Emila3000 23.11.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 nie pamietam do czego ta farba ma być ale zerknij tutaj http://beckers.pl/produkty/beckers-designer-aqua-lackfarg-40.html 9 tyś kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.11.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Z tego co się orientowałam to z gotowych farb trudno o miętę, ja kupiłam białą i mieszałam z pigmentami sama, zielony pigment i troszkę niebieskiego, tyle, że robiłam to na małą skalę, malowałam jakieś pierdy, to nie opłacało się kupować puszki farby z mieszalnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 23.11.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Catti tapeta jest obłędna! Efekt 3d wymiata, bo myślałam, że to są motylki do przyklejenia na ścianę!! Słonko ja mam od trzech lat tablicówkę benjamina moora w kolorze jakimś*grafitowym o numerze i nazwie, której nie pamiętam. Ale szczerze i gorąco mogę polecić. Najtańsza nie była, bo jakoś ponad 100zl za niecały litr, ale jest mega wydajna i super się spisuje. No i jeśli chodzi o tę firmę to maja wszystkie kolory z wzornika dostępne. NAsza nie jest czarna, dlatego była droższa. Czarna chyba jakies 90zł za 0,9L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.11.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Któraś dziewczyna podawała kiedyś linka do testu farb tablicowych http://exeo.wroclaw.pl/farba-tablicowa-wielki-test/. Może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 23.11.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 (edytowane) SylwiaS można gdzieś obejrzeć Twoje wnętrza ? Zastanawiam się nad założeniem wątku, na razie ze zdjęciami krucho. Postaram się coś wrzucić, np. zdjęcia łazienki abyś miała obraz w jakim klimacie urządzam moją chatynkę Edytowane 23 Listopada 2015 przez SylwiaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.11.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Moja łazienka wygląda tak. Tylko bardzo proszę, nie bądźcie zbyt krytyczne. Słonko-przepraszam za zaśmiecanie moimi zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.11.2015 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Emilia na pierwszy rzut ma iść krzesło i tablica ........ tylko tak myślę o kosztach, by przemalowanie tej tablicy nie było droższe niż nabycie nowej ale dzięki Casuall no właśnie - na drobne rzeczy nie opłaca się farby z mieszalnika ....... jednak ryzykować z barwniekiem nie będę, bo mogę tej mięty nie uzyskać chyba się skończy po prostu na białej dzięki za link bardzo pomocny matkaleena dzięki za info SylwiaS bardzo ładna łazieka - szarości moje ulubione nie zaśmiecasz - sama chciałam przecież zobaczyć możesz pochwalić się więcej, zanim założysz własny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.11.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 ja chyba jednak będę sama barwić pigmentami farbę. Mam już bardzo dobre doświadczenie z tym, sama zmieszałam farbę do pokoju Julki, Wyszedł mi idealny błękit. Jest jeszcze jeden patent który robiłam z farbami do drewna. Żeby uzyskać przyjemne pastelowe kolory zwykłą farbę barwiłam farbami akwarelowymi. Może w plastyku uda Ci sie kupić tubkę farby w ładnym morskim kolorku, który po rozbieleniu da ładną mięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.11.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Emilia dzięki za patent czy polecasz jakieś konkretne akwarele, czy z każdymi może się udać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.11.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 ja miałam takie zwykłe z lidla w tubkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 słonko-zegar wysłałam -PRZEPRASZAM ŻE TAK PÓŹNO:sick::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.11.2015 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 dzięki widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Słonko hej Czy ja już mówiłam, że nie nadrobię? a zegar będzie fajnie pasować pokaż koty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.12.2015 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Venuska jak zrobię nowe zdjęcia kotom, to wkleję oki pokazuję moje skromne ozdoby (są, jakie są, ze względu na futrzaki, młody jest na chwilę obecną tak psotny, że wszędzie wejdzie i wszystko zaczepia urocze serduszko z Tch - mój świeży nabytek nie wiem, czy zostanie tu docelowo, ale jest fajnie na stole na razie jest tak inne fragment choinki z jedyną własnoręcznie popełnioną ozdobą Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.12.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 pięknie! serduszko cudne na pewno znajdziesz mu takie miejsce, żeby cieszyło oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.12.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Śliczności Moja domowa choina właśnie przyjechała i czeka na oprawienie w stojaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 slonko, cudnie!! Aż z uciechy bym zadzwoniłam tym aniołkowym dzwoneczkiem Śliczne wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.12.2015 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) naprawdę Wam się podoba ? to fajnie cieszę się, bo czasem coś, co ja uważam za urocze, skormne, czy eleganckie przez minimalizm, to innym może nie pasować innym, ale na Wam dziś popełniłam DIY nie jest takie spektakularne, jak wielu dziewczyn z forum, ale zrobilam z tego co mialam w domu, bo drobiazgi, jakie chcialam uzyc mi wykupiono tak to jest w malym miasteczku .......... Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.12.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 jest wianek elegancki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Wianek jest pierwsza klasa! Piękny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts