kasiaa256 19.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dziewczyny struktura wygląda fantastycznie, tyle tylko, że akurat ten typ jest dosyć ostry w dotyku - nie polecam na klatke schodową. Ale ogólnie na klatke schodową nie ma nic lepszego - wcale nie widać sladów po malutkich rączkach Jak znajdę aparat to pokażę Wam moje cudo z wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dziewczyny struktura wygląda fantastycznie, tyle tylko, że akurat ten typ jest dosyć ostry w dotyku - nie polecam na klatke schodową. Ale ogólnie na klatke schodową nie ma nic lepszego - wcale nie widać sladów po malutkich rączkach Jak znajdę aparat to pokażę Wam moje cudo z wiatrołapu. ja jeszcze przeszlifuję papierem ściernym by nie była ostra ta struktura...................... ale rzeczywiście terazj jak jeszcze raz na nia spojrzqałam to lepiej nadawałaby mi sie do salonu na jedna scianę i kolorek mocno czekoladowy Wiatrołapem się pochwal, bo ja teraz intensywnie myslę, ponieważ za 2-3 tyg musze zrobić na klatce już ściany na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 my też zastanawialiśmy się nad pomysłem na klatkę schodową i tynk strukturalny albo coś w tym stylu jest najbardziej paktyczne a zarazem efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 22.03.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A ja muszę powiedzieć, ze wczoraj na targach budowlanych był Pan który robi właśnie tylki ale również tapety winylowe. Bardzo zachwalał, przy ich robocie gwarancja z tegoc o pamiętam 10 lat. Mocne, nadają się do mysia, łatwo się kładzie więc cena lepsza niż tynki, no i tysiące wzorów. mi się pomysł spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A ja muszę powiedzieć, ze wczoraj na targach budowlanych był Pan który robi właśnie tylki ale również tapety winylowe. Bardzo zachwalał, przy ich robocie gwarancja z tegoc o pamiętam 10 lat. Mocne, nadają się do mysia, łatwo się kładzie więc cena lepsza niż tynki, no i tysiące wzorów. mi się pomysł spodobał ja tynk kładę sama więc robocizna odpada i taniej zapewne też będzie.... a jaka satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.04.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://tullimy.blox.pl/resource/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://www.swinoujscie.zhp.pl/gfx/news/95_alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Z całego serca życzę Wam Świat pogodnych, spokojnych, wszystkimi barwami tęczy malowanych kraszanek, niech radość i szczęście pozostaną z Wami, a wiosenne motyle niech tańcem cieszą Wasze oczy przez rok cały. Lany poniedziałek niech przyniesie deszcz wszelkiego bogactwa. Wesołego Alleluja życzy Karollinka z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.04.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Halo, gdzie nam się koleżanka zagubiła? dawno tu nie zagląda, oj dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Beatka jak się pojawi to od razu pokaże wybudowany domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 09.04.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Halo, gdzie nam się koleżanka zagubiła? dawno tu nie zagląda, oj dawno Zgubiłam sie bo mi Murator "dobrze " zrobil ;/ Totlna masakra, nie mogłam odzyskac swojego loginu nie mówiąc już o haśle... a Was też nie wiem jak szukać, bo swój dziennik tylko przez googla znajduję, to szukaj na forum nie dziala.... DRAMAT!!! Ale ściskam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 przyzwyczaisz się szybciutko, mi się nowe forum bardzo podoba i powoli zaczynam zapominać o starym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.04.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam Czytałam właśnie Wasz dziennik - nasza rura/pion od kanalizy jest w garażu i tam nie przeszkadza wcale, spadki zachowane, ale strop mamy grubszy niz w projekcie. ... Pozdrawiam Kasia Po rozmowie z hydraulikiem tez robimy większy strop a właściwie grubszą podłogę nad stropem zeby spadki zachować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.04.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mam pytanko: czy kominy robiliscie takie jak w projekcie? z tych firm które sa polecane? czy coś innego? bo my musimy w ciągu tygodnia je kupić a pomysłu żadnego... Ogrzewanie kominek +gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Beatko napisałam u siebie w komentach bo tam najpierw zauważyłam Twój wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.04.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 aha, dodat tylko że kominy gotowe sa sporo droższe niż murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.04.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dziękuję Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.04.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Mam pytanko: czy kominy robiliscie takie jak w projekcie? z tych firm które sa polecane? czy coś innego? bo my musimy w ciągu tygodnia je kupić a pomysłu żadnego... Ogrzewanie kominek +gaz. Hej U nas sa takie kominy jak ponizej na zdjeciu: http://images49.fotosik.pl/227/535f37e7ce5e951emed.jpg Byly one nie co drozsze niz byly by murowane cegla. Rowniez w srodku znajduja sie ceramiczne rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 16.04.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 chyba takie bedziemy mieć, bo przy murowanmych bez wkładu trzeba uważac na wilgitne drewno, a ja nie chcę się tym stresować, szczególnie że przecież wszyscy sprzedają "suche" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.04.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 czy ktoś wie, dlaczego z nowego forum nie dostaję powiadomień o nowych wpisać? przez to trudniej mi Was odwiedzac ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts