedocelowym miejscu, ale za to z małą Myszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlobiva 15.08.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Czy mozesz zdradzic jaka baterie zamontowaliscie na wannie w Waszej lazience? Szukam czegos takiego od dawna i nie moge trafic. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.11.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam pewnie to nieaktualne, ale odpiszę. Baterie są firmy la torre, model ovaline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiGrzegorz 23.09.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam, Gratuluję ślicznego domku, chciałam zapytac o kolor elewacji oraz jakie parapety zew. wybraliście? Pozdrawiam, Magda troszkę nadrobię z fotami Dolna toaleta. Kto zgadnie na której ścianie są matallici silver a na której grafit? Naprawdę nie mam pojęcia dlaczego tak wyszło... i nie zdjęcia nie przekłamują.... Kolor na ścianach w kuchni... oczywiście szary:) Kolor w sypialni... też szary, ale musicie uwierzyć na słowo, bo na zdjęciach nie wyszło, że w odcieniu szaro-wrzosowym. Skończona obudowa wanny i zamontowana bateria Obudowana wanna i bateria w łazience dziecięcej Prysznic I coś co mnie wkurza w wyszło w praniu specjalnie układałam dekory na szerokość brodzika żeby się wszystko fajnie zgrało, a okazało się, że kabina jest węższa i zgrało się tak jak widać Parapety zewnętrzne (oczywiście brudne) I trochę elewacji (zasiatkowana i zaklejowana, skończona podbitka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiGrzegorz 23.09.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Cudowny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiGrzegorz 25.09.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Witam, A z czego macie zrobione parapety zewnętrzne? Pozdrawiam. troszkę nadrobię z fotami Dolna toaleta. Kto zgadnie na której ścianie są matallici silver a na której grafit? Naprawdę nie mam pojęcia dlaczego tak wyszło... i nie zdjęcia nie przekłamują.... Kolor na ścianach w kuchni... oczywiście szary:) Kolor w sypialni... też szary, ale musicie uwierzyć na słowo, bo na zdjęciach nie wyszło, że w odcieniu szaro-wrzosowym. Skończona obudowa wanny i zamontowana bateria Obudowana wanna i bateria w łazience dziecięcej Prysznic I coś co mnie wkurza w wyszło w praniu specjalnie układałam dekory na szerokość brodzika żeby się wszystko fajnie zgrało, a okazało się, że kabina jest węższa i zgrało się tak jak widać Parapety zewnętrzne (oczywiście brudne) I trochę elewacji (zasiatkowana i zaklejowana, skończona podbitka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts