asiazett 11.07.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Słonko! Pięknie! Czarna łazienka śliczna (wprawdzie braku ścianki i tak Ci nie wybaczę :/ ale super jest!). Ławeczka pod prysznicem do pozazdroszczenia Kształty umywalek i wanny conajmniej wyszukane... Ale najbardziej mi się podobają brodziki. Że nie kafle na podłodze. Jakoś brodziki wydają mi się dużo bardziej eleganckie Te Wasze jeszcze mają takie nietypowe odpływy... Gratuluję! Super wyszło Idziecie jak burza Schody też z efektem WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.07.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Pesteczko, Asiu dziekuje bardzo to duze uznanie, bo wiem, ze nie wszystko Wam sie podoba, wiec tym bardziej takie dobre opinie mnie ciesza Asia oj tam scianka zamknelaby nam przestrzen ............. wybaczysz .......... nie mow, ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.07.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 A będzie tam szyba, czy taki totalny walk in? No o to chodzi w ściance, żeby coś zamknąć, nie? i tak mówisz, że przestronnie jest Ala ja tak się tylko droczę oczywiście mówię o swoim sentymencie, a to jest Twoja łazienka. Co więcej taka też mi się baaardzo podoba (czyt. zjawiskowa jest ) i nie twierdzę, że ze ścianką było by lepiej - żeby się dobrze zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.07.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 spoko Asia zrozumiałam wersje ze ścianką tez mi się podobały, zwłaszcza ta z wanna przy tej ściance, ale brakowało mi dla pełnej swobody ok 30-440 cm komplement "zjawiskowa" to miód na moje serce dziękuję tak, będzie tam jeszcze szyba, ale tylko jedna, równolegle do siedziska (na dłuższym boku brodzika) wejście pod prysznic wydaje się niezwykle swobodne i przestronne, bo mamy wysoko kolankowa jeszcze miski wc brakuje, lustra i lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Niee noo... super jest!!! Jak się szybko przewinie wszystkie zdjęcia to uderza niesamowita spójność kolorystyczna, która jest fantastyczna!!! Przy takim tle można szaleć z dodatkami:cool:. Łazienka, którą pamiętam z projektów i bojów o każdy centymetr siedziska/półki oraz umocowanie baterii przy wannie wyszła rewelacyjnie! No dzieje się, dzieje się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.07.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Super wyszło Jest spójnie i z klasą I masz dwie piękne wanny Jakoś umknęło mi, że masz w drugiej łazience też wannę. Barierki też ładnie wyszły, a schody pochwalę jak pokażesz w pełnej krasie Dziękuję, że zaglądasz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 15.07.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Rasia dziekuje bardzo boj byl ale warto bylo szczegolnie ciesze sie, ze moja walka o przesuniecie brodziska spod siedziska nie byla taka dluga i panowie zrobili tak, jak chcialam co prawda patrzac na lazienki przypomina mi sie poprzedni plytkarz i kontrola niemal codziennie tego co zrobil, poprawki ....... ehh co prawda pozostalo kilka niedorobek, ale mam nadzieje, ze z czasem przestane je dostrzegac na szczescie pan, ktory mi kladl kamien poprawil blat w malej lazience .............. a obrazania mnie przez pana KK mam dosc w sumie powinnam wpisac go na czarna liste z Wlkp a czy Ty zauwazylas, ze mam Caskade ??ale chyba mam mniejszy "talerz: sciagnelam od Ciebie .......... kiedys komus odpowiadalas ............ ciekawe czy to ta sama i czy bedziemy zadowoleni Ewa dziekuje i ciesze sie, ze zajrzalas druga wanna mogla Ci umknac bo chyba nie opisywalam wiele o niej ......... tak jak sobie zaplanowalam tak jest tez nie bez walki z plytkarzem ;/ bo np dolna czesc blatu poziomu nie trzymala i caly byl rozbierany ............ schody pokaze raz jeszcze jak odkelimy kartony, poki co, tak jest dla nich bezpiecznie ale sa bardzo bardzo wygodne corka chodzi po nich swobodnie, a ja nie drze ze strachu, ze spadnie i juz sobie dzieci upodobaly kacik pod schodami do zabawy, a coreczka siada na parapecie okna przy spoczniku i patrzy rozanielona z gory jeszcze musze Wam pokazac plytki i mozaike w kuchni i pare kadrow z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No dawaj, pokazuj... Kiedy się przeprowadzać planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 15.07.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Asia to na zachete musze pozmniejszac zdjecia i wykadrowac co ciekawsze elementy mozaiki jest malo, bo mialo byc dyskretnie ..... uwielbiam mozaiki i koniecznie chcialam gdzies miec w lazienkach, ale byloby tego za duzo ...... do lazienki pokochalam czarne mozaikowe plytki i gdybym dala jeszcze mozaike to nie wyszloby fajnie zatem jest troche w kuchni przeprowadzic chcielismy sie do konca wakacji, ale chyba to malo realne jest jeszcze tyle rzeczy do kupienia, ze chyba nie damy rady wiec wlasciwie nie ustalamy zadnej daty bo i bez tego dola lapie Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nie łap doła tylko traktuj jak wisienkę na torcie jak już ją dostaniesz to czar pryśnie. A dopóki ją gonisz - jest fun Zależnie też jeszcze gdzie teraz mieszkacie, bo ja się w tej naszej ostatniej miejscówce strasznie psychicznie męczyłam i dlatego cisnęłam, żeby nie czekać z przeprowadzką. Roślinki gratuluję. A pokażesz? Mozaiki też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.07.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Helloł Pięknie się robi .Moje kolorki :DWedług mnie czerń zawsze dodaje wnętrzom pazura .A koza fantastyczna-uwielbiam takie kominki ,ale mój m niestety nie Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 16.07.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Olu ciesze sie, ze zajrzalas dziekuje za pochwaly odnosnie kozy - moze na zdjeciu nie wyglada, ale ona calkiem spora jest na szczescie nam obojgu sie podoba zapraszam czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 16.07.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Bardzo ładna łazienka. Czy mogę zapytać z jakiej firmy masz brodzik pod-płytkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 16.07.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Fenix2 witam serdecznie i dziekuje brodzik firmy sanswiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ale cudnie! Słonko jest pięknie! Klasa! Najbardziej urzekły mnie wanny no i koziszcze! Co do tapety dla córci to bardzo podoba mi się ta w kropy, możesz dopisać mój głos A z farbami namieszałaś fantastycznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Zapisuję sobie brodzik, kolorki i tapetki na wypadek gdyby Julka miała takie marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 16.07.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Neli witam nawet nie wiesz, jak sie ciesze, ze do mnie zajrzalas dziekuje za mile slowa - fajnie uslyszec, ze juz tylu osobom sie podoba to co zrobilismy aaa i glos na tapete uwzgledniony no wlasnie pytanie do wszystkich- teraz jak pokazalam kolor sciany wraz z antracytowym kominem - potwierdzacie, ze ta tapeta bedzie pasowala ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.07.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No jasne, że będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.07.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Słonko, ale ładnie u Ciebie! Ta koza jest świetna i to ta ściana z łupkiem? Łazienka - rewelacja, super sa te umywalki. Powoli idę nadrabiać starsze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.07.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Channel8 witaj dziekuje za mile slowa tak, to ta sciana z lupkiem kamien po zaimpregnowaniu bedzie czarny, na razie jest jedynie umyty woda Asia mowisz, ze kropki pasuja ? no ok no i obiecalam fotke sosny - zatem wklejam dodalam tez pelargonie i roslinke, ktore sobie urwalam u mamy i ukorzeniam w donicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts