rasia 21.03.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja jednak bym nie zabudowywała tego trójkąta:no:... nie pasuje mi zabudowa do Aurory, straci swój charakter wanny wolnostojącej, poza tym nie zabudujesz jej idealnie z linią, będziesz musiała zostawić szparkę, której już nie wyczyścisz nawet szczoteczką do zębów;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Pesteczko inspiracje fajne, ale przy tej wannie inaczej to wyjdzie ......... musze pospieszyc sie z zakupem wanny i ja po prostu ustawic, tak chyba bedzie najlepiej Rasiu mam takie samo odczucie że przez zabudowanie trojkata strace caly efekt wanny (a to ona miala być tą perełka w tej lazience) ale jak widzicie instalacje mam jak mam (i nie winie tu instalatorow, po prostu mea culpa ........ to nie byl ten czas, działo się za duzo rzeczy i za szybko, no i tak wyszlo) teraz musze cos tak wymyslic, by bylo wygodnie, pewnie nie bedzie juz to samo, co zamierzalam, ale jak z tego wybrnac, by nie skopac ?? opcja 1 - czy jak odsune wanne bardziej od sciany to bedzie dobrze ?? czerwony prostokat to slupek z bateria opcja 2 - wanna zamiast przy sciance pod skosem bedzie bokiem przy sciance z oknem (czyli na wizualkach ta na dole, w rzeczywistosci sciana po lewej jak sie wchodzi do lazienki) opcja 3 - wanna prosto pod sciana ze skosem, ale woda leje sie w nogach Edytowane 15 Maja 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Słonko, skoro Ty tej wanny jeszcze nie kupiłaś, to pomyślałabym o zmianie:rolleyes:, np na wrzucaną przez Pesteczkę Ego z Koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Słonko, skoro Ty tej wanny jeszcze nie kupiłaś, to pomyślałabym o zmianie:rolleyes:, np na wrzucaną przez Pesteczkę Ego z Koła? wanna zamowiona (jak wszystko inne) ......... kwestia przywiezienia zle sie wyrazilam ...... ale ja tak okreslam - dopiero to, co mam na miejscu to kupione, jak dotkne i zobacze u siebie ale nie zaluje, bo ona naprawde jest wygodna i ma w sobie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) troche pokombinowalam, zabudowa naroznika ale nie trojkatna jednym z bokow mozna zrobic polke schowana we wnece na podreczne kosmetyki (tak mysle, ze na tym krotszym, wtedy nie bedzie ona widocznaco myslicie ?? bedzie dobrze ?? Edytowane 15 Maja 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.03.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Słoneczko, nie rób takich ostrych kątów. Nie dasz rady tego wymyć. Ja dlatego tak, a nie inaczej wstawiłam ten trójkąt zabudowy. Przemyśl to dobrze, jak już wannę będziesz mieć na miejscu i zrób model zabudowy ze styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 dobrze Pesteczko, przemysle to ja wiem, ze chcesz dobrze i cenie Twoje rady - naprawde dlatego pytam wlasnie Was, bo kazde spojrzenie jest cenne jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje jutro pojde i poustawiam styropiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.03.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 slonko-JEZDEM:lol2: Po pierwsze to ja sie z Toba gdzies przelatywalam na innych watkach a widze ze u Ciebie nie bylam chyba:rolleyes: Wiec rozumiem ze problemem jest co postawic obok wanny aby baterie zamontowc? Moim skromnym zdaniem-nie zabudowywac na full tej dziury za wanna-zrobi sie ciezko i bedzie "przerost formy nad trescia";) Polasilabym sie na wybudowanie slupka-u mnie w gornej lazience taki mam-wanna KOLO EGO stoi jako wolnostojaca a obok w lekkiej osdleglosci "wybudowalam" slupek tylko na baterie-nie wyglada ciezko a efekt calkiem fajny:)-chyba POZDRAWIAM I MUSZE NADROBIC TWOJE CUDENKA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gumisiowa jak milo ciesze sie, ze do mnie dotarlas znam Twoja lazienke mam ja w inspiracjach (bo jest swietna ) i nawet pokazywalam plytkarzowi ze takie cos chce ale pytanie czy z tego miejsca gdzie jest teraz woda mozna podciagnac na scianke pod skosem ?? czy to nie za daleko ?? tak wstepnie mialo wlasnie byc u mnie Pesteczko tak patrze na Twoja propozycje i rysunek z ta zielonkawa zabudowa, a na moja rozowa zabudowe - to podobny kształt dzis maz rozmawial z fachowcem i bedzie mozna troche skuc wylewke i przesunac brodzik, zatem siedzisko przy prysznicu bedzie takie jak planowalam - jupi nie odsuniemy sie od sciany zbyt duzo ale kazde kilka cm jest juz na plus moze i w kwestii slupka cos zaproponuje jak ja bym chciala, by ktos za mnie znalazl rozwiazanie .............. jestem taka zmeczona ............. ale juz nie narzekam, ciesze sie, ze chociaz na tym polu sprawy ida do przodu ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Super . To może też nieco podkują przy wannie? No właśnie dlatego chciałam się upewnić co do tej wanny. U mnie też będzie zaraz przy ścianie, ale to celowy zamysł - mam taki pas kąpielowy w którym jest prysznic i właśnie ta wanna. W sytuacji odsunięcia od ściany idealna byłaby bateria wolnostojąca, ale wiem, że "po ptokach". Nic to - nie martw się Na pewno można to ogarnąć. Na pewno znasz łazienkę MarJel - może tak dałoby się jeszcze pokombinować w wylewce? Aaa... pytałaś o moją baterię. Planuję taką: to też Tres ale linia Max - różni się chyba tylko okrągłym mocowaniem do ściany. http://www.isnetlazienki.pl/files/produkty/org/9/1359714609061170011.JPG Źródło Edytowane 22 Marca 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Podobny, ale jak będziesz podejmować decyzję, to bierz pod uwagę, żeby nie było kątów ostrych (albo zbyt ostrych) na styku zabudowa–ściana i zabudowa–bok wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.03.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Kurde a gdzie jest teraz woda?Mnie sie wydaj ze wszystko sie da jak sie chce;)Ja w trakcie kafelkowania kulam kawalek wylewki zeby rure wpuscic w podloge pomiedzy slupkiem a wanna..Chyba da sie rurke jeszcze przeciagnac?PEWNIE SIE DA-WYCIAGNIJ PASA I HUZIA NA JOZIA:lol2:TZN. na hydraulika:lol2: I jestem zaszczycona ze jestem w inspiracjach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.03.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Gumisiowa woda jest po lewej stronie ........... zobaczymy w sobote odkrylam, ze zamowiony brodzik ma szerokosc 90cm, a ja caly czas bylam pewna, ze 100 (pewnie dlatego, ze taki chcialam, a nie bylo, nie pamietam ) ale to nic - ponoc da sie troche skuc - przesuniemy sie nieco z brodzikiem (jakies 10-15cm), siedzisko bedzie na 25 (20 to troche malo) instalatorzy moga dzialac dopiero po swietach, wiec musimy czekac (ale na spokojnie, nie pali sie, mamy czas) slupek przy wannie bedzie cos miedzy tym, co Pesteczka proponuje, a tym,co ja wymyslilam zobaczymy jak wyjdzie ale miejsca tam jest tyle, ze spokojnie mozemy wanne od sciany odunac i nieco po skosie ustawic bedzie "si" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.03.2013 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img838.imageshack.us/img838/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 29.03.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Pogodnych,zdrowych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Starki padali, ze w tym dniu slonce skoko z wielgigo szczynscio. Jo wom zycza gryfnych geszenkow od Hazoka, kupa maszkietow i by colki swiot Was pszajal! A w lony poniedzialek by wszyjskie gryfne frelki lozily ganz mokre! Takie życzonka dostałam i popycham dalej, bo fajne (choć nie do końca rozumiem). Rychłej wiosny Wszystkim zaglądającym tutaj, a jaja wstawiam black&white, zgodnie z tryndami na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://foto3.m.onet.pl/_m/f51cccac32d708296efcb0b78453fe83,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 30.03.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt !!!! Dużo zdrowia, miłości !! Spełnienia wszystkich marzeń i szybkiej realizacji wszystkich planów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts