slonko 21.09.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 słonko-jeszcze raz-jest prześlicznie!!!!!! Gratuluje Jeszcze raz bardzo, barrdzo dziekuje O ranyyyyy ile imprez mnie tu ominęłooooo . Słonko moje Normalnie nie wiem od czego zacząć zachwyty . Fotki natury robisz przepiękne - Twój Mąż też , bo jak się domyślam to to "skaczące" on Wam cyknął. REWELACYJNE. Bezwzględnie powinno pójść do domowej galerii. Nawet w wersji black&white będzie wyglądało cudnie. Kuchnia jaka piękna wyszła. Zaskoczyłaś mnie blatem - wygląda świetnie! Bardzo cieszę się z postępów u Ciebie . W lampach się pogubiłam. Masz już pewniaki? Ewuniu jak fajnie, ze jestes dziekuje za pochwaly masz racje, zdjecie o zachodzie to dzielo meza bardzo je lubie a dlaczego zaskoczylam Cie blatem ? odnosnie lamp to za pewniaka przyjelam krysztalowa nad stol, ale ..... Po lampie nad okno podsunietej przez Narendil, znalazlam cos innego i koncepcja sie zmienila ale o tym za chwile, bo znowu bede potrzebowala rady ja też nigdy nie miałałam rozdrabniacza, ale od kiedy mam to jestem mega zadowolona... gniazka mam, wiec moze kiedys . Nie widziałam kitek ani kiecki, to i myślałam, że synek ale wiesz, w moim wieku to już pewne rzeczy trzeba wybaczyć . kitek nie bylo, bo schowane pod czapeczka ale mojej malej cos wolno wlosy rosna kiecki nie miala, bo byla wersja plazowa i może mnie sponiewierać Jestes pewna ze o drinkach piszesz Trzeba przyznać, że wszystko wygląda zachęcająco. tylko zeby w realu bylo takie bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 A już się właśnie miałam buntować, że bez szefowej to ja nie piję Obiecalam przeciez, ze przyjde eeee a czy "szefowa" to nie nazwa zarezerwowana dla jakiejs forumowiczki, bo cos mi sie kojarzy ..... nie bede zabierac, moze byc Qeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 asiazett-z szefową czy bez ja sobie i tak poradze:lol2: No, w to nie wątpię nie bede zabierac, moze byc Qeen Tak jest o Królowo! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jak nam tak wesolo, z czego sie ciesze to jedziemy z lampami macie juz dosc ? Oby nie zatem wszystko przez Narendil zartuje - to dzieki Ani zbieram na http://image.ceneo.pl/data/products/5766330/i-aquaform-raw-set-23621-01.jpg no i namierzylam to bedzie nad stol http://www.lifestylehome.pl/3614-large/aquaform-set-raw-zwis-lampa-wiszaca-1x54w-120cm-54421.jpg to teraz kolejne zadanie - ale sie nie spieszy co nad stolik kawowy przy kanapach ?? czy cos z poprzednich pomyslow wklejanych u mnie sie nada ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No to nic tu po mnie:rolleyes:Ja w lampach beznadziejna jestem....Dwa lata ZADNEJ nadal nie kupiłam.....Powiem tylko ze widziałam te Twoja wiszącą -druga u sąsiada na żywo- i bardz,ale to bardzo surowo wygląda:rolleyes:-no chyba ze taki efekt chcesz uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ja Ci dam, ze nic tu po Tobie siedz na pupie grzecznie i nie zostawiaj mnie a najlepiej popros sasiada o "pozyczenie " fotki az tak bardzo surowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ja Ci dam, ze nic tu po Tobie siedz na pupie grzecznie i nie zostawiaj mnie a najlepiej popros sasiada o "pozyczenie " fotki az tak bardzo surowo ? tylko ze ja sąsiada bardzo,bardzo nie lubie:no: ale jak na mój skrzywiony gust było nie ten teges ...ale jak mowie ja kiepska w lampach jestem:yes: A TAK POZA TY TAK NA SERIO-NIE ZEBY MI PROCENTY WALNEŁY ALE MAM LISA NA TARASIE!!!!!!!!!!!!!Z LASU CHYBA PRZYSZED I NIC A NIC SIE NIE BOI!!!!!CHOLERA NIE WIEM JAK MOJ APARAT DZIALA W TRYBIE NOCNYM BO BYM MU ZDJECIE ZROBILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 To jak go nie lubisz to lampa bedzie pretekstem do pojednania a lisa mozna pykanc, jaki masz aparat ? Moze ma funkcje noc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 To jak go nie lubisz to lampa bedzie pretekstem do pojednania a lisa mozna pykanc, jaki masz aparat ? Moze ma funkcje noc ? Jakis taki duzy-pisze na nim Sony -opcja nocna jest jakiś portret i cos tam jeszcze ale lis już chyba uciekł!!!Matko z corka ja w gorach mieszkam!!!!!!!!!Jutro może niedzwiedzia na tarasie będę miała!!!!!!!!!Moja P4 w oknach tego nie wytrzyma:lol2::lol2: To teraz już wiemy kto zezarł mezowi klapka który pozosta przed domem w dniu wczorajszym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.09.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No, proszę tu lis, tam łoś, a naleweczki wirtualne Wyjaśniam – paprykówka zdecydowanie jest zdecydowana smakowo, znaczy się ostra jak piorun, albo i dwa. Natomiast wchodzi jak masełko. Mój J. jak pierwszy raz tegoroczną zdegustował, odgrażał się, że nie pójdzie do wucetka przez dwa dni, ze strachu, że dziurę w ceramice wypali Niniejszym oświadczam, że szczęśliwie nie wypalił. Wypada mi się wytłumaczyć dlaczego taki zajzajer wyprodukowałam Wyszło jak wyszło – wszystkiego było zgodnie recepturą. Myślę, że wina po stronie wyjątkowo ostrych papryczek. Przepis mówi o 4 papryczkach i skórce z połówki cytryny + litr wódki. Zawsze tak robię, a tu tym razem wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.09.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ja chcialam zdementować, że Gumisia się nie zna na lampach. To dzięki niej mam moje zarąbiste gluty, więc Gumisia nie ściemniaj tutaj i doradzaj słonku Swoją drogą, ja u dzieci w łazience planuję taki "kinkiet" jak ten aquaform raw ale mam ponad 2m nad lustrem, pan Jerzy wycenił mi to na 1000zł (jeden profil w całości) i się gryzę że to dużo, choć tutaj ceny aquaform są też zarąbiste Słonko, świetny masz zlew mi chyba by brakowało mojej 0,5 komory ale myślę że mały ociekacz da radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.09.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No i wczoraj po jednym kolorowym odpadłam A tu takie atrakcje mnie ominęły Lucka, jak to "pan Jerzy wycenił", a co on ma do wyceniania? Aquaformy sa po 580 zł... Hmmm... Słonko, o ile aquaform idealnie pasuje nad okno w kuchni, o tyle nad stół to też myślę, że za surowo Już duuużo, duuużo lepszym wyborem wydaje mi się massive diony (trochę wychodzi, że swoje lobbuję, ale naprawdę baaardzo mi się podoba ) Kolejny argument, że jest sporo tańszy (o połowę?) i jeszcze kolejny, że masz przecież nad stół spory wybór lamp, a chcesz się zamnknąć w jedynie jednej formie... Nie idź tą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.09.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 hello to co zaczynamy od kawki http://www.chocolycafe.com/images/espresso.jpg mam nadzieje, ze nikt kaca dzis nie ma ciekawe u kogo nastepny weekend o wlasnie Lucka, tez mi sie wydaje, ze Gumiska mi tu sciemnia fajnie, ze zlew Ci sie podoba dzieki dla mnie jedna komora jest ok przez 10 lat mialam 2 komory, potem przesiadlam sie na jedna i myslalam, ze bedzie ciezko - ale jest ok wiec nastepny tez bedzie wystarczajacy, tym bardziej, ze komora jest duza i gleboka Pesteczko oj papryczka paryczce nie rowna wiem, cos o tym, bo w sezonie przygotowuje czesto cos miedzy ratatouille, a leczem i raz jest delikatnie ostre, a raz pali Asia i Ty tez mowisz, ze za surowo ?? a nam sie z M, tak spodobalo - moze fakt, ze jest czarna ......... hmmmm massive tez ladny, ale moze cos czarnego poszukac ? a co powiesz o tej (juz ja pokazywalam) Monaco http://img.bazarek.pl/185354/13221/3154149/18497565074f646973d278a.jpg czy zostac przy krysztalkach ?? Kastberga http://markslojd.pl/pub/en/uploadimages/kastberga.jpg dzis chcemy podlaczyc zlew, baterie i moze pralke - ciekawe czy mamy wszystkie zlaczki, nyple i przejsciowki w tym wszystkim denerwujace jest, ze jak sie chce cos podlaczyc to gwint z gwintem nie pasuje ;/ tak trudno robic wszystko standardowe ?? wrrr pijemy kawe i zmykamy to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Monaco kryształki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 mi się ta surowizna podoba, tylko by trzeba sprawdzić ile światła daje, bo jak stół duży, to może być za ciemno, a ja lubię mieć dobrze oświetlonego kotleta przy takiej surowiźnie - to coś nad stolikiem kawowym mogłoby być totalnie odjechane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Lucka, jak to "pan Jerzy wycenił", a co on ma do wyceniania? Aquaformy sa po 580 zł... Hmmm... asiazett, pan Jerzy to "mój" pan od oświetlenia, bardzo fajny i pomocny. Wycenił mi profil aluminiowy o szerokości 2,2 m, aluminiowy w kolorze grafitowym - na 950 zł brutto, wykonany przez firmę w której pracuje. W aquaform ten kinkiet ma maksymalnie 1,5 m....zaczęłam kombinować czy to nie wystarczy....cena tego duzego to ok. 750 zl, więc też niemało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.09.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No to teraz wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 22.09.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Słonko ja u Ciebie bym te kryształki chlebowe widziała - alem ja nie obiektywna bo je lubię ta lampa którą zamieściłaś jakaś taka dla mnie za surowa do Twojego wnętrza i jakaś taka "wąska" U mnie wrzuciłam zdjęcie mojego zlewu z baterią pośrodku komory - zajrzyj i jak możesz popatrz na moją łazienkę - potrzebuję kinkietu nad lustro i lamp/kinkietów do przedpokoju. Może cos Ci się fajnego nasunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.09.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 lucka:hug:-ale ja naprawdę nie jestem dobra w lampach-Bogu dzięki mam spoty na suficie i taka jestem kiepska ,że w całym domu identyczne-bo też poradzić sobie nie mogłam....A kable na wiszące nad sufitem z karton gipsu nadal schowane... A co do Twoich glutków-ja je po prostu od efilo zerżnęłam tylko w tańszej opcji;) słonko:hug: A mnie się straszliwie te kryształki podobają-nie wiem czy do Ciebie bo ja kiepska jestem...:rolleyes:ale sa cudne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.09.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Też lubię kryształki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts