Renatamama3 24.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://images39.fotosik.pl/816/82012615b15d11e9.jpg Smaczego jaja oraz szybkiej przeprowadzki dla Twojej rodzinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Beatko wracam z Twojego dzienniczka. Drzwi, ogrodzenie super. I trawa jaka zielona. Przed wyjazdem w Polsce jeszcze spalo po zimie, a teraz mama moja mowila ze wszystkie drzewa kwitna i trawa pieknie rosnie. Az jestem ciekawa jak to wyglada u mnie na dzialce. A kiedy montaz kuchni? No i najwazniejsze jak synek? Mam nadzieje ze grzeczny chlopak:) Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 28.04.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 synek od 3 dni daje nam niezle popalic ;/ a kuchnie montujemy po dluygim weekendzieteraz sie zastanawiam jaka farbe wybrac.czy gotowa tansza jakas bo sciana bedzie jeszcze pilaczy drozsza np ticurilla z mieszalnika? ehwiecie cos o farbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.04.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja tez nie pomoge. Nie znam sie na farbach. U domu u rodzicow to zawsze malowalismy gotowymi z Duluxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 28.04.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Bardzo ładne drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 30.04.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 nom ładne upatrzyliśmy sobie podobne,tej samej firmy. PoZDRÓWKA dla synusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.05.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Beata, jakką bramę zamontowaliście? To wiśniowski segmentowa? pozdrowienia dla powiększonej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.05.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 dzięki dzięki opis bramy z wyceny: Brama garażowa MISTRAL Slick Classic T orzech ( brama typowa ) z firmy KRISPOL wymiar szer. 2400 x wys. 2250 ( wąskie przetłoczenie ) mąż bardzo zadowolony z mechanizmów i wogole- ja sie nie znam Dzis powinna byc skonczona kuchnia, bo był mały błąd w pomiarach i szafeczka poszła do poprawki. jutro powinnam zrobic sesję całości:) pozdrowienia dla wszystkich koniczynkowiczek... synek wstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 19.05.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Beata, a czy prowadnice od bramy nie wchodzą wam w światło drzwi do kotłowni? Masz może jakieś zdjęcie tych prowadnic w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.05.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Postaram sie zrobic jutro zdjecie. Cos faktycznie kombinowalismyz tymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.05.2011 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Sprawdzilam, szyna od bramy wchodzi na swiatlo drzwi na 11 cm i jest w odleglosci 60 cm od drzwi. Wolalabym je otwierac do pomieszczenia gosp. Ale przepisy zabraniaja i wstepnie maja byc otwierane na brame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Beatko a kuchnię już u Ciebie zamontowali? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.05.2011 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 no własnie, ten czas kuchnie mamy bez 4 frontów bo wyszło małe nieporozumienie i poszły do poprawki. Mamy już łóżko roboty stolarza od schodów. M mówi ze cudne ja zobacze dzisiaj dzisiaj montują nam kominek (wkład), obudowa pewnie w 2 polowie czerwca W czwartek i piatek montaż drzwi wew. łazienkę na dole M już prawie skonczył, został montaż kabiny. może uda mi się dzisiaj zrobić zdjecia w czerwcu planujemy też elewację, ale wstępnie nie chcemy robić żadnych ozdobników bo to pewnie drogie. nie wiem tylko czy potem ten klinkier czy cos można dokleić? wiecie może? aaa, i posadzka nam popękała i to wcale nie tam gdzie dylatacja tylko ot tak po prostu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.05.2011 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 a tak nam rośnie synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.05.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Bardzo a to bardzo jestem ciekawa Waszej kuchni. Moja jeszcze nie dokońca sprecyzowana jaka będzie. Chociaż pana od kuchni już mamy. Beatko my wokół drzwi planujemy ozdobić kamieniem. I też tego od razu nie będziemy robili bo boje się że coś się zamaże lub zniszczy. Dlatego tą cześć gdzie ma być kamień zostawiamy tylko zaciągniętą klejem, a później to i podpiwniczenie dokończymy:) Synuś już duży chłopak. Jak radzisz sobie z wychowywaniem dzidziusia i budową? Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 24.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Sprawdzilam, szyna od bramy wchodzi na swiatlo drzwi na 11 cm i jest w odleglosci 60 cm od drzwi. Wolalabym je otwierac do pomieszczenia gosp. Ale przepisy zabraniaja i wstepnie maja byc otwierane na brame. No niestety muszą być otwierane na garaż. Nie wiem co z tą bramą , nie podoba mi się za bardzo aby drzwi nie otwierały się do końca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.05.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 z budową radzi sobie M, nie ja ja wpadam od czasu do czasu np na odbiór kuchni:) no i od czasu do czasu coś posprzątam jak młodzież śpi. A M kładzie kafelki, panele,maluje i wogóle tyra... Kuchnia jak mówiłam- niedokończona, czekamy na resztę frontów. Nie chciałam Wam jej pokazywać, bo na zdjęciach teraz nie wygląda korzystnie, ale pomyslałam, że może taka Wam się przyda, w końcu dla mnie tez dowolnbe zdjęcie na etapie wyboru było istotne no więc tytułem wstępu: ja jestem z kuchni bardzo zadowolona. Bardzo ładnie się prezentuje i rozpoakowałam cały kuchenny dobytek a i tak 3 szyflady i dwie szafy narożne mam puste, oraz szafy w "spizarce" bez frontów też są niezagospodarowane. Więc miejsca jest naprawdę wystarczająco. Za bałagan przepraszam, no ale w fazie wykonczeniówki lepiej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.05.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.05.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 barek jest jakies 25 cm wyzej nad blatem a blat mamy na 85 cm. czyli mamy 110 wysokosc raczej dopasowalabym do krzesel jakei Wam sie podobają i ew do blatu- bo przeciez moze byc na rowno? ja chcialam koniecznie wyzej bo dzieki temu z salonu nie widac potencjanego balaganu roboczego w kuchni hamak dostałam od M jeszcze w ciązy ale nie było gdzie go postawic kominek: dovre. mam nadzieje ze sie sprawdzi w zimie bo gaz prognozowany na koniec 2012 roku buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Beatko możesz kurierem wysłać do mnie Twoją kuchnie??? Jest taka jak nam się podoba. Wszystko fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts