pestka56 03.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Słonko, wrzuć na luz i przestań na kilka dni myśleć. Działa odświeżająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Asiu, Catti, Chloe, Pesteczko - dziekuje Asia nie moge z Twoich emotek posluchalam Was i zrobilam sobie wczoraj maly reset poszlam do kosmetyczki i mam zrobione sliczne pazurki (na czerwono nie za dlugie, w naturalnym ksztalcie i jestem zadowolona zreszta byly w oplakanym stanie przez te porzadki, mimo, iz wiele prac robie w rekawiczkach (choc nie lubie) wczoraj tez przyjechaly 2 miski wc z deskami i ostatnia brakujaca bateria do wanny u dzieci niestety stoczylam batalie z kurierem, ktory nie chcial czekac az rozpakuje i sprawdze towar jak mi powiedzial "pani, ja nie mam czasu, mi sie spieszy, nie bede czekal" i sie rzucal i wymadrzal, to podsunelam mu dlugopis i na odwrocie faktury kazalam napisac oswiadczenie, ze nie ma czas (i to co powiedzial) to sie zamknal i czekal tyle rzeczy zamawiam przez neta (bo jak wiecie u mnie wybor minimalny a ceny duzo wyzsze) i szczerze powiem, ze jeszcze takiego furiata nie spotkalam ja rozumiem, ze ma sporo do rozwiezienia itp, ale jesli byloby cos uszkodzone to bez niego nie spisze protokolu i firma nie uwzgledni zwrotu znam regulamin sklepu i wiem, jak postepuja, a tu taki burak mi sie bedzie rzucal ;/ ale dobra, nie ma co ........ wczoraj wieczorem przy wielkiej lampie M instalowal wc w lazience dzisiaj drugi i mamy komplet i jeszcze cos do mnie "idzie" - wiec trzymajcie kciuki ale powiem, jak juz dotrze dziewczyny mam pytanko - jakich swiezych perfum uzywacie ?? moim numero uno jest D&G, ale chce cos innego oczywiscie nie mam mozliwosci jechac teraz do perfumerii, a zamawiam od dawna w necie (oryginaly) i chcialam cos dzis zamowic, zanim mi sie rozejdzie na lampy mozecie polecic swoje typy ?? myslalam o tym - znacie ?? przyjemny ?? http://static.readyflowers.com/images/products3/large/09279635006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 o tego nie znam. ale miałam poprzedniego i bardzo bardzo. natomiast przez ostatnie kilka dni przewęszyłam kilka nowości (braciszek będzie leciał przez wolnocłówkę, więc dostanie listę siostry. ukochana naj naj jest czarna coco, ale potrzebuję czegoś "na dzień"). zamówiłam sobie ck - downtown (trochę słodkie, ale bardzo bardzo świeże) i guerlain - la petite robe noir (jak się nim prysnęłam, to cały dzień chciałam tylko tą rękę wąchać - raczej zimowy jak to mówię, rozgrzewający, ale w wersji toaletowej - na dzień będzie super). (ps. ja też kocham dg, fajny jest też desire the one (kurcze lubię te "czarne"...) choć końcówka jest pudrowa, za pudrowa jak dla mnie. jakbym miała bardzo pudrowe brać, to byłby victor & rolf - flowerbomb, bo jest chyba najbardziej oryginalny) (bardzo spodobał mi się też ange ou demon - le secret i valentino - valentina assoluto, ale przyzwoitość nie pozwala zamówić ich wszystkich hehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Duś mialam kiedys victor&rolf, ale nie pamietam jaki (mial nietypowy dozownik bardzo mi sie podobal mnie w takie nowosci zaopatruje M, ale namierzylam w necie oryginaly i nawet na promie kupilismy kiedys drozej ogolnie jestem fanka CK - bardzo lubie eternity i to lzejsze moment bardzo bardzo na zime mam obsesion night armani di gio - cudo, ale wszyscy mowia, ze go nie czuc lubie ogolnie lekki i kwiatowe, ale tez ciezsze, jednak nie pudrowe, bo mi sie slabo robi od zle dobranych perfumow wiadomo, ze na kazdym inaczej pachnie, ale sa klasyki, ktore zwsze dobrze sie komponuja tym razem chce cos wybrac, czego jeszcze nie mialam a co wiesz o CH 212 ?? http://i.iperfumy.pl/small/4/carolina-herrera/chr212w_aedt10-01__2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ch kiedyś wąchałam, ale nie pamiętam. a miałaś coco noir?! jeśli nie - koniecznie. moim zdaniem najpiękniejszy zapach jaki kiedykolwiek miałam. i chyba długo go nie zmienię, choć zażyczyłam sobie flakon perfum i zostawiam na specjalniejsze okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Dobry patent na odstresowanie Też zaraz śmigam na jakieś fatałaszkowe zakupki Edytowane 4 Października 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 a miałaś coco noir?! nie, nie mialam, ale juz po flakonie widze, ze to na specjalne okazje i to zapach z tych ciezszych, wiec musze powachac, nie odwaze sie tego w ciemno widze, ze Ciebie ciagnie do czarnych ja lubie jasno-niebieskie, jasno-rozowe, jasno-zolte te kolory to nie przypadkowo, bo jednak jest to pewien klucz no nic, poszperam jeszcze, nie chce by sie skonczylo na tym, co znam jak juz zamawiam, to kupuje min 2, bo sie bardziej oplaca (wiec nie celuje z najwyzszej polki ) Asia to smigaj i pochwal sie co upolowalas kazdej z nas nalezy sie mala odskocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 coco bardzo ciężkie nie jest. zresztą wersje jasne też polecam (mademoiselle... mhmm.... )) chanela można w ciemno brać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 nooo Duska ............ tylko coco juz ma swoja cene ale zapamietam, zanotuje bo pod choinke jak znalazl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 no racja. ale jest wart każdej zł. pod choinkę będzie idealne (albo przyłap kogoś szwędającego się po bezcłówkach - na chanelu 130 zł przyoszczędziłam!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 tam, gdzie kupuje jest po cos ponad 370 (dokladnie nie zapamietalam), myslisz, ze na bezcłowch uda sie jeszcze taniej ??kto wie, moze do grudnia ktos pojedzie/poplynie w swiat, to wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Słonko,to ja może przypomnę The Truth Kleina?Uwzględnij tylko że ten zapach jest trawiasto-świeży dla fanki Dolce Vity (ja z tych niewiernych zapachowo - znaczy wracam zawsze do The Truth i Dolce Vity oraz Chloe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Słonko,to ja może przypomnę The Truth Kleina?) mialam bardzo ladny ale wg mnie bardzo ulotny a co masz z Chloe (swoja droga nikc zobowiazuje ? co mozesz mi polecic ?? a co z Dolce Vity ?? juz mi sie coraz bardziej klaruje, aczkolwie jest faza "chcialabym, ale sie boje" chce kupic 2 - pewnie jeden bedzie ze znanych mi i kiedys tam posiadanych, a drugi wybiore z Waszych propozycji - jakby co bedzie wyprzedaz ja moge nowego ciuszka nie kupic, wytrzymac w tym, co mam - ale bez perfumow nie potrafie zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Teraz mam See by Chloe, a z Diora Dolce Vitę właśnie ale ona raczej jest słodko - przyprawowo-waniliowa. Uwielbiam ją jak zaczyna robić się chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hehehe to ja już nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Słonko,możemy się powymieniać jakby co;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Słonko,możemy się powymieniać jakby co;-) trzymam Cie za slowo a zobacz jaka zakrecona jestem, ze tej Vity z Diorem nie polaczylam ale to nic, powiedz mi czy bardzo ciezka ?? pudrowa ?? nie meczy ?? Duska no mow nie krepuj sie hihi lubie te tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 trzymam Cie za slowo a zobacz jaka zakrecona jestem, ze tej Vity z Diorem nie polaczylam ale to nic, powiedz mi czy bardzo ciezka ?? pudrowa ?? nie meczy ?? Duska no mow nie krepuj sie hihi lubie te tematy Mnie nie męczy - jest bardziej waniliowo-korzenna niż pudrowa (a pudrowych właśnie nie lubię - chyba że się nie znam:yes:) Ale na pewno nie jest "trawiasta":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ta wanilia to chyba nie moj klimat ......... a chloe tez takie mocniejsze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No, ja polecam "coco mademoiselle", mój ukochany zapach i jest uniwersalny. Na strefie wolnocłowej, płaciłam coś ok 68 € ma 50ml, a 100 ml kosztowało coś ok 90 € - tak więc duża oszczędność! No to dla relaksu i odprężenia (cobyś Słoneczko wyluzowała ) http://imageshack.us/a/img191/8545/0hya.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts