Karollinka 16.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 przyszłam napisać to samo co Gosia, nie widać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.12.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Ano, ja też odeszłam z kwitkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.12.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 poprawiłam... mam nadzieje ;/najgorsze jest to ze ja je widze ;/ powinny byc 3 wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.12.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Teraz widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 no i ja widzę, ale widzę też że nie ma gónych szafek, więc dlatego cena atrakcyjna:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.12.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 jest jedna szafka górna za 400 zł, wiecej nam sie nie miesci bo my mamy oba okna;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A no właśnie, u nas będzie więcej szafek na górze. Tak naprawdę trzeba sie przygotować na 15 tys na mebelki i raczej wychodzi na to że nie bardzo da się zejść z ceny. Chociaż zastanawia mnie jak Kasi256 wyszło tak mało za kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 16.12.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 masz rację Karollinka trzeba się liczyć z kosztami w granicach od 10-15 tys. Bo tak naprawdę każda z nas ma inna kuchnię mimo, że ten sam projekt. Np. Beata ma dwa okna w kuchni i brak spiżarki, więc troszkę inny układ szafek na dole i na górze, pozostałe dziewczyny albo maja spiżarkę albo z niej zrezygnowały itp My mamy spiżarkę i jedno okno i dzięki temu 8 szafek górnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 dziewczyny a co myslicie nad tym, żeby kupić meble takie w komplecie, nie pod zabudowę??? czy da się tak dobrać szfaki żeby ładnie to wyglądało, żeby miejsce zostało wykorzystane??podejrzewam że takim sposobem udłoby sie sporo zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.12.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 ja słyszałam ze ikea nie jest taka zła. natomiats odardzalabym meble z BRW. Mamy juz na 2 mieszkaniu 2 zestaw, raz te najtansze a teraz takie kolo 5 tys. generalnei zadnych wspomagaczy typu ciagle zamykanie, zawiasy ciagle trzeba dokrecac itd. ja mam same szafki 90 i 50 wiec tak naprawde nie ma roznicy czy komplet czy na zamowienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Kupując gotowe szafki kuchenne i montując je samemu na pewno da się sporo zaoszczędzić. Co do mebli z Ikei to jedni chwalą inni przeklinają. Też się do nich przymierzałam - kolega z pracy ma i poleca, z kolei na FM opinie bardzo różne To samo z meblami BRW, jedni przeklinają inni chwalą - u moich teściów już służą dobrych kilka lat i sprawują się bez zarzutu. Nie wiem skąd te rozbiezności, człowiek głupieje od tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.12.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 no widzisz, rozbieznosci moze wynikają z tego, że jakosc jest rozna zaleznei od "rzutu". My z BRW nie mielismy jak czegokolwiek reklamowac. W ikea natomiast nie ma problemu. Znajomy mi wczoraj opowiadal ze peka mu notorycznie blat drewniany z ikea. i co 2 miesiace im wozi do reklamacji. a oni... bez dyskusji wydają nowy. wkurzające jest to wozenie oczywiscie niemniej lepiej moc wymienic niz sie meczyc. ja w wolnej chwili wycenie sobie meble ikea, bo ten system cichego zamykania mają jeden z najlepszych na swiecie. to mi nawet powiedziala konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.12.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 U mnie nie bardzo rozmiary szafek pasowały, zostawało mi 10cm wolnego miejsca a to sporo, trzeba by w to miejsce zaślepkę wstawiać. Ale kto wie, jak przyjdzie pora się meblować to może się skuszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Ja też sie zastanawiam nad takimi wolnostojącymi meblami, tzn. biore takie rozwiązanie od uwagę. Dla mnie na plus jest to, że za jakis czas będę mogła sobie je wymienić bo majatku nie kosztują a jednak te pod zabudowę to trzeba liczyć już na kilka-kilkanascie lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.12.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 a któraś z Was wyceniała juz takie mebelki w ikea? jaka jest roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.12.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Ja nie wyceniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 ja tez nie, ale w wątku "pochwalcie się swoimi kuchniami" albo "ile kosztowały Wasze kuchnie" jakos może z miesiąc temu była pokazana kuchnia z ikei, niewiele różniąca sie od naszej i o ile sie nie mylę podana była cena 4700zł. Więc nawet gdyby pokombinowac, podobierac jeszcze dodatkowe szafki to i tak różnica jest dośc spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 16.12.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dziewczyny nie wiem czy zaglądałyście kiedyś do dziennika Agnieszki i Roberta, chyba już od roku mieszkają w koniczynce - Agnieszka zamieściła tam zdjęcia swojej kuchni może, którąś z Was coś natchnie link: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?112706-Dom-w-Koniczynce-2(G)-Droga-do-spełnienia-marzeń/page25&highlight=kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 ooo, całkiem o nich zapomniałam:( jak im sie bliźniaki urodzily i Aga zniknęła z fm. Zaraz zajrzę do ich dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 17.12.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 tylko z tego co pamietam w Ikea nie maja takich szafek naroznych zeby plyte dac, prawda? Mi tez Aga z głowy calkiem wyleciała ciekawe czy bobasy dają popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts