slonko 06.06.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dodaj mój, na kropeczki oki Pesteczko dziekuje czyli znalazlam tę jedyną dziewczyny mam pytanie - znacie farby firmy KABE ?? namierzylam je calkiem niedaleko i moge po nie dzis jechac tylko poszukuje opinii na ich temat farby z mieszalnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.06.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witaj Slonko, pragnę oddać 2 głosy na tapetę w kropy ostatnią i różową lampę, choć biała też by fajnie wyglądała, no ale jak księżniczka woli różowy to nie mamy nad czym się zastanawiać , niestety niewiele wiem na temat farb, więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A co piszą w necie o tej farbiarskiej firmie?Mam wrażenie, że nazwa mi się obiła o uszy, ale tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 07.06.2013 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pendraku witaj u mnie zaglądaj częściej i dziękuję za głos w sprawie tapety trzymam kciuki za znalezienie tej wymarzonej działki jak najszybciej Pestko o Kabe ogólnie piszą dobre opinie ........ale są też skrajnie różne (jak to w necie ) zasięgnęłam zatem języka poprzez koleżankę wśród fachowców od malowania/budowlanki wg nich to dobra farba, jeden nawet określił, ze "z górnej polki" (a wiem, ze są droższe i lepsze od niej, najtańsza na rynku nie jest, ale wg mnie cena do przyjęcia, wszystko zależy od typu tej farby), dziwne, ze nie jest zbyt popularna...... no i ponieważ kupiłam wczoraj to mogę powiedzieć, ze lepiej mi się nią maluje niż duluxem czy dekoralem .......... mam tez wrażenie, ze lepiej kryje (już po 1 warstwie mogę to powiedzieć), jest przyjazna środowisku, nie śmierdzi, nie chlapie i jest dość wydaja trafiłam do fajnego sklepu - bardzo mila i kompetentna obsługa, a pani która mnie obsługiwała była niezwykle pomocna i zrobiła recepturę pomiędzy 2 kolorami z wzornika bo jeden odcień był dla mnie za jasny a drugi za ciemny - zrobiliśmy "pomiędzy" w każdym razie szary wyszedł szary bez żadnej poświaty innego koloru mam uzgodnione, ze na telefon przygotują mi tej samej ile będę chciała (wczoraj wzięłam 5l ), a ja tylko podjadę i odbiorę, bez czekania na mieszanie wezmę dużo, bo pomalujemy nią więcej pomieszczeń, tak mi się podoba gdyby ktoś chciał poczytać o tych farbach to tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No i znowu udało Ci się znaleźć co potrzeba Super! Czekam na fotki efektów malowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Świetnie. Myślę, że nie tylko Tobie ta farba będzie pasować. Też z ciekawości trochę poszperalam i generalnie wyszło mi na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 07.06.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Slonko, nawet mi nie mów, dzisiaj prawie spadłam w przepaść oglądając kolejną potencjalną działkę , więc robię sobie weekendową przerwę. Cieszę się, że kolejny eksperyment z farbą udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Slonko, nawet mi nie mów, dzisiaj prawie spadłam w przepaść oglądając kolejną potencjalną działkę , więc robię sobie weekendową przerwę. Cieszę się, że kolejny eksperyment z farbą udany Pendraku, właśnie wpadłam do Ciebie na chwilkę i od razu kłopot - napisałam w komentarzu. Ładnie jest u Ciebie, jeśli pozwolisz będę zaglądać. Zajrzyj na blog mojej córki (link w sygnaturze). w zeszłym roku udało im sie kupić wymarzone miejsce. w początkowych wpisach jest cała historia. Może Cię podniesie na duchu, bo mimo tego co tam jest opisane udało się i to za bardzo nieduże pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ewa mam nadzieje, ze Julianna bedzie chetnie spala w nowym lozeczku ja dla mojej chce wieksze, bo ona czesto spi w poprzek teraz ma wlasnie minnen biale na dlugosc rosnie z dzieckiem, ale jest dla niej za waskie biala lampa to Gypsy (sa rozne wielkosci i kolory) znalazlam sliczne kropeczki i mam nadzieje, ze coreczce sie spodobaja co WY na to ? Spot by Albany http://st.houzz.com/simgs/c551da4d0174f0b3_4-8294/-wallpaper.jpg Julianna uwielbia nowe łóżeczko. Jest jeszcze mała, więc wygląda w nim jak Calineczka . Pierwsze dwa dni nie chciała z niego wychodzić. Wciągała tam ulubione zabawki i była zachwycona. Dostała też nową pościel w serduszka . Trochę się martwiłam, czy nie będzie z niego wypadać (bo też w nocy się wierci), ale jest ok . Podkładamy na wszelki wypadek koce i sako. Co do kropeczek... to mnie bardziej podobają się takie "nudne" jednostajne , ale Twoje też będą ładnie wyglądały Kupiłaś już? http://www.tapetydladzieci.net/produkty/1328992083/1328992416_lb.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pestko, zapraszam zawsze odwiedzałam już nieraz bloga Twojej córki, ale jak ja będę takie miejsca oglądać to nigdy nie znajdę działki dla siebie, bo takie miejsce jak na blogu to jak wygrana w lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pestko, zapraszam zawsze odwiedzałam już nieraz bloga Twojej córki, ale jak ja będę takie miejsca oglądać to nigdy nie znajdę działki dla siebie, bo takie miejsce jak na blogu to jak wygrana w lotto Udało im się, ale poszukiwania, kontakty ze sprzedającymi... bywało tyleż śmiesznie co strasznie. Znajdziesz Ty też to jedyne miejsce. U Ciebie ciepło i miło, więc blog zawisł na mojej listwie z podręcznymi zakładkami. Tylko nie wiem jak się u Ciebie zalogować, żebym nie występowała jako anonymus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 12.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Oj tak coś o tym wiem Pestko, na tyle agentów nieruchomości, co poznałam do tej pory, to mogę powiedzieć, że tylko jedna kobieta już prawie emerytka znała się na rzeczy, nie tylko w kwestii nieruchomości, ale też obsługi klienta, a większość pozostałych ludzi to jakaś masakra; jeden gość chwalił się nowym sygnetem i kowbojkami, a poza tym nie mógł sobie przypomnieć gdzie ma te działki, bo on myślał, że ja chcę sprzedać a nie kupić, chociaż dwukrotnie rozmawialiśmy, że chcę kupić, a nie sprzedać Ja loguję się zawsze do blogów przy pomocy konta google, ale są chyba też inne opcje, nawet nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Idę sprawdzić, czy zadziała. W końcu skrzynkę mam na googlu. Moja sąsiadka od 2 lat usiłuje sprzedać dom (bardzo duży, na bardzo dużej działce z opcjonalnym zakupem 3 ha łąki tuż za siatką) i tak sobie obie czasem paszczymy na temat tych pośredników, którzy się do niej zgłaszają. Od strony sprzedającego też horror. W końcu namówiłam ją, żeby sama dom wystawiła w różnych stronach. Może tak będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.07.2013 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 hello widze, ze kobietki sie rozgoscilyscie zapraszam czesciej Ewa ciesze sie, ze Julianna uwielbia swoje nowe lozeczko odnosnie kropeczek - dzieki za opinie niestety jeszcze nie kupilam .......... ostatnio wiele sie dzieje i niestety tapety zeszly na dalszy plan .......... takie zycie ........ ale sa postepy, zeby nie bylo, ze w domku cisza cos krzywo zdjecie wyszlo ......... no trudno, to najmniej teraz istotne http://imageshack.us/a/img89/9403/xjok.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 fiu fiu! Pięknie się piecyk prezentuje... niestety jeszcze nie kupilam .......... ostatnio wiele sie dzieje i niestety tapety zeszly na dalszy plan .......... takie zycie ........ A co takiego się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Cudna koza Słonko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Slonko, pięknie się prezentuje piecyk na tle łupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 11.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zrobiło się przytulnie z tym piecem Slonko, świetny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.07.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) hej dzięki dziewczyny ciesze się ze Wam się podoba my jesteśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni z efektu i z wrażenia jakie piecyk robi na wszystkich dziś nadrobię trochę ze zdjęciami mam nadzieje, ze pamiętacie moje projekty łazienek, szczególnie czarno-białej powiedzcie proszę, czy efekt końcowy jest zgodny z projektem ? czy tego się można było spodziewać ?? dla nas jest to niezwykle przestrzenna i komfortowa łazienka, nie sadziłam ze będzie w niej aż tyle miejsca oczywiście wszędzie są jeszcze braki pewnych elementów, ale to ze spokojem uzupełniamy .... zobaczcie zatem same/sami zapraszam do oglądania łazienka dzieci male wc obiecałam także pokazać kolor farby z mieszalnika Kabe (na zdjęciu widać tez panele i listwy tutaj natomiast szary klasyczny (o ile dobrze pamiętam) z dekorala http://imageshack.us/a/img17/1996/vi0m.jpg no i dryfujące kry z duluxa ta sama farba oraz komin "szlachetny antracyt" do kuchni i łazienek dekorala - wyszło ciekawie a na deser schody mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, ze tyle czasu nie było zdjęć pozdrawiam Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie pamiętam wszystkiego z projektów, ale wyszło pięknie. oczywiście najbardziej podoba mi się rozwiązanie z półką-siedziskiem w prysznicu. Łazienki w ogóle piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts