slonko 24.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 hello witam serdecznie od jakiegos czasu czytam forum, zachwycam sie Waszymi domami, wnetrzami i podziwiam wytrwalosc !!!! w planach a raczej marzeniach (poki co ) mamy budowe domku na waskiej dzialce rodzicow pewien zamysl budowlany juz jest i wyszukane projekty jak zaloze watek w odpowiednim miejscu to zapraszam - mile widziane wszelkie opinie, uwagi oraz rady aaaa i co mnie ogranicza nieco czasowo (bo moglabym czytac forum dzien i noc tyle tu przydatnych informacji) -- to moja cudowna pareczka - moje oczka w glowie to dla nich rowniez chcemy postawic dom, bo juz nam sie ciasno robi Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/138846-slonkowe-powitanie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts