BeataWojtek 29.09.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 co do tynków chyba będą te tradycyjne, bo słyszałam że są dużo zdrowsze niz maszynowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.09.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 co do tynków chyba będą te tradycyjne, bo słyszałam że są dużo zdrowsze niz maszynowe. Tej opinii nie słyszałam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.09.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Zapowiada się bardzo ładne ogrodzenie. My się zdecydowaliśmy na kowala ale to trochę po znajomości. Więc i cena trochę inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.10.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam Beatko. Domek rosnie, brzusio rosnie....... cóż więcej do szczęścia potrzebne.......................... gratki i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.10.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Cześć Beatko:) Cichuteńko tu u Ciebie:):) Co porabiacie na budowie? Ogrodzenie już zaczęte? A co u Ciebie? Brzuszek urósł przez ostatnie dni? Pozdrowienia dla Ciebie i maleństwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 12.10.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Cześc Dzieczyny Brzusio rośnie choc powoli na razie przytyłam tylko 2,5 kg z czego połowa to biust a to 17 tydzień Jutro idziemy zobaczyć Malucha i może będzie już pełć widać Na budowie kończy się więdźba. Jutro jadę zrobić zdjęcia trójkąta czy aby na pewno jest ok Dzisiaj ma przyjechać dachówka. A w poniedziałek ogrodzenie. Troszkę trzeba było poczekać. Prace powoli ale do przodu. dlatego nic nie piszę- niewiele się zmienia. Poza tym że się okazało po inspekcji Rodzicków, że Pan Majster szanowny jednak nie zostawił dziury w stropie na rurę do rozprowadzenia ciepła... bo jemu sie wydawało że nam chodzi o co innego.... eh. Będą kuć ;/ jak dobrze ze to teriva a nie monolit Teraz siedzę na forum i szukam informacji o kominkach. Polecano mi w sklepie DOVRE ale po przeczytaniu forum chyba się skusze ku rodzimej Tarnavie Pozdrowionka dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.10.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Teraz siedzę na forum i szukam informacji o kominkach. Polecano mi w sklepie DOVRE ale po przeczytaniu forum chyba się skusze ku rodzimej Tarnavie Pozdrowionka dla Was wszystkich No cóż, Dovre zdecydowanie godne jest polecenia ale nie oszukujmy się, poziom cenowy ich produktów jest delikatnie mówiąc wysoki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 12.10.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no własnie do konca roku jest promocja i panowama jets tylko 200 zł drozsza do tarnavy. ale sie naczytalam ze gwarancji nie dotrzymują;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 (edytowane) Co do gwarancji i innych podobnych zagadnień wypowiedzieć się nie mogę, wiem tylko że marka Dovre stoi dość wysoko w rankingach kominkowych.... Edytowane 12 Października 2010 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 12.10.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no stoi wysoko bo niby norweskie... ale produkowane w belgii. Do tego Polski importer nie uznaje reklamacji tweirdzac zawsze, ze zlym drewnem bylo palone. eh... są wątki na muratorze, ja sie juz naczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.10.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Po raz kolejny więc okazuje się, że nie zawsze warto przepłacać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 13.10.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 z tym przepłacaniem to jak najbardziej- nie zawsze to co najdroższe jest najlepsze. Często płaci się za "metkę". Mój Mąż mi dzisiaj doniósł, że rozmawiał z Panem Majstrem i usłtyszał " trójką już jest ale nie taki jak w projekcie tylko inny bo ten z projektu jest do D i si enie dało. Ale zrobiłem dobrze". No i kurczaki musze tam jutro jechac zobaczyć co to jest "dobrze" wg. Pana Majstra... już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.10.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 No niestety, te trójkąty są zmorą większości koniczynkowców - czekamy na fotorelację jak się udało majstrowi z kłopotu wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 13.10.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 My też niestety mieliśmy klopot z tym trójkątem, okazuje się, że rzeczywiście cos źle jest w projekcie. Ale na szczęście nasz dekarz jakoś dał radę. Beatka jesli Wasz Majster zwrócił na to uwagę to nie powinno być źle, poradzi sobie Też czekam na foto relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.10.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Cześć Beatko:) Cześc Dzieczyny Brzusio rośnie choc powoli na razie przytyłam tylko 2,5 kg z czego połowa to biust a to 17 tydzień Jutro idziemy zobaczyć Malucha i może będzie już pełć widać Fajniutko że wszystko dobrze. Wolelibyście dziewczynkę czy chłopca? A no i jestem ciekawa jak Wasz pan majster poradził sobie z trójkątem. U nas w pierwszej wersji chcieli zrobić trapez zamiast trójkąta. Ale mi się bardziej podobało z trójkątem i musieli tak zrobić. Do zobaczenia i miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.10.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 witaj Beatko no i jak roboty na budowie?widzę że i u Was są problemy z trójkątem, u nas jest spaprany niestety i teraz ciężko go sensownie obrobic, prawda jest że dopiero którys z kolei dom budowałoby się z mniejsza ilościa błędów. co do kominka to my zastanawiamy sie nad Mają albo Zuzią, mam nadzieję że na nasze potrzeby wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 18.10.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Będziemy miec Synusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.10.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Z poniedziałku same dobre wiadomości:) Jak się miewa synek z mamusią? Co do okna to na fakturze mam podane wymiary okna 1760mm x 1250mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.10.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Dzięki Sylwia, znaczy się że z tym oknem to wszędzie podobnie. Mamy się bardzo dobrze gdyby nie rosnący brzuch to bym chyba nie wiedziała że w ciązy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.10.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Cześć Batko:) Dzięki za odwiedziny w dzienniku:) A gdzie Twoja fotorelacja z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts