duś1719506024 19.10.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 super, tapety prezentują się nieźle. kropki bezkonkurencyjne. co do indukcji - moce to rzecz wyczucia. ale wtrące dwa słowa na temat czyszczenia - używam tych specjalistycznych preparatów do płyt inducyjnych dr beckmana i mr muscle (to 2 fajniejsze, łatwiej się poleruje) i powiem ci, że nic w kuchni nie czyści się tak prosto. są bardzo wydajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 jak pięknie!!! cudnie wyszła tapeta w wiatrołapie i w ogóle nie dziwię się komplementom teściowej teściowa też człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.10.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) hej dziekuje Wam wszystkim za mile slowa pozwolicie, ze odpisze wieczorem teraz wrzuce nieco zdjec net mi ciagle zrywa i idzie to wszystko jak krew z nosa wczoraj bylam u lekarza, bo po moim przeziebieniu wszystko wrocilo ze zdwojona sila ....... mam leki i musze duzo odpoczywac (mam to na pismie od lekarza na rozpisce z lekami mi to podkreslil glowe mi rozsadza, wiec z pisaniem ciezko ........ ale pokaze jak to wyglada u nas 10 dni po przeprowadzce oczywiscie prosze nie zwracajcie uwagi na braki, czy niedociagniecia oraz na stare krzesla, ktore kiedys zastapia inne zapraszam do ogladania zaczynamy od wiatrolapu (powtornie, ale tym razem innej jakosci szafa po drugiej stronie (na przeciwko pufy) no i zawisla Monaco lampa na parapecie jest tymczasowo, bo nie mam oswietlonego blatu kanapy sa rozne, bo ektropa juz mielismy, a druga jest nowa (ta wieksza jest o niebo wygodniejsza od ektropa) lampa poki co na toaletce, kiedys stanie na stoliku nocnym przy lozku (lampki sa 2) zyrandol coreczki lmpa kwiatek bedzie zawieszona na scianie nad komoda u syna jeszcze najwiecej do zrobienia, ale szafa w ulubionym kolorze juz jest i regal schody juz bez kartonow edit: zdjęcia przerzuciłam na 1 strone Edytowane 30 Maja 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.10.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Słonko, pięknie się robi http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/a040.gif Widać już ducha tego domu:yes:Zachwycam się wiatrołapem - jest śliczny! Tak samo lampy różniaste - ku mojemu zdziwieniu podoba mi się nawet ta nad stołem, choć głosowałam przeciw;). Podglądam też Twoje okna - u mnie ostateczna decyzja już jutro. Czekam na więcej:D:D ...Aaa.. i okno nad schodami - teraz się cieszę, że też sobie zrobiłam, choć to niemały wydatek ale wygląda świetnie i pięknie doświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Jak ja się cieszę ze trafiłam na fotki:) szybko tylko skrobnę ze jest przepięknie bo lecę po dzieciaki. czy mogłabym prosić namiar na lampę z kryształków?? Moja średnia marzy o takiej:) Wróce wieczorem jak mnie dopuszcza do kompa to się przyjrzę wszystkiemu dokładniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.10.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) ku mojemu zdziwieniu podoba mi się nawet ta nad stołem, choć głosowałam przeciw;). to tym bardziej sie ciesze, ze lampa Ci sie podoba dziekuje za mile slowa zdjec za duzo nie bedzie, lazienki juz pokazywalam, a w innych pomieszczeniach wciaz cos brakuje ciekawa jestem na jakie okna sie zdecydujesz Lukarna i ja sie ciesze, ze trafilas dziekuje za pochwale info o lampie wysle na priv dorzucam jeszcze kilka zdjec, ktore opuscilam, jak mi sie tak dlugo ladowaly fotki ..... a w ogole to nie wiem, dlaczego sie takie male laduja, choc u mnie sa w dosc duzej rozdzielczosci ograniczenia forum ?? wiatrolap ponownie moje ulubione ujecie http://imageshack.us/a/img824/7272/0zek.jpg niewielka lampa w dolnym wc http://imageshack.us/a/img811/3503/3uk3.jpg krysztalki z bliska pewnie wiecie od jakiej lampy http://imageshack.us/a/img36/8952/9r.jpg biurko coreczki obiecalam chyba Duśce, ze pokaze te nogi http://imageshack.us/a/img5/1813/m36y.jpg http://imageshack.us/a/img30/8818/wu16.jpg http://imageshack.us/a/img268/1818/qkw1.jpg Edytowane 23 Października 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.10.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Pięknie! Słonko, jak patrzę na Twój wiatrołap, to już widzę własny, bo jego lewa strona jest identyczna - wymiary, nawet naświetle po tej samej stronie:yes: Chciałam zrobić na całej długości ściany ławeczkę, a za nią wielkie lustro ale jak patrzę na Twój pomysł, to wcale nie wiem, czy nie chciałabym tak, jak Ty:D. BARDZO MI SIĘ PODOBA! A lampka stojąca gdzie powędruje? Chloe milo mi, ze moj wiatrolap Ci sie podoba i Cie nieco inspiruje do innych niz planowane rozwiazania jesli chodzi o naswietla to ja mam po obu stronach lampa oczywiscie do sypialni przy lozku Noooo, baaaa - pięknie. Kropeczki są swietne! Moja nastaka to już kropeczek nie chce ino jakieś nuty na ścianie muszę naklejki jej sprawić. Lampka do sypialni trafi? Jajecznicę spokojnie da się zrobić, ja robię na połowie mocy kuchenki max 15 to 7-8 nastawiam Czajnika jeszcze nie nabyłam, bo te co mi się podobają są strasznie drogie np. z alessi Channel kropeczki dla starszej dziewczyny tez moga byc ale jesli Twoja corka chce cos innego to polecam przejrzec strone, gdzie ja kupowalam, bo np dla syna mam swietna tapete (niestety nie mamy czasu jej przykleic, wieczorami jest zbyt ciemno na takie prace) Moja indukcja ma nizszy zakres (chyba do 9). Dzieki za info odnosnie czajnika - obejrze sobie, co to za cudo chyba, ze szybciej Ty mi podeslesz jakiegos linka z gory dziekuje No pierwszy, pierwszy, ale my się mijamy często po zaprzyjaznionych watkach nie wiem dlaczego wcześniej nie odwiedzilam, już dodalam do ulubionych, będę zaglądać Moorela to tym bardziej milo mi, ze zagladasz szybko odwiedzilam Twoj watek i masz piekny dom gratuluje !!!! super, tapety prezentują się nieźle. kropki bezkonkurencyjne. co do indukcji - moce to rzecz wyczucia. ale wtrące dwa słowa na temat czyszczenia - używam tych specjalistycznych preparatów do płyt inducyjnych dr beckmana i mr muscle (to 2 fajniejsze, łatwiej się poleruje) i powiem ci, że nic w kuchni nie czyści się tak prosto. są bardzo wydajne Duśka to mowisz, ze kropeczki naj ? dzieki preparaty do czyszczenia sobie zapisuje na szmatke nakladasz czy na recznik papierowy ?? jak pięknie!!! cudnie wyszła tapeta w wiatrołapie i w ogóle nie dziwię się komplementom teściowej teściowa też człowiek Catti dziekuje a komplementy tesciowej to nie takie chop siup jakby sie moglo wydawac pozdrawiam i zachecam do ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No i jestem wcześniej niż myślałam. Najmłodszy zaniemógł więc szybko zlądowaliśmy do domu:/ Obejrzałam sobie wszytsko na spokojnie i powiem tak: mogłabym zamieszkać w Twoim domu od zaraz:) (jedynie kuchnię musze mieć zamkniętą ) Wszystko pięknie dopasowane, takie spójne... A wiatrołap pierwsza klasa! naprawdę reprezentacyjne pomieszczenie na wejściu. Gratuluję! a łazienki pokazywałaś u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.10.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 jaki porządek! po przeprowadzce!? burdel powinnaś mieć! Prawda, Slonko chyba jedzie na szmacie 24h na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Slonko gdzie kupilas karnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Prawda, Slonko chyba jedzie na szmacie 24h na dobę http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c040.gif Słonko, nie zapomnij o chwili dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 pięknie!! wiem, wiem.... powtarzam się zazdroszczę wam tych nowych domów, prostych ścian i przestrzeni bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Słoneczko. Czy ja już mówiłam, że jest pięknie? Monaco wygląda dokładnie tak jak sobie go tam widziałam PERFEKCYJNIE! Odwalasz kawał dobrej roboty! Gratuluję http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.10.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Słoneczko :hug::hug: dawno mnie u Ciebie nie było - a Ty juz na swoim:wave::wave: pieknie masz, lecę pooglądać wszystko, bo w oczy mi sie wiatrołap rzucił - bardzo elegancki i sliczny:) ciesze sie, że już u siebie jestes nareszcie - duzo radości, słonka i szczęścia w Nowym Domku:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.10.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 hej hej gdzies sie slonce przebija mnie wciaz glowa boli jakis koszmar ........ kaszle juz mnie ........ na szczescie ...... Obejrzałam sobie wszytsko na spokojnie i powiem tak: mogłabym zamieszkać w Twoim domu od zaraz:) (jedynie kuchnię musze mieć zamkniętą ) Wszystko pięknie dopasowane, takie spójne... A wiatrołap pierwsza klasa! naprawdę reprezentacyjne pomieszczenie na wejściu. Gratuluję! a łazienki pokazywałaś u siebie? Lukarna to dla mnie ogromny komplement dziekuje fakt, ze piszesz, iz moglabys u mnie za mieszkac to balsam na moja dusze wiatrolap mial wlasnie taki byc o tym marzylam, by byl efektowny, uporzadkowany i czysty !!!! nie wiem, czy zycie tego nie zweryfikuje lazienki pokazywalam, zdjec nie ma, ale jesli chcesz zobaczyc to daj znac tam sie w sumie nic nie zmienilo (oprocz sporej ilosci kosmetykow i recznikow zdrowka dla malucha !!! jaki porządek! po przeprowadzce!? burdel powinnaś mieć! Prawda, Slonko chyba jedzie na szmacie 24h na dobę eeee no nie smiejcie sie porzadek jest, ale wcale na szmacie nie jezdze wczoraj wlasnie mialam z mopem pobiegac, ale tylko zamiatalam (bo wciaz jakis piasek, pyl itp - tez tak mialyscie po przeprowadzce ?? nie wiem skad to sie bierze) .......... na czyszczenie na mokro nie mialam sily a caly balagan jest w pralni i gabinecie, gdzie jest wszystko co potrzebne i mniej potrzebne ......... niestety przez to gabinet wcale nie przypomina pomieszczenia jakim ma byc przez co M chodzi nerwowy, bo nie ma gdzie popracowac wieczorem to juz nie da sie nic zrobic ani lampy zawiesic, ani reszty mebli ustawic czy posprzatac wiec kartony sa i balagan - uwierzcie mi, nie mam tak idealnie jakbym chciala ale moze Wam sie nie podoba i dlatego skupilyscie sie na braku kartonow ?? Slonko gdzie kupilas karnisz? karnisze sa z Ikei, kupilam od razu 5, bo sa regulowane i pasuja mi do wielu okien http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c040.gif Słonko, nie zapomnij o chwili dla siebie:) eee Ty tez sie smiejesz buuuuuuu nie zapominam, poszlam do fryzjera, do lekarza - trzeba bylo zadbac o siebie dzieki za troske pięknie!! wiem, wiem.... powtarzam się zazdroszczę wam tych nowych domów, prostych ścian i przestrzeni bardzo mi się podoba Catti dziekuje mozesz sie powtarzac tak mi mow, tak mi dobrze ale chwila chwila - przeciez Ty mieszkasz w domu prawda ?? upiekszasz sobie i jest bardzo ladnie Słoneczko. Czy ja już mówiłam, że jest pięknie? Monaco wygląda dokładnie tak jak sobie go tam widziałam PERFEKCYJNIE! Odwalasz kawał dobrej roboty! Gratuluję http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Asia dziekuje Monaco wpasowala sie idealnie a jak z wysokoscia ?? chyba dobrze wisi co ?? i pamiętaj, że masz to na kwicie! od lekarza! tak tak, pamietam pilnuj mnie, pilnuj Słoneczko :hug::hug: dawno mnie u Ciebie nie było - a Ty juz na swoim:wave::wave: pieknie masz, lecę pooglądać wszystko, bo w oczy mi sie wiatrołap rzucił - bardzo elegancki i sliczny:) ciesze sie, że już u siebie jestes nareszcie - duzo radości, słonka i szczęścia w Nowym Domku:hug::hug: Amglad ciesze sie, ze zajrzalas dziekuje Ci bardzo za tyle cieplych slow i zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.10.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jak ładnie u Ciebie;) jak na chwilę po przeprowadzce o jest rewelacja , chciała bym aby kieds u mnie tez tak było. Wiatrołap wyszedl bardzo fajnie, mimo że nie jestem fanka kryształkowych lamp ta wygląda super w tym miejscu. Bardzo mi się podoba Kuchnia nadal rewelacja, i szary KA ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.10.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dziewczyny chcialam Wam podziekowac za to, ze jestescie ze doradzalyscie mi i nadal doradzacie !!! za kazda Wasza opinie, za glosy na "nie" i glosy na "tak" za pochwaly, ale tez za krytyke za wszelkie uwagi, za poddanie w watpliwosc niektorych moich wyborow za dzielenie ze mna radosci i smutkow za to, ze wciaz macie dla mnie czas za szczerosc, za kazde dobre slowo i za cieplo i za wszystko czego nie wymienilam DZIEKUJE i mam nadzieje, ze jeszcze nie raz mi pomozecie bo troche zakupow jeszcze przede mna sciskam Was wszystkie i ciesze sie, ze jestescie czestujcie sie i smacznego http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/coffee-and-chocolates-frank-lee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 eee Ty tez sie smiejesz buuuuuuu nie zapominam, poszlam do fryzjera, do lekarza - trzeba bylo zadbac o siebie dzieki za troske A śmieję się Co gorsza wyobrażam sobie siebie w tej roli za jakiś rok z hakiem ale to jeszcze tyle czasu, ze mnie to nie przeraża;) Wciągnęłam czekoladkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.10.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Słonko,ja cichaczem Cię podglądam od początku-super urządziłaś domek !Ile jak ma Twója córcia ?Bo jeżeli Duśka to Daria to moja też Daria ( i też ją Duśka zwię) i ma 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.10.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 wciaz jakis piasek, pyl itp - tez tak mialyscie po przeprowadzce ?? nie wiem skad to sie bierze No po zasiedleniu zawsze tak jest - "kurz i pył po bitwie opada" . Ja miałam wejście do domu prosto z "piaskownicy" przed domem, więc wiatrołap też się stał piaskownicą :/ Ale spoko, w końcu sie wszystko unormuje kartony sa i balagan - uwierzcie mi, nie mam tak idealnie jakbym chciala No tak, to od razu Ci powiem wprost - albo w tej kwestii wyluzujesz, albo zwariujesz. Obstawiam, że nigdy nie osiągniesz ideału, bo się przy takiej powierchni nie da być wszędzie jednocześnie. Czil aucik http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif ale moze Wam sie nie podoba i dlatego skupilyscie sie na braku kartonow ?? (...) eee Ty tez sie smiejesz buuuuuuu No teraz to się już zaczynam o Ciebie martwić. Albo kokietujesz, albo masz kłopoty z postrzeganiam PIEKNIE JEST! Jesteśmy zachwycone przecież, że tak świetnie to ogarnęłaś i dizajnersko i organizacyjnie! Powinnaś być dumna. I tym bardziej dać sobie więcej luzu. Ja się rozpakowywałam kilka miesięcy. A i tak dopiero kilka dni temu zrobiłam porządek z ozdobami świątecznymi, z resztą i tak chyba nie do końca, bo kartony jeszcze nie trafiły na miejsce Asia dziekuje Monaco wpasowala sie idealnie a jak z wysokoscia ?? chyba dobrze wisi co ?? Chyba dobrze. Tzn. wizualnie to bardzo dobrze:yes:, a co do wytycznych to jakoś to się głowami osób siedzących przy stole mierzy ale ja się nie znam, bo mój coral wciąż tuż pod sufitem wisi, hehe więc specjalistką nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts