Cynamonka 24.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 czy był już taki temat, bo nie mogę znaleźć? na cito potrzebuje kupić lakier do parkietunie chcę wodnego, bo ma być do przedpokoju więc szybko by się starłmusi być jak najmniej śmierdzącydoradźcie konkretną firmę/nazwę, tak żeby w marketach budowlanych był dostępna na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t.bialecki 24.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam,Polecam Ci lakiery firm BONA lub DEVA.Ja kupowałem je w firmie PARKIET STUDIO na Bartyckiej,zresztą całą podłogę i montaż też,polecam.Solidnie,profesjonalnie,dobre ceny. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 24.02.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 właśnie czytam o tych lakierach Bonatylko się zastanawiam czym się różni Resident od Spectra ?czy one są dostępne w marketach budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 24.02.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Lakiery z logiem BONA należą do grupy produktów profesjonalnych. Tego typu lakiery są sprzedawane wyłacznie w specjalistycznych punktach sprzedaży . Wynika to z założenia, że jakość fachowego przekazu co do sposobu zastosowania przekłada sie na zadowolenie klienta i wzrost sprzedaży. Takie są założenia polityki sprzedaży firm dbających o swoją renomę. Proponuję zastosować Bona Traffic. Wejdż na http://www.bonapolska.pl tam znajdziesz dystrybutora lub profesjonalny punkt sprzedaży. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 28.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pytałem o lakiery firmy deva, tu na forum o parkietach. I jeden z fachowców powiedział że są bardzo dobre, a nie śmierdzący to, z tego co pamiętam deva transit i ten lakier polecił mi też parkieciarz, który odnawiał podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 28.02.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ale to chyba wodny lakier jest zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts