slonko 17.01.2014 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Asia te kryszlatki sa przeznaczone do lazienki, ale przy tym prysznicu to jednak za blisko co nie ukrywam mnie cieszy, bo moge zastosowac ekonomiczna wersje tylko jaka ?? czy taka tubka, ktora mam w kuchni z ledami moglaby byc ?? Amglad ojej dziekuje Ci bardzo tyle milych slow, to miod na moje serce odnosnie krysztalow - nie przepraszaj, rozumiem, ze nie kazdy je lubi ..... mi samej tez nie podobaja sie kazde krysztalki, tak naprawde to niewiele mnie chwyta za serce i to nie chodzi o to, ze musza byc wielkie i robic WOW, ale cos w sobie maja co mnie urzeklo te, ktore mam w rzeczywistosci prezentuja sie lepiej, co zgodnie i szczerze stwierdzila kolezanka ale pozwol, ze wykorzystam Twoja niechec do tego typu lamp - moze mi doradzisz, co zamiast nich do czarno-bialej lazienki ??? moze Twoje spojrzenie bedzie dla mnie ratunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) ale pozwol, ze wykorzystam Twoja niechec do tego typu lamp - moze mi doradzisz, co zamiast nich do czarno-bialej lazienki ???moze Twoje spojrzenie bedzie dla mnie ratunkiem Słońce a czemu nie tubki tam? Nie podobają Ci sie, czy zbyt oklepane?fakt, zwisy by tam nieźle wyglądały, łazienka wygląda na wysoką. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.01.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Hej Słonko, piękny domek dawno mnie nie było na FM i nawet nie wiedziałam, że już się przeprowadziliście. Gratulacje !!! pewnie już gdzieś pisałaś, ale nie mogę znaleźć - czy możesz mi powiedzieć, co to za lampa na stołem jadalnianym, plisss ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No dumna jak paw jestem z Ciebie Słoneczko!!! Galeria the best! i wierzę, ze będziesz ją uzupełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.01.2014 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Amglad fakt, lazienka dosc wysoka...... Tubki mi sie podobaja,nawet bardzo, tylko czy jesli dam 2 to nie bedzie zbyt skromnie ?? w sensie, ze jakos tak malo przy prysznicu ok, ale nad umywalkami ta tubka chyba zginie ...... sama nie wiem .... Lidszu jak sie ciesze, ze mnie odwiedzilas i bardzo dziekuje ciesze sie, ze Ci sie podoba lampa nad stolem to Monaco edit: Rasia uzupelnie galerie, bo jeszcze kilka fajnych elementow zostalo do pokazania i oczywiscie jesli przybedzie cos nowego, tzn znikna braki, to fotki wymienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.01.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Przyszłam się oficjalnie przywitać http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/k015.gif I powtórzyć to co pisałam u Asi: piękna kuchnia, wspaniały blat. Wspaniała przestrzeń. Niestety zdołałam na razie poczytać początki wątku, dylematy dot. wyboru projektu. Co ostatecznie wybudowaliście i jak rozwiązaliście temat pralni? (na pewno gdzieś to jest napisane, ale teraz znaleźć to potrzeba trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Cześć Słonko:) Baaardzo podoba mi się Twój dom:) Wszystko do siebie pasuje i widać że włożyłaś w urządzanie serce:hug: Będę zaglądać i może coś zgapię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wow - galeria!! Super Słonko, cieszę się że pokazałaś swoje piękne wnętrza - na pewno będą inspiracją dla wielu osób:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.01.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Słonko-BOSKIE wnętrza!!!!!!Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2014!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 19.01.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mam pytanko w sprawie okien. Też chcemy w kolorze antracytu. Jakiego producenta wybraliście? Czy profile są gładkie?, czy mają jakąś strukturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 S...łonko czytam wpisy Dziewczyn i zorientowałam się, że zamieściłaś coś extra Piękne są Twoje wnętrza. Cieszą oczy i serce, bo wiem jak wiele pracy temu poświęciłaś. Teraz widać większość i można sensowniej doradzać , zatem myślę, że spokojnie możesz dać przy umywalkach kryształki, bo będzie to spójne z resztą lamp w domu (może znajdziesz coś tańszego?) lub jakiś czarny zwis, a w okolicy prysznica tubkę (nie orientuję się czy są jakieś specjalne do wnętrz wilgotnych), ale Basia74ma chyba zwykłe nawet w samym prysznicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.01.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wow, Słonko galeria, no, no, no bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.01.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 słonko super ze fotki są w jednym miejscu mam pytanie po raz mioil pierwszy bo teraz doszłma do wyboru farb ...co masz u siebie ?? W kuchni masz jakieś specjalne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.01.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Przyszłam się oficjalnie przywitać http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/k015.gif I powtórzyć to co pisałam u Asi: piękna kuchnia, wspaniały blat. Wspaniała przestrzeń. Niestety zdołałam na razie poczytać początki wątku, dylematy dot. wyboru projektu. Co ostatecznie wybudowaliście i jak rozwiązaliście temat pralni? (na pewno gdzieś to jest napisane, ale teraz znaleźć to potrzeba trochę czasu Rocia witam Cie serdecznie i dziekuje za mile slowa pralnia jest na dole obok malego wc i z niej przechodzi sie do kotlowni jest calkiem spora ok. 8 m2, przy okazji pelni funkcje spizarki i schowka wg proj. byla tam lazienka Cześć Słonko:) Baaardzo podoba mi się Twój dom:) Wszystko do siebie pasuje i widać że włożyłaś w urządzanie serce:hug: Będę zaglądać i może coś zgapię?? Luka dziekuje jesli jakies rozwiazania u mnie Ci sie przydadza, to zgapiaj smialo Wow - galeria!! Super Słonko, cieszę się że pokazałaś swoje piękne wnętrza - na pewno będą inspiracją dla wielu osób:D Chloe milo mi, ze tak myslisz a dla mnie fakt iz moge kogos inspirowac bedzie ukoronowaniem tegoco zrobilam Słonko-BOSKIE wnętrza!!!!!! Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2014!!!! Gumiska kope lat fajnie, ze zajrzalas dziekuje bardzo za pochwale i za zyczenia:) dla Ciebie rowniez naj naj najlepsze zyczenia na ten rok Mam pytanko w sprawie okien. Też chcemy w kolorze antracytu. Jakiego producenta wybraliście? Czy profile są gładkie?, czy mają jakąś strukturę? okna wybralismy Schuco, antracyt jest gladki, okna sa bardzo cieple i piekne ciesze sie, ze takie wlasnie wybralismy, wiec jesli moge, to polecam !!!! S...łonko czytam wpisy Dziewczyn i zorientowałam się, że zamieściłaś coś extra Piękne są Twoje wnętrza. Cieszą oczy i serce, bo wiem jak wiele pracy temu poświęciłaś. Teraz widać większość i można sensowniej doradzać , zatem myślę, że spokojnie możesz dać przy umywalkach kryształki, bo będzie to spójne z resztą lamp w domu (może znajdziesz coś tańszego?) lub jakiś czarny zwis, a w okolicy prysznica tubkę (nie orientuję się czy są jakieś specjalne do wnętrz wilgotnych), ale Basia74ma chyba zwykłe nawet w samym prysznicu. Ewa bardzo Ci dziekuje no tak pracy wlozylam sporo ..... I jeszcze troche mnie czeka, ale to juz drobiazgi z porownaniu z reszta dziekuje za opinie ws. oswietlenia w lazience czyli spokojnie nad wc umieszcze tubke, a nad umywalkami bedzie cos efektownego, zbieram zatem na to, co sobie upatrzylam a tubke kupie jak najwczesniej Wow, Słonko galeria, no, no, no bardzo mi się podoba! Channel ciesze sie, ze Ci sie podoba jeszcze kilka zdjec dodam słonko super ze fotki są w jednym miejscu mam pytanie po raz mioil pierwszy bo teraz doszłma do wyboru farb ...co masz u siebie ?? W kuchni masz jakieś specjalne ?? Ivy farby w kuchni sa 2, ta czesc nad poziomym oknem to dekoral, szlachetna szarosc czy jakos tak (musialabym dokladnie sprawdzic nazwe), reszta to Kabe kolor z mieszalnika jak trzeba to sprawdze Kabe mam w wiekszosci domu i bardzo mi te farby odpowiadaja, wg mnie lepsze niz dulux i porownywalne z beckersem one nie sa dedykowane jakos specjalnie do kuchni, ale u mnie tam nie ma potrzeby, gdyz nad blatem mam 1 rzad plytek i mozaiki ale z tego co sie orientuje, to Kabe ma przerozne farby, wiec pewnie i do kuchni by cos zaproponowali jesli cos jeszcze potrzebujesz to pytaj Dziewczyny raz jeszcze chce Wam podziekowac za wszystkie mile slowa i komplementy tym bardziej mnie one ciesza, iz plyna z Waszych ust, Was, ktore macie przepiekne domy, cudnie urzadzone wnetrza, dopasowane w kazdym calu ze smakiem i wyczuciem ciesze sie, ze jestem w Waszym gronie i dzieki Wam czesc moich wyborow byla taka,a nie inna razem latwiej osiagnac to, co w glowie nam sie kotluje DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.01.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ojeja, ale wzruszająco. Tylko Ty tak potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.01.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ojeja, ale wzruszająco. Tylko Ty tak potrafisz slodzisz mi, czy mi sie zdaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 slodzisz mi, czy mi sie zdaje ? Słodzisz forumkom, czy mi się zdaje? Hehe... Ja słodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.01.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) No ba ... ale przeciez prawde mowie zreszta odrobina miodu jeszcze nikomu nie zaszkodzila samo zdrowie to jest cos, co tygryski lubia najbardziej zatem for all of you http://www15.uta.fi/festnews/fn2000/uutiset/la2000/lakuvat/puh.jpg na zdrowie p.s. jak pewnie wiesz, ja bez powodu nie slodze Edytowane 22 Stycznia 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.01.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 O mioooodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 24.01.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam się u Ciebie:) Fajnie mieszkasz, mam pytanko o tapetę z wiatrołapu. Co to? Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts