Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Beaty i Wojtka- komentarze

Recommended Posts

Cześc dziewczyny :)

ja mam teraz dylemat - kobinuje czy uda mi sie te scaine na tym etapie przesunąć :D

co do stolarza- moja znajoma robiła kuchnię z podobną ilością szafek i jej wyszło 7 tyś z systemiami kargo takimi jakie ma ikea (podobno najlepszy producent systemów na swiecie). wiec nam chyba duzo wiecej nie wyjdzie? a meble ikea i BRW to tragedia. Przerabiam już 2 raz meble BRW... dzizas.... co miesiac zawiasy dokrecamy. no ale tanie sa :)

• Odpowiedzi 555
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Beatko :)

Z myślą o Tobie byłam wczoraj w największym salonie kuchenny w naszym mieście. Zapytałam właścicielki o promocje (właścicielką jest nasza znajoma) świąteczne. I ona poleciła mi żeby wstrzymać się z kupnem mebli kuchennych do lutego. Powiedziała że sklepy planują największe wyprzedaże po nowym roku. Najwięcej kupujących jest teraz. Bo większość chce kupić meble na święta.

Pozdrawiam:)

dziewczyny, wsadzilam zdjecia inaczej, moze sie teraz otworzą? masakra jakaś... nie wiem co z tym zrobic bo za kazdym razem dodaje je tak samo i raz jest ok a raz nie... ;(

dzisiaj jade dowieźć klamkę na budowę, bo oczywiście w czwartek zapomniałam. Powiem Wam, ze te hormony to mi na głowe działają... nic nie pamiętam :D

Co do pogody, moze to własnie ta moja pamięć :D zastanawiam sie tylko co z kominami? Wy jak widze nie wyprowadzałyście kominów na zimę. to brak czasu czy jakaś procedura budowlana? :)

aaa i powiem Wam jeszcze, mzoe sie komus przyda, Pan w składzie budowlanym powiedział mi że do tej pory co roku około lutego wełna do ociepleń taniała nawet o 15%. wiec proponował ze jak mozna to zeby sie wstrzymać z zakupem.

Jest tylko kwestia czy zlikwidują odliczanie 15% od materiałów czy nie... ale ta naowina do końca listopada będzie.