slonko 04.10.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Chanel dzieki mam nadzieje, ze to wszystko nie tylko dla mnie ze nie chcesz mnie upic a Coco juz zanotowalam - polecaly dziewczyny no i mam dylemat teraz podaje zatem typy: 1. Lady Milion + Bvlgari II (Dus dzieki ) 2. Coco mademoiselle + no wlasnie co ? 3. ?? + ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.10.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hej namieszam w wyborach (że polecę twoim tekstem ) i polecę ci te, których ja używam... ale z perfumami to nie jest łatwo... to co jednemu pasuje i się mu niezmiernie podoba, innych odrzuca mnie pasuje Jenifer Lopez night, choć teraz mam JLO dzień i też świetnie się dogadujemy lekki, świeży, pachnący... http://fimgs.net/images/secundar/t.1360.jpg wypróbuj też "Envy me" Gucciego masz taką możliwość? jakaś perfumeria w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.10.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 drugi wybiore z Waszych propozycji - jakby co bedzie wyprzedaz No właśnie miałam pytać - kupisz perfumy tak w ciemno? Tylko z opisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Catti no verry funny ale ok, mieszaj zgadzam sie, ze nie wszystko pasuje kazdemu ale warto poczytac opinie innych, pozniej porownac skad tego co mialam, wachalam, z tymi polecanymi przez Was Asia czesciowo tak wlasnie dlatego zazwyczaj jak kupuje to jeden, ktory znam, a drugi na podstawie porownan, analiz wiem, moze dziwne, ale czasem warto zaryzykowac choc ja spokojna i taka poukladana, to zaszalec czasem mozna jak ja to mowie - wazne, by wiedziec czego sie na pewno nie chce pozniej wybor jest o niebo latwiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hehe ze słonkiem urządziłyśmy dziś sobie perfumeryjny przegląd zapachów normalnie jakbym je wszystkie czuła teraz 2. Coco mademoiselle + no wlasnie co ? d&g - the one ? też mi bardzo pasował nie trąci wanilią, dość klasyczny, ale nie nadęty. ma mandarynkę, dość zmysłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) dokladnie Dus - tez je wszystkie czuje dzieki za wedrowke a do Coco to juz cos duzo tanszego - musze sie zamknac w limicie mozemy z DG the One stworzyc 3 zestaw tylko co do niego ? Catti wachalam Envy Me - sliczny, lekki hmmmm pomysle a JL nie znalazlam w tym miejscu, gdzie zamierzam kupic Edytowane 4 Października 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.10.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Catti wachalam Envy Me - sliczny, lekki hmmmm pomysle a JL nie znalazlam w tym miejscu, gdzie zamierzam kupic bo ona trudno dostępna w Polsce chyba jest pierwszą kupił mi małż daleko za granicą, drugą zamawiał gdzieś w Niemczech.... ale wiesz jak jest... dziś nie ma, a jutro bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.10.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 [ jak ja to mowie - wazne, by wiedziec czego sie na pewno nie chce pozniej wybor jest o niebo latwiejszy A to ładne jest. Zapamiętam sobie na trudną chwilę wyboru. Pozbierałam sobie przy okazje te Wasze inspiracje zapachowe. Przy najbliższej okazji obniucham sobie gdzieś. Całkiem w ciemno to jednak nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Asia robie tak samo zbieram typu co ciekawszych zapachow i sprawdzam ale tym razem 1 zamowilam w ciemno no ale nie o tym dzis chcialam przyszlo cos na co czekalam z utesknieniem a teraz sie nie moge doczekac, az zobacze w pelnej okazalosci (co niestety tak szybko nie nastapi ale mam moge ogladac i dotykac taaadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tapetki:D A gdzie kupowałaś Słonko? Masz gdzieś fotkę, jak wyglądają wzory?--Dzięki- wcale nie namieszałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 moge ogladac i dotykac A jak ktoś będzie niegrzeczny to takę tapetową pałką możesz go pyknąć Żarty, żartami, ale wyobrażam sobie rozpierającą Twoją radość Super! Jest power do dalszej "walki" p.s. co zamówiłaś w końcu z zapachów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Chloe zamawialam tutaj: http://www.wallpaperdirect.com/ pare stron wczesniej byl temat tapet "na tapecie" szczegolnie batalia o te kropki byla i troche sie obawialam, ale juz w rolce mi sie podobaja no i sa rozowe, wiec corka mi wybaczy, ze pozostale sciany ma lekko szare Asia zamowilam Lady Milion i Blvgari II czekam na nie moze dzis przyjda Edytowane 9 Października 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 są tapety to kiedy kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witaj Słonko:) Ja taka naiwna myślałam, że zajrzę, chwilę poszwędam się i będę wiedziała o co chodzi a tutaj nie tak prosto:) Czyli będzie odkrywanie na raty... do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dziewczyny ciesze sie, ze Wam sie tapety podobaja Venus nie wiem kiedy oby w tym m-cu Lukarna witam Cie cieplo u mnie fajnie, ze zajrzalas jesli cos chcesz zobaczyc, daj znac, wrzuce na chwile Duska prawda, ze czadowe ?? na ispiracjach nie wygladaly tak fajnie one sa wytlaczane, drzewa tez - nie sa gladkie wiec tym bardziej mi sie podobaja Asia zebys wiedziala, ze powera dostalam i tez dlatego, ze w week bedzie dopinana wazna sprawa !!!!!! KCIUKI potrzebne !!!!! no i jeszcze jedno kto na ochotnika do przyklejania ?? ooo wlasnie - moze jakies wskazowki dot. kladzenia tapet ?? bede wdzieczna jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Perfumiki dotarly LM jest sliczny Duska dziekuje Blv przyszedl zwietrzaly i nic go nie czuc :/ kupilam testery i ten drugi dostalam bez korka, moze to jest przyczyna wczesniej kupowalam tez testery i mialy wszystkie zamkniecia, tylko opakowaniem sie roznily trwale i oryginalne tym razem porazka, mam nadzieje, ze to tylko przypadek ale bylam juz na poczcie i zwracam, mam do tego prawo, nie ma co sie nujac kupie cos innego lub w innym sklepie Jak znacie godnyp polecenia to prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 09.10.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mogę kleić te tapety tylko gdzie i kiedy? Bardzo ciekawa jestem efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.10.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 w week bedzie dopinana wazna sprawa !!!!!! KCIUKI potrzebne !!!!! no to trzymam śliczne te tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 15.10.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Hej hej dzieki za kciuki zapraszam na kawe w naszym nowym slonecznym salonie http://goofydreamer.files.wordpress.com/2013/02/coffee-time.jpg na razie nie wiem jak sie nazywam, ale jest dobrze Chwilowo bede rzadziej zagladac, ale nie znikam net mamy, ale czasem znika, poza tym jeszcze tyle do przeniesienia, ze z miesiac sie nie ogarne zamowilam lampy do salonu zadnej, ale nad stol bedzie Monaco czarna za tydzien powinny byc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.10.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Rozumiem, że już mieszkacie?! GRATULACJE!!! Monaco http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts