Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Beaty i Wojtka- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 555
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześc Dzieczyny :)

Brzusio rośnie choc powoli :) na razie przytyłam tylko 2,5 kg z czego połowa to biust :D a to 17 tydzień :) Jutro idziemy zobaczyć Malucha i może będzie już pełć widać :)

Na budowie kończy się więdźba. Jutro jadę zrobić zdjęcia trójkąta czy aby na pewno jest ok :)

Dzisiaj ma przyjechać dachówka.

A w poniedziałek ogrodzenie. Troszkę trzeba było poczekać.

Prace powoli ale do przodu. dlatego nic nie piszę- niewiele się zmienia. Poza tym że się okazało po inspekcji Rodzicków, że Pan Majster szanowny jednak nie zostawił dziury w stropie na rurę do rozprowadzenia ciepła... bo jemu sie wydawało że nam chodzi o co innego.... eh. Będą kuć ;/ jak dobrze ze to teriva a nie monolit :D

Teraz siedzę na forum i szukam informacji o kominkach.

Polecano mi w sklepie DOVRE ale po przeczytaniu forum chyba się skusze ku rodzimej Tarnavie :)

Pozdrowionka dla Was wszystkich :)

Teraz siedzę na forum i szukam informacji o kominkach.

Polecano mi w sklepie DOVRE ale po przeczytaniu forum chyba się skusze ku rodzimej Tarnavie :)

Pozdrowionka dla Was wszystkich :)

No cóż, Dovre zdecydowanie godne jest polecenia ale nie oszukujmy się, poziom cenowy ich produktów jest delikatnie mówiąc wysoki.... :rolleyes:

z tym przepłacaniem to jak najbardziej- nie zawsze to co najdroższe jest najlepsze. Często płaci się za "metkę".

Mój Mąż mi dzisiaj doniósł, że rozmawiał z Panem Majstrem i usłtyszał " trójką już jest ale nie taki jak w projekcie tylko inny bo ten z projektu jest do D i si enie dało. Ale zrobiłem dobrze". No i kurczaki musze tam jutro jechac zobaczyć co to jest "dobrze" wg. Pana Majstra... już się boję:)

Gość Angie83

My też niestety mieliśmy klopot z tym trójkątem, okazuje się, że rzeczywiście cos źle jest w projekcie. Ale na szczęście nasz dekarz jakoś dał radę. Beatka jesli Wasz Majster zwrócił na to uwagę to nie powinno być źle, poradzi sobie :)

Też czekam na foto relację :)

Cześć Beatko:)

Cześc Dzieczyny :)

Brzusio rośnie choc powoli :) na razie przytyłam tylko 2,5 kg z czego połowa to biust :D a to 17 tydzień :) Jutro idziemy zobaczyć Malucha i może będzie już pełć widać :)

Fajniutko że wszystko dobrze. Wolelibyście dziewczynkę czy chłopca?

A no i jestem ciekawa jak Wasz pan majster poradził sobie z trójkątem. U nas w pierwszej wersji chcieli zrobić trapez zamiast trójkąta. Ale mi się bardziej podobało z trójkątem i musieli tak zrobić.

Do zobaczenia i miłego dnia wszystkim życzę:)

witaj Beatko no i jak roboty na budowie?

widzę że i u Was są problemy z trójkątem, u nas jest spaprany niestety i teraz ciężko go sensownie obrobic, prawda jest że dopiero którys z kolei dom budowałoby się z mniejsza ilościa błędów.

co do kominka to my zastanawiamy sie nad Mają albo Zuzią, mam nadzieję że na nasze potrzeby wystarczy.