asiazett 19.07.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Fajno! No i ogrodowo mamy i u Słoneczka To ukorzeniane wygląda mi na trzmielinę... Pelargonie podobne do moich Moje miały być w kolorze fuksji (ciemny róż), ale pani się pomyliła i zamówiła mi jasny róż, a teraz z daleka wygląda jakbym miała w oknach róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 24.07.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 hej slonko zatrzymam się u Ciebie na dłużej, jakiej firmy masz deszczownicę?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.07.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dzazgunia witam serdecznie i dziekuje zapraszam czesciej odnosnie deszczownicy to deante cascada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.07.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Trzmielina Fortunea świetna jest do podsadzania większych krzewów. Potrafi się nawet wspinać, ale bywa, że przemarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Heloł!! Przeczytałam całość...trochę mi to zajęło, ale przynajmniej sie trochę orientuję Tapeta w kropeczki bardzo mi się podoba, świetnie będzie pasowała do zaprezentowanych kolorów. Różowy żyrandol - odpowiedni dla małej księżniczki - świetnie też będzie się komponował! Łazienka wasza - odjazdowa, ach - sama żałuję że nie zdecydowałam się na ciemne płytki, ślicznie u Ciebie wyglądają. O umywalkach już pisałam, ale, takich nigdzie nie widziałam i wyglądają rewelacyjnie! Czekam na następne zdjęcia (mało ich widziałam, bo spora część chyba została usunięta ) Mam nadzieję, że i czas i zdrowie pozwoli Wam się przeprowadzić tak szybko jak tylko się da! A roślinki....ja na tarasie mam pomidory, seler, por (tych po kilka sztuk) no i ...surfinie rosną prześlicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.07.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Channel jeszcze raz bardzo dziękuje cieszę się, ze i Tobie się u mnie podoba i dziękuje za dobre słowo mam nadzieje ze wszystko pokonamy i będzie dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 03.08.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 no moje drogie - kupilismy kuchnie bedzie taka http://www.schoener-wohnen.de/thumbnails/galleryImage/0001/00000000001/29/86/29864_ikea_kueche_abstrakt_hochglanz.jpg zaczynamy sobie powoli skrecac slupki wysokie robia wrazenie jak cos sie zacznie wylaniac to zrobie zdjecia mam tez wszystko do garderoby i zaszalelismy i jest nowa sofa pozdrawiam i trzymajcie kciuki by nam to skrecanie ladnie szlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.08.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 IKEA Abstrakt ładny kolor frontów, czy blaty i kafelki na ścianie też takie jak na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.08.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ale ładne meble Fajnie będą wygladały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.08.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Weri najs! Trzymam kciuki... by nam to skrecanie ladnie szlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.08.2013 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 moja przyjaciółka ma tą kuchnie. bardzo dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.08.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 słonko-łazieneczki widziałam na mailu-jeszcze raz -bardzo ładne!!!Wolnostojącej wanny zazdroszcze niemiłosiernie;) kominek-koza-OBŁED:jawdrop: NO I TERAZ Z NIECIERPLIWIŚCIĄ CZEKAM NA TE ŚLICZNĄ POPIELATĄ KUCHNIE:popcorn: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Slonko, lazienki wyszly pieknie. wszystkie co to za umywalka u dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.08.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) hej dziewczyny dziekuje Wam wszystkim za mile slowa i kciuki ale trzymajcie jeszcze troche plizzzzzzzzzzzzz dzialamy glownie popoludniami i tylko ja z mezem ....... tzn glownie M dziala i to jemu sporo zawdzieczam ale jeszcze troche .......... czasu mam bardzo malo, a na FM juz w ogole tak na szybko - Pesteczko plytki na scianie w kuchni mam inne (nie takie jak na fotce pogladowej kuchni), wczesniej pokazywalam z bliska razem z mozaika na dzisiejszych zdjeciach tez troche widac blaty beda drewniane, chcialabym w odcieniu zblizonym do paneli Mayadaski umywalka nazywa sie Florence (120cm) pokazuje Wam kilka fotek poskrecanych mebli - na pierwszej jeszcze pobojowisko na kolejnej juz zaczyna wylaniac sie kuchnia dobranoc aaaaaa i zapomnialam dodac, ze fronty jeszcze sa w foli, wiec ich kolor nie jest autentyczny Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 07.08.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jej, jak pięknie! Kolor szafek we wnętrzu wyglada jeszcze lepiej niz na zdjęciu z IKEA. jestem pewna ze kuchnia wyjdzie rewelacyjnie. Czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 08.08.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ładnie będzie u Ciebie Slonko, aż się sama nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.08.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 dziekuje i ciesze sie, ze pomimo tego pobojowiska dostrzegacie potecjal co prawda wszystkich w realu dziwi kolor szafek, tym bardziej, ze jest oklejony folia ......... ale ogolne zaskoczenie, ze ......... SZARA ja juz sie nie moge doczekac kuchnia w sumie juz poskrecana w calosci, teraz tylko czekam na pana od blatow ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.08.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Slonko, prosze, zdradz wiecej szczegolow jezeli chodzi o ta umywalke....podoba mi sie bardzo....:yes: kuchnia zapowiada sie pieknie! z zazdrosci sama zaczelam grzebac w IKEA planer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.08.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) kuchnia zapowiada sie pieknie! z zazdrosci sama zaczelam grzebac w IKEA planer dziekuje pochwalisz sie co wysmyczylas w planerze ? privek poszedl dzis na goraco pochwale sie drzwiami "sie" montuja jeszcze cieplutkie i jak Wam sie podobaja ? Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.08.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Oj...i co tu duzo mowic - krotko i na temat - moj styl Lazienka mnie rozwalila - poprostu cuuuudddooo!!! eeehhh niestety w zadnej chalupie nie mam miejsca na takie wanny Ale rewelacja u Ciebie to wyglada w calosci...szczena opada ...sie moge wprowadzic juz dzis! Drzwi biale bardzo mi sie podobaja. Sa tak proste az piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts