Gość Angie83 01.06.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 podeślijcie Wasze pliki z kosztami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzięki, dotarło, na kompie w pracy nie mogę otworzyć:/ poprzegladam dopiero w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.06.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 czy ktos sie orientuje dlaczego (jesli wogole) drewno ze stempli nie moze isc do kominka na opał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 08.06.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 czy ktos sie orientuje dlaczego (jesli wogole) drewno ze stempli nie moze isc do kominka na opał? http://www.instalacjebudowlane.pl/4262-23-54.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.06.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.06.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 cześć Beatko, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.06.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 czesc Karolinka bylismy dzisiaj w bankach. az mnie mózg rozbolał ale jest nawet fajna opcja w Alior wiec nie musimy sie stresowac a budowa czeka na przypływ gotówki a co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.06.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 z tymi stemplami to gdzies na forum wyczytalam wpis "zeby kumuś do głowy nie przysżło tegow kominku palic :D" więc pytam bo byłam przekonana ze tak to zurzyjemy jesli nie odsprzedamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 09.06.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ale sie zaraz wkurze... klikam na wasze dzienniki a pojawia mi sie jakas strona z listą dzienników zamiast Wasze.... MASAKRA to nowe forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 09.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 U mnie to samo Co oni porobili z tymi dziennikami? Jak to teraz wszystko ogarnąć? O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 cześć Beatko, powiem Ci że do mnie tez nie przemawia nowa forma dziennika, ale skoro do fm przyzwyczailysmy sie to moze nie bedzie zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Przywitać sie tylko przyszłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.06.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 cześć Beatka, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 28.06.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 czesc dziewczyny w zeszłym tygodniu byliśmy w Pradze- ale koszmarnie drogo... a dzisiaj jestem chora i dopiero co mi net właczyli ;/ dramatiszen ;/ Luby pojechał kłaść strop więc wieczorkiem pewnie wrzucę jakieś foteczki No i biegnę szperać po Waszych dzienniczkach czy drugi wieniec jest równy na całą dugośc domu czy jednak nad garażem jest nizszy Bo ja uważam ze nizszy ale mój master chce równac Nie ma to jak koleżanki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 cześć Beatko, ale zazdroszczę Ci tej Pragi, piekna jest, chciałabym sie wybrać tam na jakis spokojny, romantyczny wypad we dwoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 28.06.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 NO I OCZYWISCIE ZE JEST NIZEJ! Co ja bym bez Was zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 29.06.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Karollinka, to się pakuj w auto i śmigaj tylko odradzam jedzenie i spanie w centrum z wrocławia to 3 godziny drogi no i po pradze warto poruszac sie metrem a saomochód zostawić koło hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 06.07.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Mam pytanie, dziewczyny, tym razem dotyczące stropu. Budujemy z terivy, a chodzi o strop nad wykuszem.Nasz majster upiera się, że wylewanie tam płyty (bo w projekcie na tym kawałku jest lany strop zamiast terivy obniży wysokość wykusza). czy ktoś tak robił?Jeśli laliście, to czy sufit macie na równo w salonie i wykuszu po wylaniu? Czy może macie wyżej w wykuszu? Mój majster tłumaczy to dokładnie tak, że płytę jak wyleje na równo to po ociepleniu (sufit od środka trzeba ocieplić bo to balkon) będziemy mieć niżej w wykuszu sufit niż w salonie o grubość styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.07.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Odpowiadam sama sobie Angie w reakcji na moej dramaty przysłała mi wtyczne mailem- WIELKIE DZIĘKUJĘ Jednak nasz kier.bud. uznał, że jak chcemy murowane ściany na górze to nie jest to najbezpieczniejsyz pomysł. TZN zbrojenie górne zamiast dolnego. Więc robimy dolne, co chyba też nazywa się podciągiemi będę miała belkę. Pamiętam, że chyba Sylwia też miała mieć belkę ale "wyprostowała" murarzy Ja belki lubię ale drewniane, dlatego tę drewnem obiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.07.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 witaj Beatko, my mamy terrive wszędzie, nad wykuszem też, murarze robili jakieś podciągi i sufit w salonie i w wykuszu jest na jednej wysokości, nie wiem jak Ci to wytłumaczyc dobrze i fachowo ale pod balkonem sa belki, nie wiem, może to widać na zdjeciach a jak nie to bym zrobiła fotke i podeslała Ci to bys zobaczyła o co mi chodzi, jeśli ocieplimy styropianem balkon to sufit bedzie ciut niżej niz w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts