slonko 09.12.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Hej Venuska dzięki trochę się u nas pozmieniało, ale nie za wiele - najwięcej w pokojach dzieci masz rację - zleciało Ty częściej aktualizujesz galerię, u mnie wiele zdjęć zniknęło, nie pamiętam gdzie je miałam, ale jeszcze mając tam konto porobili płatne i wszystkie wcześniejsze usunęli ........... zdążyłam skopiować co się dało, ale nie miałam czasu ich przerzucić i wkleić tutaj zmieniłam więc na inną stronę ...... może ta będzie lepiej funkcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.12.2016 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości. Pod żywą choinką niech się znajdzie dużo prezentów. Wiele sentymentów ze Świąt dających radość odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok aby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Edytowane 24 Grudnia 2016 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.01.2017 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 hej hej dziewczyny poratujcie potrzebuję olej do drewna muszę zaolejować nowy stolik kawowy (ma piękny dębowy blat) i nie chcę kupić byle czego pamiętam, że już nie raz była mowa w różnych wątkach, ale nie mogę teraz nigdzie znaleźć napiszcie proszę z jakich jesteście zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ja mam Altax i chyba Pusia też. Dobry olej, nie za drogi, ale mam mało możliwości kolorystycznych. No, i jest raczej na duże powierzchnie. nie ma małych opakowań.Świetne opinie ma Osmo, ale w kontekście podłogi. Potrzebujesz do stolika więc poleciłabym Ci Starwax. Używam ich specyfików do starych mebli. Są świetne. Możesz wybrać olej, olejowosk lub wosk. Zależy jak twardą powierzchnię chcesz uzyskać. Mają gamę produktów czyszczących, barwiących, postarzających. To są specjalistyczne produkty dla amatorów. Są dostępne w LM w dziale z lakierami, farbami i olejami do zabezpiecznia drewna.http://www.starwax.pl/kategoria-produktu/pielegnacja-wyposazenia/drewno/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.01.2017 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Pestko bardzo Ci dziękuję za szybki odzew potrzebuję olej bezbarwny, który jedynie zabezpieczyć przed wilgocią ten piękny blat bym mogła przecierać wilgotna szmatką bez żadnych obaw, a jeśli coś się wyleje by się nie zniszczył któtko mówiąc impregnacja ale pozostawiam naturalny odcień drewna to stolik kawowy, ale jest dość spory pamiętam, że Julianna polecała olej, ale nie wiem właśnie który ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Julianna pisała o Osmo, jeśli dobrze pamiętam. Myślę, że do Twoich celów najlepszy będzie wosk Starwax. Jest wytrzymalszy i twardszy niż olej. No, i co nie jest bez znaczenia, opakowanie jest małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.01.2017 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Pestka właśnie to osmo chodzi mi po glowie, jako polecany przez Ewę i kilka dziewczyn ten starwax to wystarczy taki ?http://starwax.sklep.pl/wosk-w-pascie/158-wosk-w-pascie-bezbarwny-43087-3365000430873.html http://forum.muratordom.pl/webkit-fake-url://21a2f707-50ce-4021-b432-dd227703655f/imagejpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2017 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 O tym myślałam, tylko chyba wybrałabym jasny dąb. Z mojego doświadczenia wynika, że drewno nabierze szlachetności. On nie przyciemni mocno. Po prostu będzie wyglądać jakby mebel był trochę starszy niż jest. Tak mi to wychodziło na orzechu. Osmo bdb, ale on raczej do podłóg. Tak samo Altax. Altaxem maluję też meble, ale ogrodowe. Znakomicie się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.01.2017 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 http://takemehome.pl/880/olejowosk-do-blatow-osmo.jpg Dzień Dobry Słonko! Ja mam wielki stół dębowy w kuchni, używam tylko tego oleju osmo, tzn. jak do tej pory użyłam raz, nie widzę potrzeby częściej, nawet sok z czarnej porzeczki nie zostawił plam.Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.01.2017 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Pestko nie chcę postarzać drewna, to stolik nowoczesny Bionda dzięki, właśnie o ten mi chodziło Twoja opinia mi pomogła, ten kupię dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.01.2017 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Ja do frontów dębowych i parapetów też używam osmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.02.2017 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) prezentuję mój ulubiony stolik po zaolejowaniu w świetle dziennym (bez lampy) tuż po olejowaniu, wieczorem, zatem kolor przekłamany olej jest matowy po wyschnięciu, dzięki dziewczyny za polecenie dołączyłam do grona zadowolonych i polecających przy okazji przeciągnęłam boki deseczki drewniano-marmurowej http://i.imgur.com/KuP3gFQ.jpg Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.02.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Super stolik! No i deseczka też świetna, gdzie kupowałaś? (deseczkę, bo stolika innego potrzebuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.02.2017 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 dzieki Waniliana deseczka z Duka, ale ona nie jest duża, jeśli szukasz większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.02.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Słonko żadnej nie szukam - co nie znaczy że mi się taka ładna nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.02.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Wow, ale pięknie stolik wygląda Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts