Grandzia13 27.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Beatko możesz kurierem wysłać do mnie Twoją kuchnie??? Jest taka jak nam się podoba. Wszystko fajnie wyszło. dobre:) beatko, twoja kuchnia, dzięki braku spiżarki i okienka wydaje się na prawdę przestronna. Dobry wybór. Tak nawiasem, dzięki za wsparcie względem okien:) Pozdrawiam serdecznie, ucałuj maluszka Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.05.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 muszę się nieskromnie przyznać, że jasne fronty we wnece spizarkowej to strzał w 10 jesli chce się mieć kuchnię "przestronną". w tej chwili nie wyobrażam sobie inaczej. wydaje sie być dużo większa niż jest. jest jasna i pełna światła. Generalnie - cudnie nam to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 29.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 No pięknie, kuchnia prezentuje się super i faktycznie wygląda na pojemną. A jak się hamaczek sprawuje - przymierzam się własnie do zakupu takowego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.05.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Beatko, bardzo fajnie wyszła kuchnia. U nas z jednej strony będą jeszcze szafki wiszące więc mam nadzieję że będzie wystarczająca. Ile Was ostatecznie kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 29.05.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Hamaczek rewelacja:) wytrzymuje do 200 kg wiec docelowo- rodzinny Kuchnia kosztowała nas 14 tys. Fronty- forniry. 9 szuflad z cichym domykiem, szafka "spizarka" z 4 koszami + 2 szafi otwierane/wysuwane (pod zlewem i dolna spiżarkowa na wodę mineralną). wsadziłam zdjecia naszych drzwi wew. są cudne- wyglądają nak postarzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.05.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Hamak faktycznie rewelacja. Wszystko mi się ostatnio u Beatki podoba kuchnia, łóżko, hamak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.05.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 My nie mamy wspólnego łóżka. Więc powoli zastanawiamy się jakie byśmy chcieli mieć w naszym domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 29.05.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kuchnia kosztowała nas 14 tys. Fronty- forniry. 9 szuflad z cichym domykiem, szafka "spizarka" z 4 koszami + 2 szafi otwierane/wysuwane (pod zlewem i dolna spiżarkowa na wodę mineralną). Jaki to fornir? Kuchnię planuję podobną jasne+ciemne i układ też tak jakby podobny, zabudowa we wnęce do samej góry, bez wiszących szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 29.05.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Bałam się, że likwidacja spiżarki może być błędem, ale kolejna koniczynka temu przeczy:) Też mnie nękają takie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 29.05.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Bardzo się cieszę, że Wam się podoba. Hamaczek udało nam się kupić okazyjnie za 600 zł- nie mogliśmy przegapić takiej okazji. od 22 czerwca zapraszam na osobiste oględziny 21 najpozniej sie przeprowadzamy:) Forni jest koloru "dąb wenge" (nie wiem czy tak się to pisze:)) łóżko za 1 tys zł mamy masywne ze hoho. dzieci będą miały po czym skakać szafeczek jeszcze nie rozpakowałam jak juz pomalujemy wszystko to wkleje zdjecia robione aparatem a nie telefonem. z pewnoscia bedzie inny efekt. własnie zamówiłam materac... 1 czerwca montują nam N telewizję oraz internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 01.06.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 oj warto:) dzis montaz bojlera- bedzie wreszcie ciepla woda od czwartku do wtorku- obudowa kominka sroda - panele w salonie do konca tygodnia drugie malowanie aa i dzisiaj kuchnia bedzie konczona wreszcie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Czym szybciej będziecie na swoim wtedy będziecie mieli więcej czasu dla waszego synka. A lato w swoim domku, grill te sprawy. Synuś pewnie juz duży chłopak? Edytowane 1 Czerwca 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 01.06.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Synuś rośnie jak na drożdzach przedwczoraj pierwszy raz śmiał się "pełną piersią". Cudowne doświadczenie dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Wydaje mi się że teraz to coraz więcej takich chwil przed Tobą. Będzie coraz większy i szybciej będzie się uczył. A jak się czujesz na myśl o przeprowadzce? Musi to być ekscytujące uczucie że już za kilkanaście dni będzie się w swoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 01.06.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 już się nie mogę doczekać jezdze 2-3 razy w tygodniu na budowę i się "oswajam" najchetniej juz bym mieszkała, ale z Olusiem nie da rady. bo jak dla mnie warunki są już do mieszkania, no ale przy malowaniu to dizdzia nie może. dobrze ze teraz farby szybkoschnace są i prawie bezzapachowe. a Wy na kiedy placujecie zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 01.06.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Prawda, NASZ DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ja powoli też zaczynam myśleć już że to nie budowa a domek. Odkąd mamy styropian i nie widać pustaków to bardziej czuję się domowo. My nie mamy terminu kiedy się wprowadzimy, może się uda na jesień. Najpóźniej na Boże Narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Beatko, u Was to już sama końcówka, wierzę że nie możecie się doczekać kiedy zamieszkacie. Jak my zaczęliśmy decydować jak ma wyglądać dom to też już najchętniej bym chciała wprowadzać się od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.06.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 wczoraj ekipa zaczela obudowe kominka, skonczy we wtorek choc efekt bedzie widac pewnie za 2 tyg jak pomalujemy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 06.06.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) czekamy na fotki:) pozdrawiamy Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Grandzia13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts