BeataWojtek 15.11.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Cześc dziewczyny ja mam teraz dylemat - kobinuje czy uda mi sie te scaine na tym etapie przesunąć co do stolarza- moja znajoma robiła kuchnię z podobną ilością szafek i jej wyszło 7 tyś z systemiami kargo takimi jakie ma ikea (podobno najlepszy producent systemów na swiecie). wiec nam chyba duzo wiecej nie wyjdzie? a meble ikea i BRW to tragedia. Przerabiam już 2 raz meble BRW... dzizas.... co miesiac zawiasy dokrecamy. no ale tanie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.11.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 pytanko z innej beczki czy któraś z Was robiła już kominy? ile na kominy trzeba cegly kilnkierowej? ktoś wie tak mniej wiecej chociaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.11.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Cześć Beatko Ja też ścianę przesuwałam. Na początku murarz z moim tatem zadecydowali że w ogóle nie będzie u mnie ani wnęki ani spiżarki. Później ja to zmieniłam i nie było problemu. Zajęło mi to z pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.11.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 pytanko z innej beczki czy któraś z Was robiła już kominy? ile na kominy trzeba cegly kilnkierowej? ktoś wie tak mniej wiecej chociaz? Ja nie pamiętam ile poszło u nas cegły. Wiem tylko że jedna kosztowała 2,20 zł. I nie był to ogromny wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.11.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 oj jak fajnie z tą sciana ona nośna nie jest ale nie wiem czy jakaś belka z terivy sie na niej nie opiera, dowiem sie w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.11.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 oj jak fajnie z tą sciana ona nośna nie jest ale nie wiem czy jakaś belka z terivy sie na niej nie opiera, dowiem sie w srode U mnie murarz wstawił szynę. Mniej więcej tak to wyglądało na tamtym etapie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.11.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.11.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 GOSIU zdecydowaliście się już na piec? Kupujecie w tym roku czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.11.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Cześć Beatko Z myślą o Tobie byłam wczoraj w największym salonie kuchenny w naszym mieście. Zapytałam właścicielki o promocje (właścicielką jest nasza znajoma) świąteczne. I ona poleciła mi żeby wstrzymać się z kupnem mebli kuchennych do lutego. Powiedziała że sklepy planują największe wyprzedaże po nowym roku. Najwięcej kupujących jest teraz. Bo większość chce kupić meble na święta. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.11.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) oo no to git dziękuję bardzo Edytowane 16 Listopada 2010 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.11.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ja wczoraj bylam na USG i mój Synuś ma pierwszy film nakrecony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.11.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 A jak ty się czujesz? Z ciążą i synkiem wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.11.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 wszystko w porzadku tylko maluch rośnie jak to lekarz okreslil "skokowo" i przez to od tygodnia brzuch mie boli ;/ MAluch ma 20 tyg. w z badan wynika ze 22 wiec w ostatnie 4 tyg przyspieszyl mocno bo wczesniej byl o pol tygodnia do przodu a teraz o 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.11.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Wysłałam Ci wiadomość na priv. Jak będziesz miała chwilę proszę od odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.11.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 17.11.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 zamówiłam dzis płytki klinkierowe i cegłę pełną klinkierową na kominy. w kolorze dachu. koszt 2800 ;/ myslalam ze to w okolicach 1 tys. a tu taki suprajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.11.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Kochana może płot i drzwi piękne ale my nie możemy tego ocenić - nie prawidłowy plik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.11.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 dziewczyny, wsadzilam zdjecia inaczej, moze sie teraz otworzą? masakra jakaś... nie wiem co z tym zrobic bo za kazdym razem dodaje je tak samo i raz jest ok a raz nie... ;( dzisiaj jade dowieźć klamkę na budowę, bo oczywiście w czwartek zapomniałam. Powiem Wam, ze te hormony to mi na głowe działają... nic nie pamiętam Co do pogody, moze to własnie ta moja pamięć zastanawiam sie tylko co z kominami? Wy jak widze nie wyprowadzałyście kominów na zimę. to brak czasu czy jakaś procedura budowlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.11.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 aaa i powiem Wam jeszcze, mzoe sie komus przyda, Pan w składzie budowlanym powiedział mi że do tej pory co roku około lutego wełna do ociepleń taniała nawet o 15%. wiec proponował ze jak mozna to zeby sie wstrzymać z zakupem. Jest tylko kwestia czy zlikwidują odliczanie 15% od materiałów czy nie... ale ta naowina do końca listopada będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.11.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Betko teraz zdjęcia są widoczne. Super wszystko wyszło, a bałaganem się nie przejmuj. Wszyscy przez to przechodzą. Najważniejsze że jesteście ogrodzeni, a resztę powoli też zrobicie. A kominy u nas od razu były robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts