Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Beaty i Wojtka- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 555
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Narożnik piękny ale się nie zmieści. My wybraliśmy ten i z tego co pamiętam to rozmiarowo jest w sam raz http://www.super-sofa.pl/produkt/naronik-lord

Co do grzejnika -zerknij do dziennika Kasi i będziesz miała wyobrażenie. Kasia powiesiła grzejnik wyżej i nic go nie zasłania. Faktem jest, ze ten kto będzie siedział w tamtym kącie, będzie się pleckami do grzejnika przytulał ;)

O kochana, na razie to dopiero "internetowy" wybór - moja koniczynka jeszcze daleka jest do etapu wykańczania :D

O firmie dużo wyczytać się nie da, sklepów stacjonarnych tez nie maja poza Gorzowem ale piszą, że sieć handlowa się rozwinie więc liczę na to, że zanim dojdzie do zakupu to będę już mogła pomacać ten mebel w jakimś lokalnym salonie :)

Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju ducha, radości w sercu, niech zapachy choinki i świątecznych wypieków uczynią ten czas wyjątkowym.

Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku życzą

Sylwia&Paweł&Ola

http://www.bochnia.starostwo.gov.pl/images/news-full/CH_0301_F.jpg

Halo, halo - trafiłam do Twojego dziennika przez przypadek i biegnę się przywitać z krajanami - my tez pod Wrocławiem, etap nieco wcześniejszy, więc liczę na podpowiedzi co do ekip itp. które się u Was sprawdziły! Trzymam kciuki za Wasze budowanie i pewnie jeszcze sie odezwę. POzdrtawiam Dorota

tylko co ja mam z tymi łazienkami zrobic ;/ :(

Kochana jedz na wycieczke po sklepach i zapytaj sprzedawcow co polecaja. Wybierz co ci sie najbardziej podoba i zapytaj swojego fachowca co on mysli o Twoim wyborze. Jezli ten pan co kladzie duzo plytek tez ma doswiadczenie ktorego producenta wybrac plytki.

Trzymam kciuki za dobre decyzje

• 3 weeks później...

oj taaaak :D

czyli wcale nie:) za to mamy juz komplet dla synusia :)

Na razie kupilismy wanne z hydromasazem w cenie zwyklej, bidet i wc oraz meble kuchenne.

sprzet tez juz wybralismy,

moze uda mi sie wieczorem wszystko opisac.

Jak na razie mlyn w pracy, mlyn na budowie i czasu na forum brak;/

koncza nam panowie dach... w koncu i zaczynaja robic podbitke z drewna finskiego- piękne :)

od srody mamy miec robione rynki, 21 rozprowadzenie kominka a 23 posadzki.

Marzec-schniemy i pewnie rodzimy :)