slonko 21.09.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No i u Ciebie tak miło jest....tak jak u Julinanny (Ewci) o matko az sie rozplynelam taki komplement ale to dlatego, ze goscie mili mam nadzieje, ze fugowanie idzie dobrze ja widze wszystkie fotki (moze odswiez strone raz czy dwa ? ) Przecież powiedziałam, że gratuluję zdjęć No ale po tych to w zasadzie sama nie wiem co powiedzieć Pięknie! I Wy jacy fajowi dziekuje nie widzialam wczesniej, ze chwalilas fotki - wybacz zatem Słonko, gratuluję wyspy, zlewu, zdjęć .... wszystko bardzo mi się podoba (najpiękniejsze dla mnie to wasze sylwetki... coś pięknego!! ) nie martw się, że dziś nie masz młynka-rozdrabniacza... ja też mam dopiero po dwóch latach po remoncie kuchni przy okazji założyłam też od razu filtr do wody i dozownik do płynu i mam teraz 3 niezależne wylewki.... jak w laboratorium ale pierdzielę to... ty tez się nie smutaj dziekuje Catti w sumie nie planuje rozdrabniacza ....... zawsze jest cos innego do kupienia, wiec odpuscilam teraz nie mam (i to tyle lat) i nie odczuwam potrzeby czy moglabys pokazac zllew z tymi wylewkami ?? Slonko no przyszlam ta wyspe zobaczyc - fajna jest Zobaczymy jaka moja wyjdzie za miesiac. Mania moja przy Twojej bedzie malutka ale ciesze sie, ze Ci sie podoba Powiedz mi tylko dlaczego wsadzilas 3 panele z palnikami zamiast jeden? hmm jakby to powiedziec - ja tak mam, ze jak mi sie cos spodoba, cos mi wpadnie w oko to wiem, ze to i tylko to ......... no i pozniej nic innego mi sie nie podoba ale od poczatku - zamysl byl taki, ze potrzebuje 5 palnikow ....... mialy byc tylko gazowe ..... zaczelam ogladac, przymierzalam duze garnki i stwierdzilam, ze wcale tam nie ma duzo miejsca ..... jakies male te plyty mi sie wydawaly pozniej stwierdzilam, ze dobrze byloby miec i gaz i indukcje ......... bo jak mi sie skonczy gaz (tak, tak u nas nie ma gazu, wiec mamy z buti) to bede miala plyte na prad ......... a jak mi prad wylacza, to mam palniki gazowe i tutaj juz w ogole nie znalazlam plyt, ktore by mialy 5 pol, byly przestronne i mialy gaz i indukcje moze zle szukalam ........ nie wiem .......... ale jak zobaczylam domino to przepadlam podlaczenie - kazda ma osobny kabel ........ te kable sie laczy specjalnymi zaciskami z kablem energetycznym (i to ponoc jest bezpiecznejsze polaczenie), ale mozna zalozyc wtyczki i potem do gniazka wcisnac, jak normalne kable plyty mialam kupione zanim kladlismy elektryke, wiec wszystko jest pod nie przygotowane - jest kabel trojfazowy, do ktorego je sie polaczy mam jeszcze dodatkowy kabel i bedzie to wyprowadzenie gniazdek kuchennych, gdybym chciala na wyspie podlaczyc jakis mikser, blender czy cos takiego jak cos jeszcze bedziesz chciala wiedziec to pytaj - dowiem sie od meza, bo to on sie kabelkami zajmuje A zdjecia fajne...mozemy se reke podac. Mam kilka tysiecy zdjec natury, taie male hobby, ale fajne nie? to przybij piąteczke Wow jaki zlew no cudo prawdziwe Imprezka zasłużona po takich zakupach A zdjecia piękne szczególnie te wasze bardzo dziekuje A Mohito jeszcze zostało?Nie wiem, czy powinnam tak z rana:p Chloe nie wiem czy z rana mozna ale zajrzyj wieczorkiem Dziękuję za namiary alez prosze Słonko - masz dwóch synków? mam syna i corke po czym wnioskujesz inaczej ? mala na zdjeciu nie podskoczyla, po 1 nie umiala tak wysoko, po 2 smiala sie do rozpuku tedy i nie nadazyla za nami O, przepraszam bardzo Mnie zainteresowała przyroda. Bardzo. aaa to w takim razie ja przepraszam i dziekuje Ale jak widzę, późno przyszłam i po imprezce pozamiatane No nic, może następnym razem na %%% się załapię. Zarezerwuj dla mnie to niebieskie coś. Podwójne. Nie mam pojęcia co to, ale ładnie wygląda haha ja tez nie wiem, co to to niebieskie (pewnie w google bym znalazla ), na alko srednio sie znam ale ladne bylo, wiec czestowalam jesli masz ochote to wieczorkiem zrobimy powtorke - moze grupa bedzie wieksza Ładne zdjęcia, Słonko, robisz A jak jeszcze powiesz, że masz normalny sprzęt, to się pociąć z żalu i zazdrości pójdę. a dziekuje Aniu co masz na mysli piszac "normalny" ? mam lustrzanke i 3 rozne obiektywy ale najczesciej korzystam z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 słonko-jeszcze raz-jest prześlicznie!!!!!! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 O ranyyyyy ile imprez mnie tu ominęłooooo . Słonko moje Normalnie nie wiem od czego zacząć zachwyty . Fotki natury robisz przepiękne - Twój Mąż też , bo jak się domyślam to to "skaczące" on Wam cyknął. REWELACYJNE. Bezwzględnie powinno pójść do domowej galerii. Nawet w wersji black&white będzie wyglądało cudnie. Kuchnia jaka piękna wyszła. Zaskoczyłaś mnie blatem - wygląda świetnie! Bardzo cieszę się z postępów u Ciebie . W lampach się pogubiłam. Masz już pewniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.09.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 w sumie nie planuje rozdrabniacza ....... zawsze jest cos innego do kupienia, wiec odpuscilam teraz nie mam (i to tyle lat) i nie odczuwam potrzeby czy moglabys pokazac zllew z tymi wylewkami ?? nie wiem co ci chodzi po głowie, ale zdjęcie zrobiłam i wrzucę u siebie, żeby ci tu nie śmiecić ja też nigdy nie miałałam rozdrabniacza, ale od kiedy mam to jestem mega zadowolona... wszystkie obierki, resztki jedzenia, suchy chleb, z którym nie wiadomo było co robić itp. ... to wszystko w ciągu kilku chwil znika i po problemie no i kubeł nie pachnie już brzydko, bo nie ma czym... a ja nie mam domowych dojadaczy resztek ani kompostu i wcześniej był z tym trochę problem... latem muszki .... tak jak mówiłam, przy remoncie nie miałam już kasy, ale małż przezornie przygotował odpowiednie gniazdko za zlewem, które grzecznie czekało na wykorzystanie... i doczekało się po dwóch latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Dziewczyny odpisze pozniej, bo musze ogarnac dzieci, kolacje i te sprawy ale obiecalam dodatki na ten wieczor, wiec zapraszam ja zajrze pozniej Czujcie sie jak u siebie http://thewaterfilterladysblog.com/wp-content/uploads/2011/08/drinks.jpg http://www.we-dwoje.pl/p/a_i/34/2/2/27618/b/b_6_27618.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 A gdzie mohito? O, to super - możesz urządzać i pokoik dla dziewczynki i dla chłopca:-). Nie widziałam kitek ani kiecki, to i myślałam, że synek ale wiesz, w moim wieku to już pewne rzeczy trzeba wybaczyć Z laptopa widać średniawo.. U nas na razie tylko jedno młode;) Jak nie ma mohito, to częstuje się różowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 A ja tam nie wybrzydzam:lol2:-biore wszystko co ma procenty i może mnie sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 A ja tam nie wybrzydzam:lol2:-biore wszystko co ma procenty i może mnie sponiewierać Trzeba przyznać, że wszystko wygląda zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 (edytowane) A ja tam nie wybrzydzam:lol2:-biore wszystko co ma procenty i może mnie sponiewierać No tak chciałam różowego, ale skoro już zajęty to biorę żółto - czerwonego po lewej. Na niebieskie zawsze są chętni. Gumi - bierz zielony płyn Ludwig No to zdrówko! Siup! http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif Edytowane 21 Września 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 21.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 O, dzisiaj znowu pijemy No to ja biorę niebieski - denaturat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No tak chciałam różowego, ale skoro już zajęty to biorę żółto - czerwonego po lewej. Na niebieskie zawsze są chętni. Gumi - bierz zielony płyn Ludwig No to zdrówko! Siup! http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif ty nie bądź taka uprzejma:lol2:-mówiłam że mnie procenty interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Trzeba przyznać, że wszystko wygląda zachęcająco. Dlatego ja nie wybrzydzam-byleby w głowie szumiało przy sobocie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 O, dzisiaj znowu pijemy No to ja biorę niebieski - denaturat :rotfl::rotfl:Ty to dopiero niewybredna jesteś:rotfl: OJ CZUJE ŻE SIĘ LIBACJA SZYKUJE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.09.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jak zabraknie procencików, to poleję Wam naleweczką na papryczce chili. Nieźle wchodzi, choć... trzeba uważać, bo charakterna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jak zabraknie procencików, to poleję Wam naleweczką na papryczce chili. Nieźle wchodzi, choć... trzeba uważać, bo charakterna Ja się zastanawiam co się będzie działo rano po tej naleweczce:lol2: Czy to oby środek przeczyszczający nie jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jestem o jak fajnie impreska sie rozkreca eee a moze ja Wam nie potrzebna jestem co ? no i brakowalo tego http://us.123rf.com/400wm/400/400/crolique/crolique0902/crolique090200024/4383812-mojito-cocktail.jpg ja znowu z wytrawnym zasiadam http://www.piquenewsmagazine.com/binary/624a/food_anthony1.jpg aczkolwiek nalewka Pesteczki brzmi ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ja też sącze czerwone:)-swojskie;) uciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Gumiska wiesz, jak sie ciesze, ze i Ty zajrzalas wiesz prawda ? ale od jutra zadnych procentow, tylko kawe stawiam,bo mi jeszcze Wasi mezowie leb ukreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 A już się właśnie miałam buntować, że bez szefowej to ja nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 słonko Ty moje-:hug:-wiesz gdzie mnieszukać asiazett-z szefową czy bez ja sobie i tak poradze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts