mariop26 26.01.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 pochwalcie się ile was kosztował domek w stanie "do wprowadzenia" z wykończeniem kuchni łazienki itd. i w stanie deweloperskim. Przyznam, że jest ciekawy - niby nieduży a funkcjonalny - jedyne, co bym zmieniała to toaleta przy kuchni - powiększyłabym, żeby zmieścić prysznic i zrobiła garaż 1stanowiskowy, zamiast drugiego stanowiska wolałabym mieć pokój z garderobą/schowkiem. No i prostowałabym dach zmieniając okna na klasyczne prostokątne. Co do kosztów to musiałbym spojrzeć w zeszyt ale tak +- do wprowadzenia się z żoną wyszło nam 280 - 300 tyś. Toaleta przy kuchnia została zmieniona z samej ubikacje na, toaletę z pralnią i miejscem na detergenty itp itd, wyszło coś koło 4 - 4,5 m2, nie ma przejscia pomiedzy kominkiem a ubikacją. Co do garażu rzecz gustu, a o tym sie nie dyskutuje Okna są klasyczne prostokątne, a dachu nie zmienił bym ponieważ ma w sobie rewelacyjny urok, choć nie ukrywam iż zjadł mi dużo nerwów nie wspominając już o kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi_1234 28.01.2016 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 mariop26 czytam, że piec masz na eko-groszek, moje pytanie, czy wymiary kotłowni zostały jak w projekcie, czy aby wstawic piec na eko-groszek musiałes ją powiększyc? tez chcemy wstawic eko-groszek, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariop26 29.01.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 mariop26 czytam, że piec masz na eko-groszek, moje pytanie, czy wymiary kotłowni zostały jak w projekcie, czy aby wstawic piec na eko-groszek musiałes ją powiększyc? tez chcemy wstawic eko-groszek, dlatego pytam. Przesłałem ci info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWitko 22.12.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 WitamCzytam forum i jestem ciekaw jakie byly ostateczne koszty budowy domu oraz jak sie mieszka czy teraz wprowadzilby Pan jakies jeszcze zmiany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWitko 27.12.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 WitamProszę o wysłanie wykazu materiałów potrzebnych na budowe domu oraz zdjęcia z gotowego domu, pod adres [email protected] . Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pj90 26.04.2020 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Witam. Czy jest tu kto?? Jak się mieszka?? Dużo tu finezyjnych? my mieszkamy od 4 lat! Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariop26 19.02.2023 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Nam już 8 rok leci, jesteśmy mega zadowoleni, fakt można coś było jeszcze zmienić ale dla nas Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts