Karollinka 21.12.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Beatko u mnie narożnik jest dopiero w planach... bardzo odległych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.12.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 no bo powinien byc w planach tylko ja mam teraz tak ze zeby husbanda przekonac do zwyklego grzejnika musze znalezc naroznik fajny i mieszczacy sie to sie nazywa planowanie strategiczne nie mamy pradu ale naroznik bedziemy miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.12.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Narożnik piękny ale się nie zmieści. My wybraliśmy ten i z tego co pamiętam to rozmiarowo jest w sam raz http://www.super-sofa.pl/produkt/naronik-lord Co do grzejnika -zerknij do dziennika Kasi i będziesz miała wyobrażenie. Kasia powiesiła grzejnik wyżej i nic go nie zasłania. Faktem jest, ze ten kto będzie siedział w tamtym kącie, będzie się pleckami do grzejnika przytulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.12.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Sylwia a zadowolona jestes z tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.12.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 O kochana, na razie to dopiero "internetowy" wybór - moja koniczynka jeszcze daleka jest do etapu wykańczania O firmie dużo wyczytać się nie da, sklepów stacjonarnych tez nie maja poza Gorzowem ale piszą, że sieć handlowa się rozwinie więc liczę na to, że zanim dojdzie do zakupu to będę już mogła pomacać ten mebel w jakimś lokalnym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img214.imageshack.us/img214/3355/kartkai.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Karollinka z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 23.12.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wszystkim odwiedzającym http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35152&d=1293091148 Świąt pełnych Rodzinnego Ciepła Miłości i Pogodu Ducha a w nadchodzącym Roku spełnienia marzeń Beata i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.12.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wesołych Świąt http://img543.imageshack.us/img543/1750/1421.gif Życzy Mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.12.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://www.wedkuje.pl/foto_news/kartka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.12.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju ducha, radości w sercu, niech zapachy choinki i świątecznych wypieków uczynią ten czas wyjątkowym.Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku życząSylwia&Paweł&Ola http://www.bochnia.starostwo.gov.pl/images/news-full/CH_0301_F.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.01.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU http://farm6.static.flickr.com/5161/5272343849_9831b9fe8d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 04.01.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Halo, halo - trafiłam do Twojego dziennika przez przypadek i biegnę się przywitać z krajanami - my tez pod Wrocławiem, etap nieco wcześniejszy, więc liczę na podpowiedzi co do ekip itp. które się u Was sprawdziły! Trzymam kciuki za Wasze budowanie i pewnie jeszcze sie odezwę. POzdrtawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 05.01.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia:) jak coś to pisz, chetnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 12.01.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 eh staramy sie... powinnam wybierac juz armature i kafle i zero pomysłow jak sie do tego zabrac;/ dla mnei wanna to wanna;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Fakt pogoda w tym roku jak na razie jest dobra na robotki w domku. W tamtym roku jak dobrze pamietam styczen i luty byl mrozny. Wiec korzystajcie poki mozecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 eh staramy sie... powinnam wybierac juz armature i kafle i zero pomysłow jak sie do tego zabrac;/ dla mnei wanna to wanna;/ Beatko i jak tam wybory? co upatrzyliście? U Was teraz to się ruszy do przodu, macie mobilizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.01.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 tylko co ja mam z tymi łazienkami zrobic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.01.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 tylko co ja mam z tymi łazienkami zrobic ;/ Kochana jedz na wycieczke po sklepach i zapytaj sprzedawcow co polecaja. Wybierz co ci sie najbardziej podoba i zapytaj swojego fachowca co on mysli o Twoim wyborze. Jezli ten pan co kladzie duzo plytek tez ma doswiadczenie ktorego producenta wybrac plytki. Trzymam kciuki za dobre decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Beatko, dawno do nas nie zaglądałaś, jak się czujesz?Jak postępy w koniczynie? pochwal się zakupami bo polecieliście już pewnie do przodu z wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.02.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 oj taaaak czyli wcale nie:) za to mamy juz komplet dla synusia Na razie kupilismy wanne z hydromasazem w cenie zwyklej, bidet i wc oraz meble kuchenne. sprzet tez juz wybralismy, moze uda mi sie wieczorem wszystko opisac. Jak na razie mlyn w pracy, mlyn na budowie i czasu na forum brak;/ koncza nam panowie dach... w koncu i zaczynaja robic podbitke z drewna finskiego- piękne od srody mamy miec robione rynki, 21 rozprowadzenie kominka a 23 posadzki. Marzec-schniemy i pewnie rodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts