_Chloe_ 15.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wow - czyli jesteście już U SIEBIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.10.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Słonko, ty czajniku gratuluję przeprowadzki!! http://shabby-vintage.pl/wp-content/uploads/2010/05/welcome-home.JPG oby wam się przedobrze tam żyło i żeby ten dom był prawdziwym, ciepłym .... waszym wymarzonym miejscem na ziemi Edytowane 16 Października 2013 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.10.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ooooo, ale super! Gratuluę przeprowadzki! No i czekam na zdjęcia lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Gratulacje :) Mi jeszcze 9 dni zostalo. Czekamy na fotki...sie ma rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.10.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 oby wam się przedobrze tam żyło i żeby ten dom był prawdziwym, ciepłym .... waszym wymarzonym miejscem na ziemi No ja to nie zakładam innego scenariusza, bo to Słonko nasze to taki ciepły człowiek, że ona już o to zadba Chyba, że o mury chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.10.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Hej dziewczyny dziekuje Wam wszystkim za gratulacje, zyczenia i tyle cieplych slow Ogromnie sie ciesze , ze zagladacie i wciaz kibicujecie jestem tak wykonczona, ze nawet nie mam sily pisac wiele ..... Ale jeszcze troche dzis dotarly lampy cudne sa podobaja mi sie wszystkie bez wyjatku no moze jest jeden wyjatek - lampy, ktore beda w sypialni przy lozku - sa mega ale to mega eleganckie delikatne, a jednoczesnie takie "ach i och " wczoraj przykleilismy tapete w wiatrolapie i zawiesilismy lampe, a dzis coreczki pokoj zdobia juz kropki w realu tapety sa tysiac razy slicznejsze na szybko zrobiona fotka dla Channel, bo chciala zobaczyc lustro musze naladowac aparat i zrobie lepsze zdecia, ale poki co takie z ipada dobranoc i jeszcze raz dziekuje Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.10.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Cześć Slonko, ale u Ciebie ładnie to są serio Twoje lustra? Myślałam że to jakieś inspirki. I dopiero po chwili zaskoczylam, że jednak nie montujecie zyrandoli w podłodze pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.10.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ooo, zapowiada się super! Już nie mogę się doczekać fotek. Tymczasem sobota jest - odpocznij choć moment:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.10.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 no właśnie! przysiądź na chwilę. muzyczkę łagodną odpal lub głupi film, mocną aromatyczną kawkę i 3 głębokie oddechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.10.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jezu, jak ja dawno filmu żadnego nie oglądałam A w kinie to już w ogóle chyba ostatni raz byłam w ubiegłym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.10.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Cześć Slonko, ale u Ciebie ładnie to są serio Twoje lustra? czesc Moorela witam chyba pierwszy raz u mnie zapraszam czesciej i dziekuje za pochwaly lustro mam jedno duze w wiatrolapie A zdjecia obrocone, bo cos mi ip okreca Przepraszam za to zrobie dzis lub jutro lepsze i wkleje, bo tak sie zle oglada no i ta lampa na podlodze Chloe dzieki dzis nie odpoczne, bo trzeba teraz u synka dokonczyc pokoj ale to juz ze spokojem, z przerwami na kawe i odrobine tv dzieki za troske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.10.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Aaa... I Słonko zapomniałam powiedzieć, a to przecież najważniejsze... Jak nie lubię tapet Tak ta w drzewka PIĘ-KNA-JEST! Już przebieram nóżkami na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.10.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dus chyba dzis faktycznie odpoczniemy, bo wlasnie rozmawialam z M i nie ma sil na kolejne tapetowanie skonczymy wiec szafe u syna, moze jakies lampy zawisna a potem relaks przy kawie, a wieczorem przy jakims filmie, choc nie wiem, co jest, bo mamy tylko pokojowe antenty poki co Asia dziekuje skoro nie lubisz tapet, to tym bardziej doceniam komplement dziekuje Ja jestem tapeta zachwycona, pieknie sie mieni, a wieczorem, gdy sie swiatlo w krysztalkach odbija to juz w ogole klimatycznie jest wczoraj odwiedzili nas tesciowie i zebralam komplementy za dopracowany i sliczny wiatrolap, piekne schody, okna i wiele wiele innych ..... za pokoje, lazienki, lampy i w ogole ladna baze, co w ustach mojej tesciowej brzmialo, ze hoho L Dziewczyny gotujecie na indukcji ? Mialybyscie dla mnie jakies wskazowki, uwagi ? Inne niz ogolnie w necie ? gazu jeszcze nie mam, wiec gotuje na jednej plycie, ale chyba nie umiem jej jeszcze wyczuc np samo pogrzanie kielbaski czy jajecznica ? Ile to trwa ? Na ktorym stopniu robicie? mam instrukcje, czytam, ale niewiele mi to daje pomijam, ze mam tylko 1duzy i 2 male garnki, ktore dzialaja macie jakas patelnie ? Nie przywiera ? Jak dlugo smazyc rybe ? wszystkie rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Słonko pięknie dziękuję za zdjęcia - możesz napisać jakie ma wymiary? tapeta jest piękna, może zafunduję sobie w sypialni cuś podobnego. Ja nie lubię tapet (skrzywienie bo blokach z wielkich płyt), ale ta mieniąca się jest super. Pasowałaby do mojej koncepcji sypialni. Czekam na zdjęcia lamp i pokoików dzieci Co do indukcji - ja swoją uwielbiam gotuje sie podobnie jak na gazie. Szybko można "zwiększyć" moc (podkręcić gaz) lub zmniejszyć moc (skręcić gaz). Jak gotuje się za mocno - dajesz mniejszą moc - jak za słabo - zwiększasz. Musisz "wyczuć" swoją płytę i garnki. Jak zależy mi na szybkim zagotowaniu np. wody na makaron to daję pełną moc (u mnie to 15), przy samym gotowaniu - np. ziemniaków to w zalezności od gara - tefal ustawiam ok.6-7, zepter - 3. Patelnię mam z tefala - dostosowaną na indukcje. Nic się nie przypala (ale myję ją ręcznie miękką stroną gąbki). Smażę rybę tak jak na "gazie", z tą różnicą że całe dno patelni ma taką samą temperaturę, a na gazie im bliżej środka tym goręcej. Fajne jest to że przy indukcji nie ma się w kuchni tego tłustego osadu jak przy kuchenkach gazowych, bardzo prosto się ją myje jest praktycznie bezproblemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 cześć Słonko:) Serdecznie gratuluję przeprowadzki:hug:Dziękuję za propozycję pokazania wnętrz - jak się kiedyś "spotkamy" wirtualnie i obydwie będziemy miały czas to chętnie skorzystam - po tym co widuję kawałkami mam ogromny apetyt na więcej:yes: I odpocznij, dobrze piszą dziewczyny. Bo cała radość z zamieszkania się rozmyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.10.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No z indukcją to sama musisz wyczuć. Każda mi inną skalę. Ja jak wodę do makaronu gotuję to daję power boost czyli max, a jak się zagotuje to zmniejszam żeby się nie przypalało. Ogólnie indukcja jest fajna, a bałam się, że nie będzie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.10.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Channel ciesze sie, ze tapeta i Tobie sie podoba pomimo wspomnien z bloku jako dziecko mieszkalam w malym bloku, ale tapet nie mielismy ale to bylo "dzieści" lat temu lustro ma wymiary 190x94 cm dzieki za info w sprawie indukcji czyli rozne garnki roznie reaguja ?? Lukarna dziekuje no i jesli apetyt masz to wiesz na mailu jakby co Asia tez mam boosta ...... i faktycznie woda chwila moment ale reszta jeszcze dziwnie mi idzie jajecznice to chyba najlepiej na gazie ale dziekuje kazde uwagi sa cenne jaki czajnik polecacie ?? zwykly tani z all ? czy jakis "specjal" ?? biegna pomagac mezowi z szafa i tak na szybko fotki z komorki Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Pięknie! Słonko, jak patrzę na Twój wiatrołap, to już widzę własny, bo jego lewa strona jest identyczna - wymiary, nawet naświetle po tej samej stronie:yes: Chciałam zrobić na całej długości ściany ławeczkę, a za nią wielkie lustro ale jak patrzę na Twój pomysł, to wcale nie wiem, czy nie chciałabym tak, jak Ty:D. BARDZO MI SIĘ PODOBA! A lampka stojąca gdzie powędruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Noooo, baaaa - pięknie. Kropeczki są swietne! Moja nastaka to już kropeczek nie chce ino jakieś nuty na ścianie muszę naklejki jej sprawić. Lampka do sypialni trafi? Jajecznicę spokojnie da się zrobić, ja robię na połowie mocy kuchenki max 15 to 7-8 nastawiam Czajnika jeszcze nie nabyłam, bo te co mi się podobają są strasznie drogie np. z alessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.10.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No pierwszy, pierwszy, ale my się mijamy często po zaprzyjaznionych watkach nie wiem dlaczego wcześniej nie odwiedzilam, już dodalam do ulubionych, będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts