Karollinka 30.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 niemożliwe!!!!! mi znowu podoba się mnóstwo rzeczy i główny problem bedzie polegał na tym, jak z tego wszystkiego wybrać i sensownie złożyc całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.10.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 a ja nie wiem gdzie w kuchni postawic kuchenke gazowa, na ktora upiera sie moj luby, tak zeby nie byla przy spizarni zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.11.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Plan łazienki wydaję się fajny. Szkoda tylko że link do zdjęcia, który podałaś u mnie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 juz wsadzilam inaczej, moze teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A teraz to widać Ładna, ładna, u mnie fiolety też wysoko w rankingu kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 cieszę się Mam pytanko z innej beczki, jako że dużo tutaj Mam się krząta:) Jaki wózek polecacie? Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Lekki zwrotny i niedrogi Dla mnie najważniejsze było: - duże kółka pompowane - przednie kółka zwrotne - spory koszyk na szpargały pod wózkiem U nas sprawdził się xlander xa i ten mogę polecić bo i cena przyzwoita: http://cokupic.pl/i/c_big1846135.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Podobał mi się również coneco toledo - posiada amortyzatory kół czego trochę mi brakowało w naszymhttp://www.olenka.einfo.pl/galerie/w/wozek-spacerowy-coneco-t_1730.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja nie chciałam wydawać na wózek 3000zł - wówczas na pewno wybrałabym coś maxi cosi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ojej, jaka szybka odpowiedz WIlekie dziękuję poczytam o tych wózkach mi na pewno bedzie potrzebna opcja montazu fotelika na stelazu. bo na zakupy to raczej tak bede jezdzic niz z gondolą cała. A powiedzcie z doswiadczenia, czy dziecku jest w folteliku gorzej niz w gondoli? czy są jakies przeciwskazania zebynp na spacer jechac w foteliku zamiast w gondoli? pytanie moze dziwne ale mnei to zastanawia mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 teraz każdy wózek ma taką opcję, niestety nie każdy model ma w komplecie fotelik. Porównywalny do podanych wózków model Tako Jumper X http://www.babyland.lodz.pl/resources/pimgm_d/3611_jumper.jpg ma od razu wszystko w komplecie. Wspomniany x-lander niestety bez fotelika. Ale rożnica w prowadzeniu jednak była i w staranności wykonania - dopiero jak pomacałam to wybrałam choć do sklepu jechaliśmy z myślą o Jumperze. U nas fotelik wykorzystany był tylko 3 razy, na spacer w ogóle w nim nie wychodziliśmy. Czy dziecku lepiej..... trudno ocenic. Niektóre dzieci nawet w gondolach jeździć nie chcą... ot taki kaprys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dla mnie fotelik na spacerze to porażka. W okresie zimowo-jesiennym jednak w gondoli cieplej a latem dzidziuś ma więcej miejsca - w foteliku siedzi taki bardziej otulony. Gondole są teraz wypinane z wózka właściwie jednym przyciskiem więc malucha można bez trudu przenosić, niestety trochę więcej to wszystko waży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Powiem Ci Beata, że ja raz wybrałam się prywatnie do lekarza z niemowlakiem, i do gabinetu wniosłam dziecko w foteliku, lekarz mi powiedział, że fotelik tylko do samochodu i do przenoszenia dziecka z samochodu do budynku, dzieciak noworodek i niemowlak powinien leżeć na płasko i ja tego się trzymałam:) POPIERAM Teraz jest moda na dziecko w foteliku ale jednak jest to pozycja półleżąca a dzidziuś powinien leżeć i wypoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Zaglądam czasem do dużych centrów handlowych w warszawie, pełno tam rodziców z maluszkami śpiącymi albo płaczącymi, zmęczonymi hałasem.... aż żal patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dzięki Ja na zakupy jezdze w ciagu dnia bo mam taką opcję więc bez tłoków, ale macie racje, ze to moze byc niefajne dla maluszka. Ja zakladam tylko jako opcję/ewentualność, ale po waszych wpisach myślę sobie, że da się to jakoś zalatwić tak zeby maluszka nei narazać. dzięki za info o leżeniu- taka stara a taka głupia goga, ja wlasnie tak potzrebuje- duzy koszyk, raczka z obu stron ( z tego co wyszytalam niestety xlander ma tylko 1 stronę;/) no i dobre kola bo na wiochę (za niedługo mam nadzieję...) a jak narazie to po wroclawskich parkach i dziurach. zdradzisz jaki wózek masz? Dzieki jeszcze raz za mega rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 i jeszcze: jako ze termin na koniec marca więc gondola wiosenno-letnia.Ale wyczytalam ze spacerówka moze mi na zime nie starczyc bo są małe i dziecko ze spiworem mi nie wejdzie. coś mi na ten temat powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Kochana jakieś tu dziwy piszesz....Moja córa urodziła się 23 marca więc terminy podobne. Pierwsze 3 miesiące przejeździła w gondoli, kiedy stuknął jej 4 miesiąc to przerzuciliśmy do spacerówki - oczywiście oparcie położone więc leżakowała sobie bezpiecznie i wygodnie. Spacerówki w wózkach wielofunkcyjnych (zdejmujesz gondole i zakładasz spacerówkę) są duże, Olka jeździ w niej do tej pory a ma już 1,5 roku i bez problemu się mieści. To nie ma nic wspólnego ze standardową spacerówką jednofunkcyjną - faktycznie sa mniejsze czy typowa parasolką - to już spacerówki wyjątkowo letnie i oszczędne w formie jak dla mnie idealne na wakacyjne wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 przykładowy dzidziuś w "naszej" spacerówcehttp://img1.smyki.pl/0802/28/m/12330316490.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A tak wygląda większość spacerówek z zamontowanym śpiworkiem - my pod śpiwór dawaliśmy ciepły kocyk i było wystarczająco.http://static.istore.pl/istore/12878/photos/original/560079.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 oj dziwy pisze bo takie w internecie- skarbnicy wiedzy- wyczytalam dlatego pytam specjalistki, ktorym ufam superaśna Dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts